פורסם 2013 באוקטובר 3012 שנים אשמח לדעתכם/המלצה על נייד * מטרות המחשב: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס) * גודל המסך: 15.6 אינץ. מעדיף מסך מאט. אך ניתן להתפשר בעניין * מעבד: רצוי i5 * זכרון: רצוי מעל 4 גיגה * רזולוציית המסך: כמה שיותר... לא ממש קריטי * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט: רצוי מקלדת נומרית, מעדיף מסך מגע * משקל רצוי: כמה שפחות, אני אמור להתנייד איתו מדי יום מהמשרד לבית. * האם נדרש זמן סוללה ארוך : לא * האם יש צורך ביציאות מיוחדות: HDMI, VGA * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח: לפחות 500 גיגה. כאן ההעדפה הברורה שלי הנה לשימוש בכונן SSD. אלא שעלותו בנפח זה יקרה ביותר. לכן הדרישה שלי כאן הנה או כונן משולב SATA/SSD לכל הפחות, או לחילופין מחשב עם צורב ואז אכניס לתוכו כונן SSD 128 גיגה ספייר שיש לי ככונן למע' ההפעלה. * כונן אופטי: בהתאם להערה לעיל * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית: לא. * האם נדרשת אחריות בינלאומית: לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה: לא (יש לי רישיון ממקום העבודה). * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי: מעדיף Asus, אך ממש לא נעול על הנושא. * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם: מסך מגע מאד רצוי, צבע רצוי כסוף אך לא ממש קריטי, רצוי שיהיה מחשב דק עד כמה שניתן ומראה אלגנטי. שוב ברמת ההתפנקות לא על זה יקום וייפול. * דבר נוסף: חשוב לי מאד שהמחשב יהיה מהיר ביותר בהפעלה, העלאת תוכנות וכל פעולה אחרת. * חריגה בתקציב: אפשרית ברמה של 10%-15%. * תודה: גדולה למסייעים נערך 2013 באוקטובר 3012 שנים על-ידי amir77a
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.