עבור לתוכן

מפרט מחשב רב תכליתי ב-2.5K-3.0K

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם.

1. מה התקציב המקסימאלי? 3000

א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך אם אפשר

ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן

2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? רב תכליתי

א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).

ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא משהו מיוחד, אולי איזה sims ואולי כמה משחקי אסטרטגיה

-אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.

-מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). אני הולך לרכוש מסך 24 אינץ', בטח ב-1080P

-לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות

3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא

4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא

5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? שיהיה שקט כמה שאפשר במסגרת התקציב, אבל בלי התפשרות על HD "ירוק"

6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא

7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא, הרכבה עצמית

8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. לא במיוחד, אפשר מהחנויות מנתניה, שזה רוב החנויות הידועות שאני מכיר לפחות: אייבורי/KSP/TMS/CD-LOG או כל חנות אחרת שבא לכם

9. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESATA, חיבורי האודיו מרובים/חיבור אופטי, דרישה לחומרה ספציפית וכדומה). כן, שיהיו חיבורי SATA3 ו-USB3 בעיקר

10. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד? פרטים למטה

היי לכולם, יש לי כמה דרישות מינימליות מהמפרט, אני מקווה שזה בכלל יתאפשר עם התקציב.

מעבד: עם עדיפות ל-i5, אבל אשמח להסבר קצר על אם מערכת של AMD עדיפה ולמה בקצרה.

קירור למעבד: משהו זול של חברה ידועה, ראיתי כמה בפחות מ-100 ש"ח (של arctic וכולי)

לוח אם: Giga-Byte או ASUS

זכרונות: 6GB לפחות, עדיפות ל-8 אם אפשרי. אפשרות גם לקנות רק סטיק אחד של 4 והרחבה עם הסטיק השני אחרי חודש או שניים

כונן קשיח: של WD או Seagate, לפחות 1TB, ולא מסדרה ירוקה או משהו, לפחות 7200RPM

כונן אופטי: משהו סטנדרטי לחלוטין

מארז: של חברה ידועה, עדיפות לכניסות USB3 מקדימה, כמובן שבהתחשב ביציאות בלוח אם, שגם אם אפשר שיהיה עם אפשרות כזו

ספק כוח: גם של חברה ידועה

כרטיס מסך: אם נדרש להתפשר על הדרישות האחרות, אז אין צורך ביותר מהמובנה (מגיע HD GRAPHICS כלשהו עם I5 לא?) לבינתיים. רק שתהיה אפשרות להרחבה, שאני אקנה אחד עוד כמה חודשים.

תודה רבה לכולם, אחלה פורום.

פורסם

הצעות אפשריות בהתאם לתקציב והדרישות,

מ-א&א מחשבים

מחשב גיימינג Paladin I, i5-3470, 4GB,1TB, GTX660

פלוס שדרוג נפח הזיכרון ל-8GB ב-135 ש"ח

סה"כ 2840 + 135 = 2975 ש"ח

מ-StartPC

מחשב גיימינג Solid - 4

פלוס שדרוג נפח הזיכרון ל-8GB ב-160 ש"ח ונפח הקשיח ל-1TB ב-50 ש"ח

סה"כ 2850 + 160 + 50 = 3060 ש"ח

מ-TMS

מערכת מחשב - TMS Gaming Advanced

פלוס שדרוג נפח הזיכרון ל-8GB ב-145 ש"ח

סה"כ 2944 + 145 = 3089 ש"ח

לשיקולך.

• 7 חודשים מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

אני יודע שקצת (הרבה בדיליי), אבל תודה רבה על הגובה והעזרה. פשוט לא התחברתי לפורום כבר כמה חודשים.

:)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים