עבור לתוכן

מחשב בדיקות לוירטואליזציה. ~2.5K עלות-תועלת מקסימלית.

Featured Replies

פורסם

היי אנשים

אני עוזרת להרכיב מחשב בדיקות לוירטואליזציה.

הורדתי את כל הקטע של המשחקים. אינו רלוונטי!

1. מה התקציב המקסימאלי? 2.5K~

א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עלות תועלת מקסימלית! עדיף לחסוך ככל שניתן אבל אם באמת צריך גם להוסיף מעט.

ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ניתן לחרוג מעט רק אם יש באמת צורך.

2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מחשב בדיקות ירוצו עליו מכונות וירטואליות HyperV או VMware.

א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).

מחשב בדיקות לחברה ירוצו עליו מכונות וירטואליות HyperV או VMware תדיר 24/7 (ירוץ עם win8). כרגע נראה שירוצו 4 מכונות לפעמים אפילו בו זמנית (אבל כרגע נראה שלא תמיד) שיריצו כל WIN אפשרי החל מ- XP.

ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא!

-אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. לא רלוונטי-מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 19" כלשהו שיש במשרד-לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? לא רלוונטי3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא

4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? כנראה יש אופטי , אם יהיה צורך להוסיף אעדכן

5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)?1

6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)?לא

7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא מערכת שום תוכנה. הרכבה תועיל.

8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. עדיף אזור ת"א אבל גם TMS סבבה אם עדיפים מבחינת מחיר.

9. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESATA, חיבורי האודיו - מרובים/חיבור אופטי, דרישה לחומרה ספציפית וכדומה).

כנראה מעבד I5 -נדמה לי שעדיף משהו של איוי אבל תגידו לי אתם איזה דגם הכי מתאים ומשתלם.

16 גיגה זכרון מינימום. אבל אולי עדיף אפשרות לאופק שדרוג גם ל- 32. אשמח לשמוע על ההבדלים במחירים.

HDD מהיר יחסית, לא פחות מ- 1 טרה. אשמח לקבל אופציה גם ליותר ולראות הבדלי מחירים.

10. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד? יכול להיות נחמד. לא קריטי

רצוי המארז הכי פושטי בעולם. המראה זה הדבר האחרון החשוב בו, (עד כדי שלדעתי לא יהיה אכפת לאף אחד שהוא יהיה וורוד אם זה יחסוך סכום משמעותי) גם הרעש אינו משנה במיוחד.

ספק אמין שיעשה את העבודה. FSP כלשהו?

מחשב שיעלה כמה שפחות ויתן את התמורה הגדולה ביותר בהתחשב בדרישות.

כמובן שאין צורך ב- SSD וכיו"ב.

היות וצפוי להיות HDD בודד וללא כרטיס מסך מעריכה שכנראה אין צורך בהוספת מאוורר קידמי היה ולא מגיע עם המארז.

ייתכן וירוצו על המכונה גם 4 מכונות וירטואלית אבל כנראה (לפחות כרגע) לא כולן בו זמנית.

מעדיפים PC רגיל ולא שרת.

נראה לי שכתבתי כל מה שצריך.

תודה רבה על העזרה!

פורסם

כמה ואיזה מכונות ירוצו עליו במקביל?

פורסם
  • מחבר

היי ג'נגל -מן

תודה רבה על התגובה

כרגע נראה שתרוצנה עליו 4 מכונות.

עליהן יריצו כל WIN אפשרי החל מ- XP והלאה.

תוספת - מעדיפים PC רגיל - לא שרת

פורסם

ssib

אני לא אכנס למפרט כי יש כאן טובים ממני שיעשו זאת.

מה שכן חשוב לי להנחות אותך, ותכניסי זאת אח"כ לטופס בקשה למפרט מחשב זה נושא ניהול המשאבים.

לכל מכונה את מקצה משאבים הנגזרים ממשאבי המחשב המריץ את המכונות הוירטואליות.

המשאבים העקריים אליהם חשוב להתיחס זה מעבד, זכרון ואפשר גם להוסיף נפח דיסק.

הדרישות שלך מכל מכונה צריכות להסתכם בדרישה מהמחשב שמריץ את הכל.

לדוגמה במידה והחלטת להקצות לכל הארבע מכונות 4G זכרון דאגי שיהיה לך 16G במחשב (בהנחה שבמכונות לא רצים יישומים שיגרמו לצריכה מקסימלית של הזכרון וכמובן גם להתחשב בצריכת הזכרון של המחשב עצמו). כנ"ל מעבד, את קובעת כמה ליבות יעבדו עם כל מכונה ונפח דיסק בהתאם.

לאחר שתחשבי מה את צריכה סה"כ יהיה גם יותר קל להרכיב לך מפרט.

פורסם

הצעה אפשרית, אם היה מארז זול יותר בצבע וורד, זה היה מוזיל עלויות

מפרט זה הורכב ב - www.startpc.co.il - סטארט מחשבים

1370 ₪ - Intel Quad Core i7 4770 3.5Ghz S1150

290 ₪ - Asus H81M-A S1150

670 ₪ - 16G (2x8GB) Crucial DDR3 1600Mhz

320 ₪ - Seagate 1T 3.5'' Sata3 Barracuda 3 Years Warranty

185 ₪ - Coolermaster Elite 430

135 ₪ - FSP 350W 120mm FAN, A.PFC, SATA X 2, PCI-E

130 ₪ - Arctic Freezer 7 Pro Rev.2

מחיר סופי: 3100 ₪ לאשראי עד 10 תשלומים

מפרט - תצוגה מקדימה

במידה ותרצי, יש לך את ה-GA-B85M-D3H בתוספת של 110 ש"ח, תומך עד 32GB זיכרון DDR3 תקני שולחני כמובן.

לא הוספתי כונן DVD, מאחר וציינת שיש אפשרות לקניבליזציה ושימוש חוזר באחד אחר, אם אין, תוסיפי עוד 90 ש"ח.

ניתן לתת הצעות נוספות מחנויות שונות בהתאם להעדפות, מ-ivory ועד TMS.

לשיקולך.

פורסם
  • מחבר

1. תודה ג'נג'ל

המחשב אינו עבורי. אני רק עוזרת להרכיבו על בסיס בקשות שקיבלתי

1. חשבתי שרצוי שיהיה לפחות 16 גיגה זכרון. אני תוהה אם כדאי לקחת מראש אפשרות להרחבה ל- 32 גיגה. מה שכן, נראה לי שמראש להתקין 32 ייקר משמעותית את המחשב.

2. באשר למעבד. נראה לי שI5 כלשהו ייתן את התמורה הטובה ביותר ואם אני זוכרת נכון, הן המעבדים והן הלוחות של איווי ברג' זולים משמעותי מהאסוול ואינם נופלים במיוחד בביצועים. אני טועה? מה שכן, השאלה אם כן בדיוק איזה מעבד כדאי

3. באשר לדיסק ברור שעדיף לא פחות מ- 1 טרה. כעקרון גם 2 יכול מאוד לעזור, שוב, העניין זה ההבדלים במחירים.

כאמור, הרעיון זה להשיג את התמורה הטובים ביותר במינימום עלות (אם אפשר גם פחות מ- 3 שלא לומר 2.5)

באמת הרעיון פה זה יחסית לחסוך אבל מצד שני לא לצאת מטומטמים ובסוף להפגע מהחסכון הזה.

ייתרה מזאת, אם יהיה אפשר לקבל אפילו כמה אופציות, כאלה עם יותר חסכון וכאלו עם פחות + הסברים מה נותנת תוספת המחיר ולמה עדיף להוציא עוד קצת כדי שיוכלו לקבל החלטה מושכלת זה בכלל יהיה מצויין.

ביט

תודה רבה על התגובה.

1. אתה סבור ש- I5 לא יהיה מספיק טוב וממש עדיף ללכת על I7? בכל אופן, מדובר על הבדלים רציניים במחיר והמטרה היא כן לחסוך.

2. צריך את הפריזר? קירורים זולים יותר (שלא לומר פשוט ללכת על BOX) לא יעשו מספיק טוב את העבודה?

3. נדמה לי ש-TMS נחשבים זולים יותר, לא? שוב, כעקרון העדיפות היא למחיר, וכן, גם לחנות שתשאר בסביבה למימוש אחריות ב- 3 השנים הקרובות (ראו מקרה SKYPC).

פורסם

1. לגבי זיכרון, תמיד אפשר לשדרג ולהוסיף עוד בעתיד במידה ויש מחסור ברור במשאבים, כך שזו לא בעיה (במידה ולקחנו מבעוד מועד לוח שמאפשר זאת)

2. פערי המחירים כבר לא כל כך משמעותיים, פער של 60 ש"ח בין i7-3770 + B75 לבין i7-4770 + H81, אעפ"כ אין חיוב לקחת i7.

3. הבדלי המחירים בין 1TB ל-2TB כ~130 ש"ח +\- תלוי חנות\רשת\מבצע\סניף\זמן\עתיד.

השאלות שהופנו אלי

1. אפשרי, שוב, זה תלוי תקציב, אפשר גם בלי i7

2. אפשר לקחת את ה-BOX, אבל במידה והמעבד יהיה בעומס רוב הזמן, כדאי להתייחס לנקודה הזאת, ולא לפטור אותה כלאחר יד,

עומס זה עומס, ועומס יוצר חום, שלא תמיד חיוני לתפקוד לזמן ממושך של המעבד (במידה ורוצים שהוא ימשיך לפעול, אם לא שיצלול בירקון)

3. היו יותר זולים, היום זה כבר משתנה, לעיתים ivory זולים יותר למערכות מוכנות + שדרוגים, לעיתים א&א מחשבים, ובזמן האחרון StartPC קיימת כבר כמה שנים טובות.

הצעה נוספת לדוגמה i5 + B75 (4xDIMM) + 2TB + 16GB RAM

מפרט זה הורכב ב - www.startpc.co.il - סטארט מחשבים

940 ₪ - Intel Quad Core i5 3570 3.4Ghz S1155

330 ₪ - Gigabyte GA-B75M-D3H S1155

670 ₪ - 16G (2x8GB) Crucial DDR3 1600Mhz

450 ₪ - Seagate 2T 3.5'' Sata3 Barracuda 3 Years Warranty

260 ₪ - CoolerMaster - CMP-350 + Cooler Master 400W BUNDLE

49 ₪ - Intel Original Copper Base 1155 95W

מחיר סופי: 2699 ₪ לאשראי עד 10 תשלומים

מפרט - תצוגה מקדימה

פורסם
  • מחבר

תודה רבה ביט

בינתיים זה נראה הרבה יותר מתאים לדרישות ולתקציב.

הלוח, הדיסק, המעבד שזול משמעותית מה-I7.

מעריכה שאין מה לשפר ולהשאר במסגרת התקציב הזה פחות או יותר, נכון?

אם יש משהו אשמח לשמוע לפני שנסגר על זה לגמרי.

מה שכן,, אם אתה (או מישהו אחר) משפר משהו אשמח להסברים על ההבדלים.

שוב, תודה רבה על העזרה

פורסם

אפשר גוף קירור למעבד, יוריד מעומס החום עליו, אבל לא קריטי, הסטוק יעשה את העבודה כל עוד הוא בסביבה נאותה.

אבל סה"כ זהו.

פורסם
  • מחבר

שוב תודה רבה, ביט.

נראה שהמפרט שהצעת יוזמן לבד משינוי אחד לשם הוזלת עלויות:

המעבד יוחלף ל- Intel Quad Core i5 2500 3.4Ghz S1155 העולה 700 ש"ח.

נאמר לי שהמכונות אינן הולכת לעבוד בצורה מטורפת ולכן זה אמור להספיק.

אם אתה (או מישהו אחר) סבור שזו עלולה להיות טעות אשמח אם יאמרו לי.

תוספת הסברים תהה מבורכת כדי שאוכל להבין ולהסביר לזה שמחליט לשם קבלת החלטה מושכלת.

שוב תודה.

פורסם

את יכולה ללכת על ה-i5-2500 בראש שקט, יעשה את העבודה 10

בהצלחה.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה, ביט וג'נגל -מן

המחשב הוזמן.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים