עבור לתוכן

יצא Nvidia ShadowPlay !!

Featured Replies

פורסם
:mad0233::bash::facepalm:
  • תגובות 90
  • צפיות 22.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
אין ספק שנבידיה עשו את זה בשביל לזכות בעוד לקוחות.

למה להזמין כרטיס מיושן כמו 570? אם זה לצורכי משחקים, הייתי מבטל את ההזמנה.

למה ?

כי :

א. היה מחיר טוב ( ששווה אחושרמוטה + אחריות עוד בתוקף )

ב. יש לו בעיה תקציבית , לא יכול להרשות לעצמו כרטיס חדיש יותר שמחירו כפול ואף יותר מזה כרגע..

אז למה לזיין בשכל .. ולבאס בנאדם שקנה כרטיס כזה ? שווה כח ל GTX660 ( גם ללא הפיצ'ר הדבילי)

ומי ישמע מה הוא הפסיד ..ואפילו לך זה לא עובד ( כמו שאתה אומר יש הרבה תלונות וזה .. ) :rolleyes:

אז להבא תחשוב יותר בהיגיון לפני שאתה זורק דברים באוויר ..

פורסם
אתה יכול להקליט עם MIRILLIS ACTION, על איכות LOW זה יצא לך הרבה יותר איכותי מהHIGH של הSHADOWPLAY, שוקל בערך אותו דבר לכל דקה, ולא מזיז את הFPS. על HIGH מוריד טיפונת אבל לא משהו משמעותי, וממש איכותי (אבל מיותר מאוד ליוטוב למשל).

זה עולה 30$. לקוחות NV מקבלים את זה בחינם.

פורסם

לא שמעת על טורנט ? :eek2:

פורסם

יש כאלה שלא רוצים להוריד תוכנות פרוצות... בגלל זה המהלך של nv יפה כל כך, הם מספקים בחינם מוצר ללקוחות שלהם, שלי היה עולה כסף.

פורסם

לא יודע מה קורה עם הMIRILLIS ACTION(עוד לא ניסיתי) אבל בSPLASH PRO EX יש קטע מטורף שאם מוחקים את אחד הקבצים ויוצרים קובץ ריק במקומו, התוכנה כאילו חוקית.

ככה היה בכל הגרסאות של הSPLASHים.

סוד שידוע למעטים.

פורסם
אני לא יכול להפעיל אותו(Shadowplay) ביגלל שאני עם E7500 ורשום I3 ומעלה :(

מעבד E7500 עם GTX660?! זה שילוב ממש ממש גרוע.

פורסם
  • מחבר
למה ?

כי :

א. היה מחיר טוב ( ששווה אחושרמוטה + אחריות עוד בתוקף )

ב. יש לו בעיה תקציבית , לא יכול להרשות לעצמו כרטיס חדיש יותר שמחירו כפול ואף יותר מזה כרגע..

אז למה לזיין בשכל .. ולבאס בנאדם שקנה כרטיס כזה ? שווה כח ל GTX660 ( גם ללא הפיצ'ר הדבילי)

ומי ישמע מה הוא הפסיד ..ואפילו לך זה לא עובד ( כמו שאתה אומר יש הרבה תלונות וזה .. ) :rolleyes:

אז להבא תחשוב יותר בהיגיון לפני שאתה זורק דברים באוויר ..

יש לך סגנון כתיבה של ילד בן שלוש, ולכן אני בכלל לא אטרח לענות בצורה רצינית לשום דבר מהשטויות שכתבת.

להבא אדאג גם שתקבל הרחקה.

פורסם
יש לך סגנון כתיבה של ילד בן שלוש, ולכן אני בכלל לא אטרח לענות בצורה רצינית לשום דבר מהשטויות שכתבת.

להבא אדאג גם שתקבל הרחקה.

חחחחח ... אל תטרח .. גם ככה אתה מגיב בצורה מטומטמת ו אז מזה משנה כבר ..

בהצלחה !

פורסם
לא יודע מה קורה עם הMIRILLIS ACTION(עוד לא ניסיתי) אבל בSPLASH PRO EX יש קטע מטורף שאם מוחקים את אחד הקבצים ויוצרים קובץ ריק במקומו, התוכנה כאילו חוקית.

ככה היה בכל הגרסאות של הSPLASHים.

סוד שידוע למעטים.

האמת שבACTION יש להם הגנות טובות לאחרונה או שאף אחד לא טורח.... הגרסא האחרונה והגרסא שלפניה לא נפרצו כבר כמה חודשים, וגם הגרסא לפניהן יש לה פריצה לא משהו שצריך להפעיל כל פעם איזה תוכנה אחרת לפני הACTION.

כאן עבד גם הטריק הזה עם הקובץ ההוא WIN משהו שאתה מוחק ושם קריאה בלבד עד הגרסאות האלה :D הספלאש פשוט לא יוצא גרסאות חדשות, לא מבין למה, תוכנה מעולה.

פורסם

אני חושב שאתם קצת שוכחים באיזה פורום אתם גולשים...

ולצורך העניין, ניסיתי בעבר את ACTION, והיא לא עבדה לי בכלל. לא הקליטה ולא כלום...

בינתיים אני דוגל ב- DXTORY עד ש- SHADOW יעבוד כמו שצריך

פורסם
  • מחבר

למי שנתקל בשגיאה המעצבנת "geforce experience has encountered an error and must close", הנה הפתרון.. ממש קליל:

https://forums.geforce.com/default/topic/571539/geforce-experience-encountered-an-error-and-must-close-v1-6/

מה שקורה, לפעמים דברים שמתקינים משנים\מוסיפים אנטריז בקובץ hosts. זה גורם לקריסה.

פורסם

אצלי כל הזמן יש בעיה שאני צריך לשנות את הSHADOWPLAY לOFF ולהחזיר לON, אני חושב אחרי כל ריסט, כדי שיעבוד. אחרת אני לוחץ להקליט ומופיע העיגול הירוק של ההקלטה עם פס אדום לשניה ונעלם. יש לזה איזה פתרון?

פורסם

למה מאז שעברתי לווינדוז 8.1 (אחרי ווינדוז 7) אני לא מצליח להתקין את ה-shadowplay?

מחקתי את ה-nvidia experience וכאשר אני מתקין אותו מחדש הוא מצליח להתקין הכל חוץ מה-shadowplay.

למישהו יש מושג למה זה קורה לי?

למישהו יש פתרון?

פורסם

אתה עם גרסאת N ? הגרסא שבאה בלי מדיה פלייר מותקן ?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים