עבור לתוכן

יצא Nvidia ShadowPlay !!

Featured Replies

פורסם

על איזה גרסא אתה בדיוק ? אני על ENTERPRISE N X64 . לא כולל מדיה פלייר הגרסאות N - נראה לי זה דווקא בגלל הגרסא הזאת, מצאתי מישהו אחר עם הודעה ישנה יותר שלא עובד לו הGFORCE EXPIRIENCE והוא חושב שזה בגלל הגרסאת N אצלו, אבל לא הגיבו לו.

• תגובות 90
  • צפיות 22.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

יכול ליהיות...

ראיתי כבר 1001 דיונים על בעיות עם 8.1 אנטרפרייז.

אני עם 8.1 פרו שכוללת את המדיה סנטר

פורסם

התקנתי היום שהגיע הSSD את האנטרפרייז הרגיל , עכשיו עובד לי ... קיצור תמנעו מלהתקין N, ה3 מגה שתחסכו על המדיה פלייר לא שווה יותר מדי

פורסם

עדיף להתקין PRO.

כל ראש צוות של גירסה מתמקד בדברים שחשובים לאותה גירסה.

בENTERPRISE הם דואגים דאגות אחרות ממה שדואגים בPRO.

לכן(באופן תיאורטי) אם יהיו עניינים(כמו LAG לעכבר או בעיות גראפיות) שיהיו בגרסה אחת ובשניה לא, הם יהיו דווקא בENTERPRISE.

גרסת 8 ENTERPRISE היא לא המקבילה של וינדוס 7 ULTIMATE, ואם אין לך בה צורך עדיף לא להתקין אותה למחשב בייתי/גיימינג.

פורסם

יש לך דוגמא מסויימת ? אני לא חושב שזה כמו שאתה אומר כאילו זה 2 תוכנות שונות. שניהם אותו דבר פשוט זאת כוללת יותר פיצ'רים, כמו שאני אתקין PRO ואתקין לו את הפיצ'רים האלה איכשהו.

הסתכלתי באינטרנט PRO VS ENTERPRISE ופשוט יש רשימות עם כל הפיצ'רים ואמרתי נתקין את הENTERPRISE מעצלנות לקרוא את הרשימה ולחשוב אם יש סיכוי שאני ארצה את אחד הפיצ'רים שחסרים בפרו.

אם יש לך איזה דוגמא טובה אפילו מווינדוס 7 אני אשמח לשמוע :) והדיסק און קי עוד יותר :D

פורסם

אני לא בטוח שבאמת יש עניין לא להתקין ENTERPRISE.

סתם חושב שאולי זה חכם יותר להתקין PRO למקרה שיש סיכוי שיש או יהיו עניינים.

אומרים שפיקח יודע לצאת מצרות שחכם לא נכנס אליהם.

כשפיקח מתעייף הוא מתחיל להיות חכם.

אני לא אומר שכדאי לך להתקין במיוחד PRO עכשיו, או שאני בעצמי הייתי עושה זאת באותה סיטואציה.

אני כן אומר שמראש הייתי בוחר בPRO מתוך מחשבה שיש בו פחות סיכוי לחוסר תאימות לציפיות ביני למיקרוסופט.

פורסם

סבבה...

אישית אני משוכנע שENTERPRISE זה כמו להתקין PRO ולהתקין את האפשרויות הנוספות, ושלא יכול להיות שום חסרון חוץ מכמה מגה בייט מבוזבז (אם בכלל - נראה לי שזה שוקל אותו דבר ופשוט חלק מהאפשרויות לא מופעלות בPRO).

• 1 חודש מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

יצא עדכון:

New version:

GeForce Experience 1.8 Release Highlights:

This release adds user adjustable optimal settings and numerous improvements for ShadowPlay.

Optimal Settings

• New optimal settings slider adds fine grained control over performance and quality tradeoff

• Ability to select and optimize for different resolutions

• Ability to select Windowed, Full-screen, or Windowed Borderless modes.

ShadowPlay

• Removes 3.8GB file limitation in Win7.

• Record up to 20 minutes in Shadow Mode

• Unlimited recording in Manual Mode

• ShadowPlay creates new files once 3.8GB is reached

• Captures video without re-scaling at up to 1080p. At higher resolutions, aspect ratio is preserved.

• Adds microphone recording

• Captures video at 60 fps instead of 62 fps

• Reduces stuttering in captured video

Other Improvements

• NVIDIA "UpdatusUser" user account is no longer required for installation

• Adds ability to scan for games in folders and network drivers with user read-only permissions

פורסם

עדכון מכובד.

אני מקווה שזה-

• ShadowPlay creates new files once 3.8GB is reached לא תקף לווינדוס 8, יהיה מציק אם זה יתחיל לפצל לי את הסרטונים...

אני אוכל לבדוק את זה רק בערב, אז עד אז, מישהו כבר התנסה עם העדכון ויכול לעדכן מה עובד לא עובד?

פורסם
  • מחבר

האמת לפני זמן קצר התקנתי וזה לא עובד לי... קופצת שגיאה מעצבנת כזאת שכבר קרתה בעבר ובפורום שלהם יש מלא תלונות על זה.

פורסם

עד לא מזמן לא ראיתי סיבה "תוכנתית" להעדיף את NV על AMD. כלומר, תמיד הסתכלתי רק על החומרה והמחיר.

הפיצ'רים החדשים האלה בהחלט משנים את המצב מבחינתי ומהווים סיבה חדשה להעדיף את nv. ואני כותב זאת כבעלים של AMD.

פורסם

פאקקקק

בדיוק הזמנתי GTX 570 לבטל את ההזמנה?!

לא שזה קריטי לי ההקלטה אבל סתם לידע כללי

פורסם
  • מחבר

אין ספק שנבידיה עשו את זה בשביל לזכות בעוד לקוחות.

למה להזמין כרטיס מיושן כמו 570? אם זה לצורכי משחקים, הייתי מבטל את ההזמנה.

פורסם
עד לא מזמן לא ראיתי סיבה "תוכנתית" להעדיף את NV על AMD. כלומר, תמיד הסתכלתי רק על החומרה והמחיר.

הפיצ'רים החדשים האלה בהחלט משנים את המצב מבחינתי ומהווים סיבה חדשה להעדיף את nv. ואני כותב זאת כבעלים של AMD.

אתה יכול להקליט עם MIRILLIS ACTION, על איכות LOW זה יצא לך הרבה יותר איכותי מהHIGH של הSHADOWPLAY, שוקל בערך אותו דבר לכל דקה, ולא מזיז את הFPS. על HIGH מוריד טיפונת אבל לא משהו משמעותי, וממש איכותי (אבל מיותר מאוד ליוטוב למשל).

פורסם
פאקקקק

בדיוק הזמנתי GTX 570 לבטל את ההזמנה?!

לא שזה קריטי לי ההקלטה אבל סתם לידע כללי

אתה מצחיק... רק אם קנית אותו במחיר נמוך מאוד זה שווה משהו, אירת סתם נדפקת.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים