עבור לתוכן

יצא Nvidia ShadowPlay !!

Featured Replies

• תגובות 90
  • צפיות 22.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

נראה מעולה, העלת את זה ישירות כמו שזה הוקלט, או שרינדרת את זה מחדש על 30 FPS?

פורסם

יש כאן עוד מישהו ב8.1 שלא יכול להשתמש בשדוו , זה פשוט נתקע כל הGFORCE EXPIRIENCE כל הזמן ? :(

פורסם

עובד אצלי תקין על 8.1, תנסה להתקין מחדש את הדרייבר עם clean install

פורסם
  • מחבר
נראה מעולה, העלת את זה ישירות כמו שזה הוקלט, או שרינדרת את זה מחדש על 30 FPS?

שמרתי מחדש בוגאס על 30 פריים.. הרנדור מחדש בוגאס מייצר קובץ של 400 מגה במקום 1.2 גיגה אז הייתי חייב.

ההבדל הראשון ששמתי לב זה שלעומת הקלטות של fraps, יו-טיוב לא עיוות את הצבעים או החשיך אותם.

שמתי לב גם ש BSPLAYER לא יודע לנגן את הוידאו מקור כמו שצריך.. אלא אם אתה מחליף רנדר וידאו ל INTERNAL, אבל זה מבטל את ה AERO ולכן זה מעצבן.

ב WMP הוידאו רץ מעולה. גם בתצוגה מקדימה של וגאס זה רץ מצויין. רק אחרי המרה אפשר לנגן את זה בנגנים אחרים (שלא מבוססים על WMP) בלי בעיה.

פורסם

תוכל לחלוק איתנו את ההגדרות של הרינדור בוגאס? אצלך הוידאו נראה באיכות הרבה יותר גבוהה ממה שיוצא לי.

נסיון שלי להקלטה, גם כן מרונדר מחדש...

https://www.youtube.com/watch?v=PkmMn1FCW1w

פורסם
מה אני עושה בשביל להפעיל את זה, מעדכן דרייבר וזהו?
פורסם
  • מחבר

אתה בוחר:

MainConcept AVC/AAC (*.mp4) ואז Internet HD 1080p.

אתה לוחץ customize template ואז מוריד את הצ'ק מ "Allow source to adjust frame rate".

שמתי לב אצלי שבלי זה, זה מרנדר מחדש ב 15fps ואז כל הוידאו מעפן ולא חלק.

אם אתה מנסה להתחיל את הרנדור וזה נותן שגיאה לא ידועה, אתה נכנס שוב ובוחר שם רינדור ע"י CPU בלבד (בתחתית התיבה).

פורסם

@shikasha אתה מעדכן דרייבר ומעדכן את geforce experience

פורסם

תודה רבה

פורסם
אתה בוחר:

MainConcept AVC/AAC (*.mp4) ואז Internet HD 1080p.

אתה לוחץ customize template ואז מוריד את הצ'ק מ "Allow source to adjust frame rate".

שמתי לב אצלי שבלי זה, זה מרנדר מחדש ב 15fps ואז כל הוידאו מעפן ולא חלק.

אם אתה מנסה להתחיל את הרנדור וזה נותן שגיאה לא ידועה, אתה נכנס שוב ובוחר שם רינדור ע"י CPU בלבד (בתחתית התיבה).

מוזר... בעקרון אני עובד על בסיס אותו הפריסט... יש לי פריסט משלי שמותאם ליוטיוב שפעם הוא היה נראה מעולה, אבל עכשיו כנראה שיוטיוב עשו עוד שינויים כלשהם והוא נראה פחות טוב...

עוד דבר שאתה רוצה לעשות זה קליק ימני על הוידאו שלך בוגאס - מאפיינים, ושם להוריד את ה- undersample rate ל- .486 או .485 (בעקרון זה אמור ליהיות בדיוק .5, אבל נראה ששדאוו לא מרנדר ל-60 FPS מדוייק). - זה הדרך הנכונה להקטין את הFPS של הוידאו.

בנוסף שם כדאי לבחור ב- disable resample ב-90% מהמקרים זה משפר את איכות הוידאו

עריכה

יצאתי קצת דבעע.. יש לי 2 פריסטים של יוטיוב, אחד מבוסס על main concept והשני מבוסס על sony avc/mvc

פעם הייתי מרנדר תמיד main concept, עכשיו משום מה רינדרתי על sony

ננסה יותר מאוחר להעלות וידאו חדש...

פורסם
  • מחבר

כן, אני גם חשבתי פעם שצריך להשתמש בפריסט של סוני אבל אני חושב שהשני יותר אידיאלי, גם ראיתי תגובות ברשת שזה הפריסט שצריך.

אנסה את מה שאמרת, למרות שאני משווה ביניהם, ההעלאה והמקור די דומים באיכות.

פורסם

טוב אז ננסה משהו *קצת* יותר כבד מCS GO...

סה"כ עבודה לא רעה בכלל, אבל יש לזה פאקים לפעמים. יצא לי לראות מן לאגים בסרטונים שמוקלטים לפעמים, כאילו ה-FPS נופל לכמעט כלום לחצי שניה, וזה רק בוידאו המוקלט, במשחק הכל חלק לגמרי

פורסם

אולי אתה מקליט על קצב גבוה מאוד והHDD שלך לא עומד בזה ?

בכל אופן אני ממליץ לכם כדי לקבל מקסימום ביצועים במשחק+מקסימום איכות הקלטה, להשתמש בדחיסה הכי נמוכה (מקסימום BIT RATE אפשרי) ולדחוס אחר כך. ככה אתם חוסכים דחיסה בזמן אמת שהיא הדבר הכמעט בלעדי שפוגע בביצועים בזמן הקלטה, וגם אני מאמין שהיא לא על האיכות הכי גבוהה שהקודק מאפשר כדי לחסוך פגיעה בביצועים.

אני מת לנסות את הקקי הזה, יש פה מישהו עם 8.1 שעובד לו ? :(

פורסם

אין לך כל כך בחירה כמה דחיסה תיהיה, הכי הרבה יש לך בחירה באיכות הקלטה (גבוהה, בינונית או נמוכה). נקווה שזה יתווסף לאפשרויות מתישהו בהמשך

וכמו שאמרתי באחת מההודעות הקודמות, אני עם 8.1 ועובד לי מעולה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים