עבור לתוכן

מה ה R9 280X הכי שקט שנמכר בארץ ?

Featured Replies

פורסם

אני רואה דיווחים סותרים בין הרעש שאמור להיות ל GB לשזה שה VAPOR-X יותר רועש ממנו....

אם אפשר דירוג רעש של הדגמים השונים שנמכרים בארץ, בכל יהיה מעולה. וגם כן, שהנחה שיש מארז רציני כמו R4, עד כמה הרעש הזה יהיה נשמע כמטר מהמחשב ?

פורסם

השקט ביותר יהיה ה-R9 280X MSI gaming כנראה.

כמה הוא ישמע כמטר ממטרז R4? תלוי על איזו מהירות מאוורר הוא נמצא.

פורסם

אני בטוח שאפשר לכוון את ה - GB שיהיה שקט למדי, כי יש מרווח ביטחון טוב של טמפ'.

פורסם
  • מחבר

האם מארז כמו ה DS2 יהיה יותר אפקטיבי בהשקטה של מערכת עם כרטיס שכזה או שזה לא כזה שונה משמעותית מה R4 ?

לגבי ה GB ראיתי שיש הרבה תלונות שהוא מרעיש ושמחכים לעדכון FIRMWARE שיסדר את זה ?

עידן, בוא נגיד שמדברים על הפעלה במהירות שהוא מגיע איתה בזמן משחק דורש על הגדרות גבוהות בטמפ' חדר ממוצעת.

לי יש כרטיס ATI מלפני כמה שנים טובות (נראה לי שבזמנו הוא היה מקביל לכרטיס כזה רק אז), מעניין כמה dB הוא היה בזמנו...

פורסם

ה - DS1 זה המארז השקט ביותר לפי הביקורות.

ה - GB מרעיש יחסית כי הוא עובד על סל"ד גבוה למדי, בגלל שהוא מקרר כל כך טוב אז גם הורדה במהירות המאווררים לצורך השקטה לא תפגע בטמפ' יותר מדי.

פורסם
  • מחבר

בחו"ל אני רואה שממליצים על ה ASUS ככרטיס עם ביצועים לא רעים בכלל ודי שקט.. חבל שלא מייבאים אותו לארץ. לגבי הורדת המהירות, אי אפשר להוריד גם ל SAPHIRE שלמיטב הבנתי אמור להיות יותר ביצועיסט ?

גם ה R4 וגם ה DS1 שקטים, אבל השאלה כמה השפעה יהיה להם על הרעש שמייצר הכרטיס מסך (אם ההבדל זניח, אין טעם להשקיע ב DS1 סתם ככה).

פורסם

מאיזו בחינה ? ה - VAPOR-X באותו תדר כמו ה - GB.

ה - DS1 שקט יותר מה - R4 (ויש שיגידו באופן מורגש) - http://www.anandtech.com/show/7154/nzxt-phantom-530-case-review/5 (הבדל של כמעט 3DBA במאמץ) ובנוסף הוא גם מקרר טוב יותר.

אם אתה רוצה מארז שקט במחיר מינימלי אז ה - ANTEC GX700 יהיה מצויין - http://www.anandtech.com/show/6676/antec-gx700-case-review-just-what-you-can-get-for-5999/5

במהירות מאווררים נמוכה הוא שקט מה - R4 במאמץ ושני רק ל - DS1, חוץ מזה הוא גם מאוורר מצויין (במיוחד במצב הפחות שקט שלו).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים