עבור לתוכן

בקשה לייעוץ בקשר לשדרוג מחשב ישן למדי לצורך משחקים וסרטי בלו-ריי

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם.

נמצא כרגע ברשותי מחשב ישן למדי, והתחלתי לחשוב האם יש פואנטה בלהשקיע

באיזור ה800 שקל (מקסימום) במטרה לשפר ביצועים במידה ששווה את ההוצאה למטרות הנ"ל.

המפרט שלי כרגע:

מעבד: Intel Core i5-3450 3.10GHz

כרטיס מסך: NVIDIA GeForce GTX 560

לוח אם: Gigabyte GA-B75M-D3H

ראם: GB 4 DDR3

אני לא יודע אם שווה לציין או לא, אז לכל מקרה הדיסק קשיח הוא st1000dm005 hd103sj

התקציב המקסימלי הוא 800 עם ניסיון לחסוך כמה שיותר במידת האפשר.

השימוש העיקרי הוא משחקים בתדירות נמוכה למדי וסרטיי בלו-ריי.

אני מעוניין שתיהיה לי האפשרות להריץ GTA V \ WATCH DOGS \ THE CREW כשיצאו ומשחקים דומים

בהגדרות סבירות (לא מקסימום אבל גם לא מינימום).

הרזולוציה הטבעית של המסך שמחובר למחשב היא 1680 1050 (פרט נוסף: מבחינת הסרטים, המחשב מחובר

דרך HDMI לטלויזיה ככה שאת רוב הסרטים אני רואה בטלויזיה ולא במחשב).

בנוסף, לא מתוכנן OC בשום שלב, כמו כן לא מתוכנן שדרוג מסיבי בעתיד אלא רק אם שדרוג בסיסי ביותר כמו האחד פה.

המטרה העיקרית היא מין הסתם, לא להגיע למחשב שיהיה מפלצת אך שיוכל להריץ משחקים

עכשיויים ברמה סבירה ולהציג סרטים ברמה גבוהה ככל שהתקציב מאפשר.

ושוב כמו שנכתב למעלה, אני לא מרגיש מחוייבות כלשהיא לשדרג אני פשוט מעוניין לברר האם יש שיפור משמעותי שאני יכול

לעשות למחשב למטרות הנ"ל בתקציב שלי ואם בכלל בתקציב הזה שווה לשדרג.

תודה רבה.

דימה.

פורסם

אפתח ע"י כך שאומר שהמחשב שלך ממש לא ישן, אם כדרך אגב הייתי נתקל במפרט הנ"ל, הדבר האחרון שהיה קופץ למחשבתי היא המילה ישן.

סה"כ לגבי כרטיס המסך, הרי שה-GTX 560 בהחלט מסוגל וגם יכול להריץ משחקים ברזולצייה הנ"ל בצורה טובה, לדוגמה ביחס לכרטיסים החדשים בשוק.

http://ht4u.net/reviews/2013/amds_radeon_r-serie-grafikkarten_r9_270x_und_280x_und_r7_260x_im_test/index31.php

בעיקרון, תוספת ניכרת לביצועי המשחקים יתקבל ע"י שדרוג לכרטיס מסך כמו R9 270X (נע סביב ה~1000 ש"ח) או לחלופין GTX 760 (סביב ה~1300 ש"ח)

אבל אלו חורגים מהתקציב, בעיקרון תוכל למכור את ה-GTX 560 שלך סביב ה~400-350 ש"ח (דגם יכול להוסיף להערכה)

בנוסף במידה וזאת אפשרות, תשקול רכישת כרטיס יד שנייה, יש הצעות טובות פה ושם, HD 7950\HD 7870XT, GTX 660 Ti ורבים טובים נוספים.

לשיקולך.

פורסם

אני גם מתקשה להבין את הקביעה הזו שזה "מחשב מיושן", מדובר במערכת חדשה למדי עם מעבד משנה שעברה.

לא הבנתי מה הבעיה בהרצת משחקים כמו שמתבקש ברמה סבירה במצב הקיים, אם אתה ניתקל בקשיים בהרצת משחקים או שהם

רצים גרוע אולי ישנה בעיה חומרתית או תוכנתית.

כמו שנאמר, אם תרצה להרים את רמת הביצועים לטובת ביצועי גבוהה\מקסימום ברזולוציה הזו במשחקים מודרניים

שידרוג הזכרון ל-8GB בסה"כ יחד עם שידרוג הכרטיס מסך לאחד כדוגמת אלו שצויינו תניב מערכת גיימינג משומנת

וחזקה ברזולוציה הזו.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים