עבור לתוכן

IP ו-DNS ידניים נמחקים מיד?

Featured Replies

פורסם

אהלן :)

יש לי בעיה מאוד מוזרה שקוראת כבר כשבוע ולא קרתה בעבר.אני צריך להכניס IP ושרתי DNS בצורה ידנית לחיבור שלי (Internet Protocol Version 4) ומשום מה ברגע שאני לוחץ אוקיי זה מיד נמחק. לא משנה מה אני עושה זה לא נשאר.ניסיתי להתקין מחדש את הדרייבר של המודם וגם לעדכן אותו וזה לא עוזר.מה אני יכול לעשות?

המון תודה

פורסם

איזה דרייבר של מודם? :-) אין קשר בין הדברים. ניסית להזין את ההגדרה דרך netsh ולא דרך GUI?

פורסם
  • מחבר
איזה דרייבר של מודם? :-) אין קשר בין הדברים. ניסית להזין את ההגדרה דרך netsh ולא דרך GUI?

הבנת שאני לא מבין בזה מספיק :) בהתחלה בכלל לא היתה לי אפשרות לשנות את ההגדרות עד שעידכנתי דרייבר וחשבתי שאולי זה יעזור.

איך אני מזין את ההגדרה דרך netsh?

תודה !

פורסם

חפש בגוגל set static ip netsh. שווה לבדוק מה תהיה התוצאה.

סביר להניח שהתכוונת לדרייבר של כרטיס רשת ולא מודם.

פורסם
  • מחבר
חפש בגוגל set static ip netsh. שווה לבדוק מה תהיה התוצאה.

סביר להניח שהתכוונת לדרייבר של כרטיס רשת ולא מודם.

ניסיתי וזה עבד !! תודה רבה לך :)

פורסם

זה עדיין לא פותר את הבעיה המקורית שלך. הייתי מריץ sfc /scannow כדי לבדוק תקינות של קבצי מערכת הפעלה.

פורסם
  • מחבר
זה עדיין לא פותר את הבעיה המקורית שלך. הייתי מריץ sfc /scannow כדי לבדוק תקינות של קבצי מערכת הפעלה.

עשיתי sfc /scannow וזה לא מצא דבר.

לצערי גם הפתרון שהצעת שכן עזר אתמול בערב היום היה קצת הפכפכך.

הבעיה הכללית שלי היא שאני מחבר מחשב אחד למחשב אחר באמצעות כבל אינטרנט בגלל שלמחשב האחר יש אדפטר וויי-פיי למרחק גדול שמגיע למקור אינטרנט רחוק יחסית (הבית של הוריי).

מה שקורה זה שיש התנגשות IP ושני המחשבים מקבלים את אותו אחד. לכן מצאתי שהשיטה היא לקבוע IP אחר ידנית למחשב ללא האדפטר.

זה בסה"כ עבד יפה תקופה וכיום גם כשזה כביכול אמור לעבוד זה עושה בעיות והחיבור לא תקין והאייפי לא נשמר.

פורסם

שלומר ההגדרות חזרו לDHCP? יכול להיות שיש לך תוכנה מסויימת שמשנה את ההגדות?

אתה יכול לייצר פרופיל ב (NetSetMan (http://www.netsetman.com ועבוד איתו.

לגבי הצורך המקורי שלך - אין שום סיבה שיהיה IP address conflict במצב כזה. כמו שאני מבין, פשוט גישרת בין שני ממשקים (אחד קווי ואחד אלחוטי).

אגב, אין דבר כזה "כבל אינטרנט". מדובר בכבל רשת מסוג cat5. :)

פורסם
  • מחבר
שלומר ההגדרות חזרו לDHCP? יכול להיות שיש לך תוכנה מסויימת שמשנה את ההגדות?אתה יכול לייצר פרופיל ב (NetSetMan (http://www.netsetman.com ועבוד איתו.לגבי הצורך המקורי שלך - אין שום סיבה שיהיה IP address conflict במצב כזה. כמו שאני מבין, פשוט גישרת בין שני ממשקים (אחד קווי ואחד אלחוטי).אגב, אין דבר כזה "כבל אינטרנט". מדובר בכבל רשת מסוג cat5. :)

סליחה שלא הגבתי עד עכשיו.גם עם Netsetman זה לא עובד. גם אני לא שום תוכנה ברקע.

אם אני מסתכל על החיבור ב-Network Connections אז ה-Local Area Connection שאליו מחובר הכבל רשת מהמחשב הראשון כל הזמן משתנה מ-Identifying ו-Enabled ל-Network cable unplugged, הוא פשוט לא עוצר.

ניסיתי גם להפוך את השימוש של המחשבים בכך שאני מחבר את ה-Wifi Adapter למחשב הראשון ואליו מחבר את המחשב השני, במקרה הזה דווקא ההגדרות IP נשמרות והחיבור נראה תקין רק שמשום מה הסקייפ למשל נפתח נהדר אך שום דפדפן לא מגיב ואף אתר אינו נפתח.

אני כבר מיואש :(

פורסם

אני מקוה שאתה לא שוכח להגדיר לפחות שרת DNS אחד.

פורסם
  • מחבר
אני מקוה שאתה לא שוכח להגדיר פחות שרת DNS אחד.

כן כמובן, גם של נטויזין וגם של גוגל, שניהם לא שינו :\

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים