פורסם 2013 באוקטובר 2712 שנים שלום, חסרת הבנה במחשב, שאלתי מחשב נייח נמצא בחדר אחד וללא תשתית לאינטרנט והחיבור לאינטרנט אלחוטי בחדר אחר- החיבור לאינטרנט הוא דרך ADSL של חברת בזק. כיצד אני יכולה לחבר את הנייח לאינטרנט ללא קדיחות בקיר והזמנת בזק להקמת נקודה בבית.
פורסם 2013 באוקטובר 2712 שנים את צריכה כרטיס רשת אלחוטי לנייח.הייתי הולך על משהו בסגנון הזה: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=818742 נערך 2013 באוקטובר 2712 שנים על-ידי sashaefi
פורסם 2013 באוקטובר 2712 שנים לי יש כרטיס רשת אלחוטי בחיבור USB מדגם הTP-Link TLWN721N (גירסה ישנה יותר של מה ש sashaefi הציע) כבר בערך שנתיים ואני מרוצה ממנו.כל עוד יש ראוטר אלחוטי בבית, כרטיס רשת אלחוטי במחשב ואחד הרכיבים לא נמצא במקום בעייתי שיחסום את הקליטה (מקלט, קומה אחרת וכד') אין סיבה שזה לא יעבוד.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.