פורסם 2013 באוקטובר 2712 שנים מחבר אם ניטרול הערוץ = לפגיעה במעבד אז אני לא פגעתי במעבד.אם ניטרול הערוץ = לפגיעה ב-PCB (קילוף הצבע הירוק לא חפירה בלוח) אז ייתכן ואתה צודק.עוד מקרה שאני אבדוק זה אם התעקמו הפינים או הברגתי חזק מידי את הקירור על המעבד.
פורסם 2013 באוקטובר 2812 שנים קודם כל מעבד מתקינים פעם אחת ואין שום צורך להחליף משחה בשום אופן הוא יכול לעבוד ככה שנים פשוט לא נוגעים בקשר לזיכרון תריץ תוכנה שבודקת דבר נוסף אם המעבד לא עובד "דפוק" המחשב לא יעבוד לעומת זאת הלוח זה רכיב רגיש ונוטה להיתקלקל ממה שאתה מתאר הבעיה היא או בזיכרון או בתושבת של הזיכרון בלוח.
פורסם 2013 באוקטובר 2812 שנים על מה אתה מדבר אתה, הבנת איזה תהליך הוא עשה ואיזו משחה הוא החליף?שים לב:http://hwzone.co.il/community/threads/527784-מדריך-מצולם-להחלפת-המשחה-במעבדי-IVY-ו-HASWLL נערך 2013 באוקטובר 2812 שנים על-ידי idanmal
פורסם 2013 באוקטובר 2812 שנים קילוף צבע ירוק מה-PCB וחשיפת המגעים גורמים לפגיעה במעבד. אצל ליאור קילוף שכזה הרג ערוץ אחד. הדליד שלך לא הצליח
פורסם 2013 באוקטובר 2912 שנים המשחה הראשונה שאתה שם יכולה להספיק לכל התוחלת חיים של המחשב הכוונה שלי שלא צריך להחליף ומעבד מתקינים פעם אחת ולא מתעסקים איתו.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.