עבור לתוכן

בהנחה והנקסוס החדש יוצא עוד כמה ימים...

Featured Replies

פורסם

זול מדי!

תפרסם ב2800 ותמכור אותו כמו גדול.

אין לך גם מה להתחסד זה שוק חופשי. מי שיקנה אותו ב2800 ירגיש שהוא עושה עיסקה טובה אז אתה לא צריך להרגיש רע עם זה שעשית קצת כסף.

אני לא מתבייש להגיד שהזמנתי שני מכשירים עם 32GB, שחור ולבן, ושני כיסויים של Spigen SGP+מגן מסך, נטו בשביל לעשות רווח.

אני מכוון למכור אותם במחיר שציינתי, וחושב שיהיו קונים אלה אם היבואן בארץ יפתיע עם תג מחיר מפתה(לאור העבר לא מאמין).

• תגובות 152
  • צפיות 14.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
לצערי חשבתי על זה שוב ויש מצב שאני טועה ובגדול - מסיבה אחרת לגמרי.

גוגל מפיצים את הנקסוס 5 בארה"ב ובאירופה, ובמחיר זהה - אבל במטבעות שונים..

כלומר, הנקסוס 5 16GB עולה 349. בארה"ב זה 349 דולר, ובאירופה זה 349 יורו........

אם היבואן בישראל יחליט שהוא חלק מאירופה ויקנה את הנקסוסים שלו מספק אירופאי - תהיה פה בעיה קשה.

אתה משווה פה מחירים שונים, הנקסוס 5 16GB ללא מס מכירה עולה 293 יורו (349/1.19), ועל זה ישלמו מיסים ישראלים, כשמייצאים מכשיר לא משלמים גם מס מכירה ובגרמניה (לדוגמא) וגם בישראל.

מעבר לזה, בקשר להשוואת מחירים בין הG2 לN5, ההבדל הגדול במחירים קיים רק בצפון אמריקה, באירופה הנקסוס עולה 349 יורו והG2 עולה 430 יורו (כולל מס מכירה), ולא כמעט פי שתיים כמו בארה"ב.

פורסם

מי אמר לך שה-349 זה מחיר כולל מיסים? בארה"ב למיטב ידיעתי זה לא כולל, וכשאתה מזמין מגוגל אתה משלם מיסים מקומיים לפי המדינה שאליה אתה שולח.

פורסם

דיברתי על המחיר באירופה (המחיר ביורו), אתה משווה בין מחיר בארה"ב ל$349 שלא כולל מס מכירה, למחיר בגרמניה (אירופה) שהוא 349€ וכולל מס מכירה של 19%.

כשמכשיר מיוצא, ולא נמכר לשוק המקומי, לא גובים מס מכירה, לכן המחיר הוא 293€ ללא מס מכירה גרמני, מעבר לזה שהמחירים האלה הם מחירים ללקוחות פרטיים ולא ליבואנים, גוגל מפיצה את המכשיר גם לRetail.

פורסם

אני לא מבין משהו, אם המחיר של ה N5 הולך להיות באיזור ה 2500-2800 בארץ ( פורסם פה אתר שמוכר בכלל ב 3k), אז למה פשוט לא לקנות LG G2 שמתעלה עליו בכל הפרמרטים? אני חשבתי שהמחיר באמת יהיה אטרקטיבי כמו ה N4 . פשוט אכזבה...

ואני לא לוקח בחשבון קנייה בחו"ל כי לא לכולם יש את האפשרות הזאת, ובטח שלא הזמנה מאתרים מחו"ל שייצא פחות או יותר אותו מחיר כמו בארץ וגם בלי אחריות.

פורסם
  • מחבר
אני לא מבין משהו, אם המחיר של ה N5 הולך להיות באיזור ה 2500-2800 בארץ ( פורסם פה אתר שמוכר בכלל ב 3k), אז למה פשוט לא לקנות LG G2 שמתעלה עליו בכל הפרמרטים? אני חשבתי שהמחיר באמת יהיה אטרקטיבי כמו ה N4 . פשוט אכזבה...

ואני לא לוקח בחשבון קנייה בחו"ל כי לא לכולם יש את האפשרות הזאת, ובטח שלא הזמנה מאתרים מחו"ל שייצא פחות או יותר אותו מחיר כמו בארץ וגם בלי אחריות.

צודק לחלוטין בעניין הכספי. כל עוד זה לא באיזור ה2000 זה לא שווה גרוש יותר.

פורסם

אתם פשוט חיים בסרט.

איך טלפון high end יעלה 2000 שקל בארץ?

המחיר הזול של הטלפון הזה הוא רק דרך גוגל. לא דרך LG. כמו שהנקסוס 4 היה יקר בקניה ישירות מ-LG (ועלה קרוב ל-600 דולר)

המחיר של דגם ה-5 זהים למחיר של הנקסוס 4 ביציאה (בהשוואה של 16gb) ולכן גם המחיר הפעם הוא מצויין לטלפון בעל החומרה הטובה ביותר בשוק.

רק מה, כבר נמכר בארץ טלפון במחיר רגיל ולכן אתם בוכים שהנקסוס לא שובר לו את השוק.

מה לעשות שגוגל לא עושים מחירי רצפה בישראל... אחרת המחיר לטלפון הזה (בהשוואה למחיר של 350 דולר לפני מיסים בארה"ב)

היה כ-1700 שח לגרסה של 16 ג'יגה בארץ (350 דולר, כמעט 36 אחוז מס, המרה לשקלים וכו')

כמו שנאמר קודם, גם המחיר הרשמי של הנקסוס 4 בארץ היה 3000 שח, אז למה שדברים יראו שונה הפעם?

אם 2600 שח למכשיר high end לא שווה לך מר רוזרוז, אז אין לך מה לחפש טלפונים כאלו בארץ. תתפשר על galaxy mini.

פורסם

אם 2600 שח למכשיר high end לא שווה לך מר רוזרוז, אז אין לך מה לחפש טלפונים כאלו בארץ. תתפשר על galaxy mini.

הטענה היתה ש G2 שעולה עליו בכל הפרמטרים יהיה זול יותר ,והוא מאותה חברה. אז בהחלט שהמחיר הזה ביזיון!

וגם אם N5 יהיה זול ב 100-200 ש"ח ,הוא עדיין לא שווה את ההעדפה על פני G2 .

פורסם

לא שווה למי? הs4 עולה כמו הg2 ועדיין אנשים קונים s4.

פער של 200 שקל הוא מספיק בשביל שחלק לא מבוטל של אנשים יקנה את הנקסוס. אל תשכח שרוב האנשים לא קוראים 20 ביקורות ובודקים לעומק את הנתונים של כול המכשירים לפני שהם בוחרים מה לקנות.

רוב האנשים שומעים שיש מכשיר "חדש" ושהוא יותר זול ויותר טוב מהגלקסי 4 וקונים אותו. סוללה קטנה יותר? מצלמה פחות טובה? זה ממש לא מעניין אותם כי הם לא טורחים לבדוק את זה

פורסם

אתה נאיבי. גם ה N4 עלה אותו מחיר בישראל כאשר יצא. חכה חצי שנה, ותוכל לקנות את ה 32GB ב 1800 שח, בדיוק כפי שקרה עם ה N4.

פורסם

תחכה אתה חצי שנה!

עד אז אנחנו כבר נראה תמונות ראשונות של N6, ואז אתה מוזמן לחכות עוד חצי שנה ,שגם הוא יוזל קצת...

ספר לי איך היה

פורסם

הנקסוס 5 יעלה 2000 ש"ח, השאלה כמה זמן זה ייקח.

כל עוד המכשיר נמכר רק ברשתות הגדולות שעובדות על רווחיות גבוהה דרך רונלייט - אל תצפו למשהו משתלם, כאשר לכל חנות בארץ כולל החנויות קומבינה של זאפ יהיה מלאי (שהגיע בייבוא לא "רשמי") אז נראה את הטלפון ב-2200 ש"ח ואז ב-2000, קודם אצל החנויות קומבינה, אחרי זה אצל רמי לוי וכמה חודשים אחרי (או אחרי שנה חחח) אצל הרשתות הגדולות.

תהליך התמחור בישראל הוא תהליך ארוך ומייגע, שועלי הקרבות שבינינו יתאזרו בסבלנות, יחסכו 600 שקל ויוכלו לקנות בסכום הזה מארז סופגניות ברולדין.

פורסם
  • מחבר
הנקסוס 5 יעלה 2000 ש"ח, השאלה כמה זמן זה ייקח.

כל עוד המכשיר נמכר רק ברשתות הגדולות שעובדות על רווחיות גבוהה דרך רונלייט - אל תצפו למשהו משתלם, כאשר לכל חנות בארץ כולל החנויות קומבינה של זאפ יהיה מלאי (שהגיע בייבוא לא "רשמי") אז נראה את הטלפון ב-2200 ש"ח ואז ב-2000, קודם אצל החנויות קומבינה, אחרי זה אצל רמי לוי וכמה חודשים אחרי (או אחרי שנה חחח) אצל הרשתות הגדולות.

תהליך התמחור בישראל הוא תהליך ארוך ומייגע, שועלי הקרבות שבינינו יתאזרו בסבלנות, יחסכו 600 שקל ויוכלו לקנות בסכום הזה מארז סופגניות ברולדין.

אם ככה באמת שווה G2. מה חבל שהוא לא יוצא כרגע בגרסת גוגל. ממשק זוועתי ומכוער.

פורסם

ה G2 עולה על ה NENXUS בכל פרמטר מבחינת המפרט

מבחינת הביצועים בשטח אני בטוח שהמצב הפוך... תאימות מושלמת ל NEXUS + עדכונים שוטפים...

זאת הגדולה של הנקסוס לעומת החברות האחרות, הייתי מחכה חצי שנה שהמחיר יירד ל 2000 ואפילו מתחת

וקונה את הנקסוס ...

יש לי הרגשה שאחרי כמה חודשים יתחילו לאגים ב G2...

פורסם
ה G2 עולה על ה NENXUS בכל פרמטר מבחינת המפרט

מבחינת הביצועים בשטח אני בטוח שהמצב הפוך... תאימות מושלמת ל NEXUS + עדכונים שוטפים...

זאת הגדולה של הנקסוס לעומת החברות האחרות, הייתי מחכה חצי שנה שהמחיר יירד ל 2000 ואפילו מתחת

וקונה את הנקסוס ...

יש לי הרגשה שאחרי כמה חודשים יתחילו לאגים ב G2...

אתה מודע לעובדה שחומרתית ה-G2 וה-N5 הם אותם מכשירים בדיוק?

אם יש לאנדרואיד "תאימות מושלמת" ל-N5 אז יש לו גם בדיוק את אותה "תאימות מושלמת" ל-G2.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים