עבור לתוכן

בהנחה והנקסוס החדש יוצא עוד כמה ימים...

Featured Replies

פורסם
438 דולר לפני מסים ומשלוח לארץ

השאלה שלי הייתה כמה סך הכול זה עלה, עד שמגיע ליד שלך. כולל כל עלויות המשלוח והמסים.

• תגובות 152
  • צפיות 14.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

(438 + 29) * 3.519 * 1.34 = 2200 ש"ח.

בכל אופן זה הסכום שאני מכוון אליו, מקווה שלא תהיינה הפתעות

נערך על-ידי D@nny

פורסם

תוסיף עוד איזה 50 ש"ח. יש עמלת המרה.

פורסם
(438 + 29) * 3.519 * 1.34 = 2200 ש"ח.

בכל אופן זה הסכום שאני מכוון אליו, מקווה שלא יהיו הפתעות

יש לך טעות קטנה, המיסים הם 35.7% ולא 34%. ותוסיף 0.5-1.75% עמלת המרה מדולר לשקל (תלוי איזה כרטיס אשראי יש לך).

נערך על-ידי LazyCat

פורסם

תודה על התיקון.

מקווה שמעבר לזה לא תהיינה הפתעות :)

פורסם
  • מחבר

אז מה שאתם אומרים בעצם זה שדרך חברת שילוח מארהב זה יעלה בערך 2300 לדגם היקר?

אז כמה אני חוסך אם אני מבריח עם מישהו?

פורסם

זה תלוי במספר תעודת הזהות שלך. אם תכתוב אותה כאן נוכל לתת לך תשובה מדוייקת.

פורסם

אגב, הנקסוס 5 יוכרז רשמית בישראל ביום שלישי (5/11) בת"א.

באופן אירוני יכול להיות שהוא יהיה זמין לרכישה בישראל עוד לפני שיגיעו מכשירים שהוזמנו ישירות מגוגל.. בהנחה שיהיה לכל הפחות איזשהו מלאי מיידי בזמן ההכרזה.

פורסם
  • מחבר

באופן אירוני יכול להיות שהוא יהיה זמין לרכישה בישראל עוד לפני שיגיעו מכשירים שהוזמנו ישירות מגוגל.. בהנחה שיהיה לכל הפחות איזשהו מלאי מיידי בזמן ההכרזה.

בסדר, אדוני, אבל כמה הוא יעלה לעומת ייבוא מBUYUSA?

פורסם

אם אני מזמין מחול (נגיד יבוא מ buy2usa), איך אני מממש את האחריות אם קורה משהו?

פורסם

Milford

המחיר שציינת מאוד אופטימי, וכנראה אפילו לא מציאותי.

אני אסביר למה.

צריך לזכור שמי שישווק את המכשיר בארץ באופן רישמי, וכנראה יקבע את הטון של המחיר שלו הוא יבואנית LG.

במקרה לא מזמן הושק פה מכשיר אחר של LG, הG2.

המכשיר הזה רק נכנס לשוק עם תג מחיר יחסית תחרותי(שוב הכול יחסי) של 2700 שקל בערך.

אם מה שאתה אומר אכן נכון אז לדעתך הנקסוס 5 יושק פה במחיר של 1700 שקלים כלומר פער של 1000 שקל ממכשיר מקביל של אותו יבואן.

שום סיכוי שהתמחור יהיה כזה כי אז היבואן פשוט יורה לעצמו ברגל ומחסל את הG2.

לא רואה גם סיכוי הפוך שמחיר הG2 ירד כבר עכשיו לאזור ה2100 והנקסוס ימכר במקביל ב1700 שקל.

אני מאמין שהנקסוס 5 יושק פה במחיר של 2200-2300 שקל לגירסת ה16GB ו2800 בערך לגירסת ה32GB.

שוב יש סיכוי לא רע שאני טועה כמו שיש סיכוי לא רע שאתה טועה, אבל אם נחזור למחיר ההשקה של הנקסוס 4 בארץ(לא המחיר שהואנ נמכר בו אחרי חצי שנה), אז גם אז הוא נמכר ב2300 שקל ויותר.

פורסם

כל ההודעה שלך הזויה ביסודה, ויוצאת מנקודת הנחה שבישראל קיים איזשהו יקום מקביל שמנותק מהעולם.

תחליף את המילים "יבואנית LG" במילים "היצרנית LG". מה קיבלת?

LG מוכרים את ה-G2 בכ-650$ (למיטב זכרוני).

LG מוכרים גם ה-Nexus 5 ב-350$.

מה ההבדל?

אם בעולם ה-N5 לא פוגע ב-G2 (לחלופין, הוא פוגע אבל ל-LG זה לא אכפת כי מכירה זאת מכירה), אז גם בישראל הוא לא.

להגיד שהיבואן יורה לעצמו ברגל זה כמו להגיד ש-LG יורה לעצמה ברגל. עובדה שבכל זאת היא הלכה על המהלך הזה, אז כנראה שהוא משתלם לה.......

אל תבין לא נכון, אני לא אופתע במיוחד אם היבואן יחליט להוסיף פרימיה חצופה, אבל הוא ממש ממש לא הולך להשוות את המחיר לזה של ה-G2. זה מגוחך.

גירסת ה-16GB עולה 350 דולר שאוטומטית הופכים לכ-1,750 ש"ח. לדעתי הוא ימכר בתחילת הדרך באיזור ה-2,000 - בטענה של עלויות משלוח, הפצה, אחריות וכו'. זה עדיין כמעט אלף שקל פחות מה-G2. זה אגב גם המחיר שהוא יעלה לך ביבוא אישי, כשלוקחים בחשבון עלויות משלוח בתוך ארה"ב, ועמלות מכס בישראל...

נערך על-ידי Milford Cubicle

פורסם
  • מחבר

בסדר, אדוני, אבל כמה הוא יעלה לעומת ייבוא מBUYUSA?

כל ההודעה שלך הזויה ביסודה, ויוצאת מנקודת הנחה שבישראל קיים איזשהו יקום מקביל שמנותק מהעולם.

תחליף את המילים "יבואנית LG" במילים "היצרנית LG". מה קיבלת?

LG מוכרים את ה-G2 בכ-650$ (למיטב זכרוני).

LG מוכרים גם ה-Nexus 5 ב-350$.

מה ההבדל?

אם בעולם ה-N5 לא פוגע ב-G2 (לחלופין, הוא פוגע אבל ל-LG זה לא אכפת כי מכירה זאת מכירה), אז גם בישראל הוא לא.

להגיד שהיבואן יורה לעצמו ברגל זה כמו להגיד ש-LG יורה לעצמה ברגל. עובדה שבכל זאת היא הלכה על המהלך הזה, אז כנראה שהוא משתלם לה.......

אל תבין לא נכון, אני לא אופתע במיוחד אם היבואן יחליט להוסיף פרימיה חצופה, אבל הוא ממש ממש לא הולך להשוות את המחיר לזה של ה-G2. זה מגוחך.

גירסת ה-16GB עולה 350 דולר שאוטומטית הופכים לכ-1,750 ש"ח. לדעתי הוא ימכר בתחילת הדרך באיזור ה-2,000 - בטענה של עלויות משלוח, הפצה, אחריות וכו'. זה עדיין כמעט אלף שקל פחות מה-G2. זה אגב גם המחיר שהוא יעלה לך ביבוא אישי, כשלוקחים בחשבון עלויות משלוח בתוך ארה"ב, ועמלות מכס בישראל...

אני מאוד מקווה שאתה צודק, אוהב את האופטימיות שלך.

פורסם

Milford אתה שוכח שאתה גר בישראל, ובישראל אכן קיים יקום מקביל.

עניין המחיר ביבוא אישי הוא לא פקטור, כמה אנשים מתוך הכלל מיבאים את המכשיר בעצמם דרך חברות השילוח? כמה אנשים מתוך הכלל יקנו מכשיר "בלי אחריות יבואן"?

רוב האנשים קונים את המכשיר שלהם בחנויות השונות, ולא מזמינים אותם בעצמם מסין/ארה"ב.

אני מאוד מקווה שאתה צודק, ואני לא הולך להתנצח איתך פה על דבר שגם לי וגם לך תכלס אין ממש מושג מה התברר בסוף.

אני את דעתי כתבתי, לך אולי היא נראית הזויה לי דווקא לא.

נחיה ונראה כמו שאומרים לא שאני הולך להגיד לך אמרתי לך, אבל באמת חבל על הוויכוח.

נערך על-ידי FARKASH7

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים