עבור לתוכן

לקנות כ. מסך חדש או לשדרג את כל המחשב?

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם

המחשב שלי די ישן אבל עדיין די טוב:

CPU: Intel Core 2 Duo E8500 3.16GHz LGA 775 65W Dual-Core

Motherboard: ASRock P43Twins1600 ATX Intel Motherboard

RAM: WINTEC AMPX 4GB (2 x 2GB) 240-Pin DDR2 SDRAM DDR2 800 (PC2 6400) Dual Channel

Video card: MSI GeForce 9800 GTX+ N9800GTX PLUS T2D512 OC

HD: Western Digital Caviar SE16 640GB 3.5" SATA 3.0Gb/s

PSU: Antec True Power Trio TP3-650 650W

הביצועים שלו ב"מטרו" האחרון היו לא משהו, ואני רואה שהוא יתקשה להריץ את COD ו-Battlefied החדשים שיצאו אוטוטו.

השאלה: האם כדאי לי לשדרג את כ. המסך שלי (חדש או יד שניה) בהתחשב באילוצים של לוח האם הישן והמערכת בכלל, או האם האילוצים\מגבלות האלה כ"כ גדולות שכבר עדיף לי לשדרג את כל המערכת?

שאלה 2: בהנחה ואני משדרג את כל המערכת - האם אפשר ו\או כדאי להשתמש בCPU הנוכחי או לקנות חדש?

תודה!

פורסם

לדעתי תקנה כרטיס מסך ותנסה, אם זה לא מספיק טוב תחליף את שאר המחשב.

אתה לא יכול להשתמש במעבד שלך במחשב החדש.

פורסם

אישית יש לי מחשב דומה וקניתי לו את ה6850 עם ג'יגה אחד ואני מריץ את באטלפיד 3 בHIGH והוא רץ חלק.

הכל שאלה של כסף וכמה אתה משחק בו...

החומרה בת 4 שנים ולגיימינג מומלץ להחליף כל 3-4 ככה שאתה בגבול אתה יכול לגרור איתו עוד שנה לפחות עם כרטיס חדש יותר אבל המעבד הוא צוואר הבקבוק במחשב שלך ככה שזה עונה על השאלה השניה שלך :)

אתה יכול לעשות אותו מחשב הורדות ולראות בו סרטים ומשחקים קלילים כמו פרו או פיפ"א לסלון...

פורסם
  • מחבר
לדעתי תקנה כרטיס מסך ותנסה, אם זה לא מספיק טוב תחליף את שאר המחשב.

אתה לא יכול להשתמש במעבד שלך במחשב החדש.

כן, השאלה היא האם לוח האם\מעבד שלי מגבילים את איזה כרטיס מסך אני יכול לקנות במידה כזו גדולה שהכרטיס שיתאים אליהם לא יתן לי שיפור מספיק גדול ו\או לא יהיה כדאי כספית.

פורסם

המעבד כן מגביל די הרבה כרטיסים חזקים מודרנים.

אבל במקרה שלך אם אתה רוצה לקנות איזה GTX770 או משהו דומה אז לא הייתי עושה את זה.

אבל אם תקנה 270X או משהו דומה בביצועים אז לא יהיה צוואר בקבוק הכי גדול אבל עדיין יהיה.

לכן או שתקנה איזה כרטיס עד 1000 ש''ח פחות או יותר, או שתקנה מחשב חדש באיזה 4K ותגמור עניין.

פורסם

ממש לא הייתי משקיע 1000 שקל אני השקעתי בכרטיס יד שנייה במחיר של פחות מ600...

יש לך PCI E 2 שזה יתאים להמון כרטיסים היום אבל תעשה חשבון לכמה זמן אתה רוצה עוד להחזיק אותו וכמה אתה משחק...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים