עבור לתוכן

המלצה לאוזניות למחשב ורמקולים לטלויזיה

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

אוקי חשפתי את הקצה של שני הקצוות (רק את הקצה לא צריך את כל המעטפת העבה נכון?) יצאו אולי שלושה חוטים זהובים אחרי שעשיתי את זה עם מספריים..

אחרי כל העניין עם הכבלים שאני מקווה שעשיתי כמו שצריך חיברתי את הרמקולים למחשב ולמען האמת די התאכזבתי מהאיכות שמע שלו עושה רושם גם שהרמקול הימני משמיע יותר מהרמקול השמאלי.

פורסם

תוודא שלא הצלבת את הפלוס והמינוס

אם ההבדל בעוצמה נשאר אפשר לכוון באלאנס דרך ההגדרות קול/דרייבר

באופן טבעי הצליל אף פעם לא יהיה זהה לחלוטין בין הרמקול הימני לשמאלי. אך ההבדל אמור להיות מינורי עד כדי בלתי ניתן להבחנה

פורסם
  • מחבר

חתכתי תחלק הקטן השקוף חיברתי את הכסוף לשחור את הזהב לאדום אחרי שגלגלתי אותם קצת וזהו.

אני יגיד לך מה הצליל נשמע די עמום לא נשמע צלול וטבעי נשמע כאילו הוא חנוק הבאס על 0 והטראבל על 3 יש פתרון לזה שזה נשמע בצורה כזאת?

בנוסף לכך רציתי להוסיף שכרגע המרחק בניהם הוא כמעט מטר והם על השולחן מחשב עד שהכבל הארוך מאייבי יגיע יכול להיות שזה ישנה את הסאונד אבל לא מאמין שזה עד כדי כך ישנה את הצליל שנשמע כרגע חנוק

פורסם

לא נתקלתי בבעיה שאתה מתאר בעצמי , אבל אני זוכר שעוד אחד לפחות התלונן על תופעה דומה..

אודיופילים ממליצים לא להריץ את כבלי אודיו במקביל לכבלי חשמל כי השדה החשמלי שהם יוצרים יכולים לפגוע באות. לא יודע עד כמה הדבר משפיע אבל אתה יכול לנסות

פורסם

נשמע שהכבל הפוך.

תהפוך בינהם ותשמע אם יש שיפור בסאונד.

ודא גם שחשפת את קצה הכבל כמו שצריך.

פורסם
  • מחבר

מה הכוונה להפוך? פשוט להוציא מהימני ולשים בשמאלי וההפך? או הצבעים לא תואמים?

רק עכשיו שמתי לב שצריך להוציא תפלסטיקים מהטוויטר בהחלט הסאונד השתפר

פורסם
  • מחבר

כעבור יום עוד לפני שהסולו קיבלו תמיקום האידיאלי בשבילהם כי עוד לא הגיעו הכבלים מאייבי, אני חייב לציין ששומעים מדהים הצלילים בהחלט נקיים לפעמים קצת הבאס משתלט על העסק ובשביל זה רציתי לשאול אם כדאי לי לקנות כרטיס קול ועד כמה הוא יעשה את ההבדל בסאונד כרגע אני עם כרטיס קול מובנה של הלוח gigabyte p35dsl שנקנה לפני משהו כמו 5-6 שנים.

אז אם אפשר פירוט עד כמה כרטיס קול חדש יוכל לשפר את האיכות ולהוציא את המיטב מהsolo 7c יהיה משמעותי

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים