פורסם 2004 בפברואר 2221 שנים איזשהו קישור או משהו לבדיקה או הבחון של האי קיו טסט וקסלר למי שמכיר.... תודה לעוזרים!!
פורסם 2004 בפברואר 2221 שנים סתם בולשיט כל המבחנים באינטרנט..לך לפסיכולוג ותעשה מבחן אם אתה באמת רוצה לדעת את האיי קיו שלך
פורסם 2004 בפברואר 2321 שנים www.highiqsociety.orgרק שתבין ששם המבחנים מתרכזים בתחום החשיבה הלוגית\טכני(ואנגלית בחלק מהמבחנים).אם אתה לא יודע אנגלית טוב אז תקח שם את ה"colture free test".
פורסם 2004 בפברואר 2321 שנים עשיתי את המבחןאת האמת כולי הפוך כי אני אחרי עבודה ולא היה לי כל כך כוח לזה (אבל זה עדיין לא תירוץ)קיבלתי 120 שלפי מה שהם אומרים זה " Significantly above average".אני שמח שהחזירו את הפסיכומטרי, כי אני טוב במבחנים האלה.מבחן נחמדכשאתם עושים אותו תהיו מוכנים לזה שזה יקח 20 פלוס מינוס.
פורסם 2004 בפברואר 2421 שנים הלך לי דיי גרוע(כאילו לפי מבחנים אחרים אני יודע שיש לי מעל 140 ) אבל פה יצא לי 132טוב חלק מהמילים לא ממש הבנתיעשיתי עוד פעם בלי מוזיקה בלי כלום יצא לי 138
פורסם 2004 בפברואר 2421 שנים בעעע,המבחנים האלה דפוקיםחלקם קלים מדיי ויצא לי הרבה מעל שקיבלתי באיבחון,ובאחדים מהם קיבלתי נמוך יותר (היו באנגלית,לא הייתי מרוכז,נגמרו לי התירוצים)
פורסם 2004 בפברואר 2421 שנים התוצאה אצלי 82 האם זה אומר שמנת המשכל שלי שוות ערך למנת משכל של שימפנזה?אני הולך להטביע את יגוני באשכול בננות......חלק מהשאלות היו לבעיה בגלל השפה....
פורסם 2004 בפברואר 2521 שנים תשמע שניה אחי יש כמה מבחני אי קיו שם. תבחר את המבחן עם הצורות והסמלים שם לד צריכה להיות בעיה עם שפה ההוראות שם באנגלית אבל אנגלית בסיסית שתוכל להסתדר איתה אם יהיה לך מילון. תנסה עוד פעם ובהצלחה
פורסם 2004 בפברואר 2521 שנים קיבלתי 129 במבחן עם הצורות בסוף קיבלתי כבר כאב ראש וניחשתי את 5 האחרונים
פורסם 2004 בפברואר 2621 שנים אני עשיתי את זה מאוד חפיף כי לא ציפיתי שזה יהיה כל כך ארוך...בסוף ממש נמאס לי מהצורות המכוערות האלו שפשוט עניתי בלי ממש לבדוק את כולם.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.