עבור לתוכן

מתלבט נורא בין S4 לבין LGG2, קנייה באילת

Featured Replies

פורסם

שני המכשירים עולים שם ~2500, וחבר נוסע ביום ראשון.

הS4 מוכר יותר, תהייה לו תמיכה רחבה יותר בקהילת המפתחים (אני הולך להחליף את הrom שמגיע עם המכשיר בסיכוי טוב מאד), יש לו חריץ הרחבה (למרות שאני מתכנן לשמור את רוב הדברים שלי בענן אז זה לא מאד רלונטי) אבל הסוללות שלו בעייתיות נורא

הG2 לעומתו מציג סוללה חזקה בהרבה (מביקורות עולה שהיא מחזיקה יום ויותר יחסית בקלות), המסך שלו נראה לטעמי יותר טוב, והמעבד בו חזק יותר. עם זאת, יש לו רק 16GB אכסון פנימי, הוא רק יצא, ולא ברור מה תהייה התמיכה בו בחוץ...

מה דעתכם? מה כדאי לי לקנות?

יש שיקולים שאני לא מודע אליהם?

תודה על העזרה!

נ.ב אני כרגע על Galaxy S1, והוא גוסס.

פורסם

אין כרטיס זיכרון חיצוני , שזה חיסרון גדול מאד במכשירים שהם בעצם מחשב נייד קטן - 16 גיגה זה כלום , ומתוכם ישאר לך אולי 11-12.

המעבד חזק יותר בg2 , אבל זה לא מה שבאמת מבדיל ביניהם.

סמסונג יותר מבוקשים ביד 2 (ביום שתרצה למכור את המכשיר תבין את ההבדל בין מכירה של lg לבין מכירה של סמסונג) , סמסונג מעדכנים את המכשירים שלהם מוקדם יותר מlg (אם lg בכלל מעדכנים...) , הפיתוח הרבה יותר גדול לסמסונג (מכשירי האנדרואיד המבוקשים ביותר).

בסמסונג אומנם הבטריה קטנה יותר , אבל גם אפשר להחליף אותה.

אני אישית מעדיף את התוכנה של סמסונג , אבל זה כבר עניין של העדפה אישית ופחות משנה באנדרואיד.

התוכנות של סמסונג מאד שימושיות (לי לפחות).

יש לסמסונג יותר כיסויים ואביזרים.

אני הייתי בוחר בסמסונג (ומעדכן אותו ישר ל4.3 ו twrp).

פורסם

לוקח לסמסונג נצח עד שהם מעדכנים את המכשירים שלהם. עם כל הסיפור של נעילת האיזורים הייתי נזהר מאוד בקניית סמסונג שלא מהיבואן הרשמי בישראל= לא הייתי קונה מסמסונג כלל.

פורסם
  • מחבר

תכלס, יש מישהו שקנה את ה-g2 ואמר עליו משהו רע מתישהו?

פורסם

השאלה הנכונה היא האם יש מישהו שבכלל קנה את ה G2 (בארץ)?

חפש מידע באתרים מחו"ל, יש די הרבה ביקורות על המכשיר.

פורסם

אולי לחכות לנקסוס 5 ?

עפ"י ההדלפות מדובר בתואם G2 עם תג מחיר של 350$.

אם יש מי שיביא אותו מארה"ב זה בכלל סבבה, אבל גם עם תשלום מיסים, שילוח ורווח

יש סיכוי לא רע למחיר של סביב ה-2000 ש"ח בארץ וכ-200 ש"ח פחות באילת.

פורסם
  • מחבר

הנסיעה הזו לאילת היא נקדות האור הכי קרובה שיש לי :)

חוץ מזה שהNexus הוא תואם G2 עם סוללה חלשה בהרבה (כן, אני יודע שזה לא מתרגם ישירות לזמן פעולה, אבל זה אינדיקטור סביר)

אני חושב שהבנתי את הראש של איך לקנות את זה.

באמת תודה לכולם! :yelclap:

פורסם

מבחינתי אין שום דילמה, ה-G2 הרבה הרבה הרבה יותר מעניין מה-S4 המגושם והמשעמם.

הדילמה שלי היא בין ה-G2 ל-Z1, הראשון קטן יותר פיזית (אבל עם מסך אפילו גדול יותר!) והשני לעומת זאת מוגן מים.

לשניהם יש ספיקר מתחת לממוצע :(

דילמה שניה היא כמובן נקסוס 5 במקום שניהם, כשהייתרון שלו הוא בעיקר פשוט המחיר..

נ.ב.

הממשק של LG לטעמי מצויין, ואני בפירוש מעדיף אותו על פני אנדרואיד נקי למען האמת...

פורסם

היתרון של הs4 הוא קהילת הפיתוח העצומה שלו. החסרונות הנוכחיים גוברים על זה.

פורסם

קהילת פיתוח זה קישקוש overrated לרוב המוחץ של המשתמשים. הפורום הזה לא מייצג. רוב האנשים לא מתקינים רומים מקוסטמים וכל החרא הזה.

פורסם
היתרון של הs4 הוא קהילת הפיתוח העצומה שלו. החסרונות הנוכחיים גוברים על זה.

קהילת הפיתוח של ה- LG G2 בתנופה, הוא רק יצא והוא מאוד פופולרי בעולם.

אני לא הייתי קונה S4 רק בגלל ההגבלות החדשות של סמסונג (מה שגם חלק מהחנויות בוחרות להתעלם מזה וחלק כותבים שהמכשיר מגיע ללא יכולת עדכונים).

הגבלה אזורית - ברגע שהמכשיר יעודכן ל- 4.3 הוא ינעל.

Knox - רוט/צריבות וקיסטום מחוץ לתחום אחרת אין אחריות.

אם קונים מיבוא של סאני אז אין צורך לדאוג לגבי נעילה אזורית, אך הם מייבאים את המכשיר הפחות פופולרי (I9500) ולדעתי ולדעת רוב הקהילה פחות טוב.

פורסם

אין מה להשוות את קהילות הפיתוח של LG לסמסונג.

קהילת פיתוח זה קישקוש overrated לרוב המוחץ של המשתמשים. הפורום הזה לא מייצג. רוב האנשים לא מתקינים רומים מקוסטמים וכל החרא הזה.

התבלבלת בת'רד.

פורסם

?

להתייחס ל"קהילת פיתוח" בתור יתרון של ה-S4 על פני ה-G2 זה מגוחך, אבסורד, ובעיקר - טיפשי.

ה-G2 טוב מה-S4 בכל פרמטר.

פורסם

לא מדובר כאן על ויכוח כללי בין המכשירים ולכן הטיעון שאת רוב המשתמשים זה לא מעניין לא רלוונטי. פותח הדיון צריך להחליט אם זה יתרון בשבילו או לו. לגופו של עניין - נתונים טכניים זה לא הכל. הגלקסי S3 שלי עם SLIMBEAN עולה על הS4 מכל בחינה שהיא כמעט.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים