עבור לתוכן

מסך+עכבר+מקלדת

Featured Replies

פורסם

אני קונה בקרוב מחשב חדש ואני צריך ציוד הקפי.

יש את המסך הזה: http://ksp.co.il/?store=ksprishonlezion&uin=15690 שהוא נראה לי מעולה לגיימינג אבל שתי שאלות:

א. האם הפאנל טוב? כי שמעתי שTN זה לא טוב

ב. האם הרמקולים בסדר או שחייבים חיצוניים?

והאם כדאי אותו או משהו אחר טיפה זול יותר או באותו מחיר?

עכבר: האם DA 2013 הוא מומלץ?

אם לא אז מה כן מומלץ?

ואיזה פד מומלץ בשבילו?

מקלדת: הX4 של מיקרוסופט טובה?

האם זה: http://ksp.co.il/?select=.1042..218..1286.&list=1&sort=2&glist=0&uin=16972&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0

שווה את התוספת הגדולה במחיר?

ואני פתוח לעוד הצעות

פורסם

פתח דיון נפרד לגבי המסך בפורום מסכי מחשב.

מהי שיטת האחיזה שלך בעכבר? בהנחה שהיא Palm כי ציינת את ה-DA:

עכברים מומלצים לאחיזת Palm הם - Logitech G400s או Mionix Naos 3200 עם פאד Steelseries QCK

מקלדת - Microsoft Sidewinder X4 שציינת היא בחירה טובה

פורסם
  • מחבר
פתח דיון נפרד לגבי המסך בפורום מסכי מחשב.

מהי שיטת האחיזה שלך בעכבר? בהנחה שהיא Palm כי ציינת את ה-DA:

עכברים מומלצים לאחיזת Palm הם - Logitech G400s או Mionix Naos 3200 עם פאד Steelseries QCK

מקלדת - Microsoft Sidewinder X4 שציינת היא בחירה טובה

יותר טובים מDA?

פורסם

אין צורך לצטט הודעות מעליך.

לדעתי הם עדיפים על ה-DA, גם ה-DA טוב אבל הוא יותר יקר ואין הצדקה לשלם יותר כשיש עכברים לא פחות טובים אם לא יותר במחיר יותר זול.

פורסם
  • מחבר

אוקיי תודה. ואתה אומר שלא שווה הפערי מחירים במקלדת נכון?

פורסם

אני בת :)

לגבי המקלדת, לא בהכרח. מקלדות מכניות הן נושא בפני עצמו, מעין תחום נישה, יש כאלה שמעדיפים מכנית ויש כאלה שלא מבינים על מה כל הרעש.

אם תגיע למסקנה שאתה רוצה מקלדת מכנית, תצטרך לבחור את סוג הסוויץ' המכני המתאים לך, זה מאוד אינדיבידואלי ומה שמתאים לאחד יכול לא להתאים לאחר.

למידע נוסף אתה מוזמן לקרוא בסטיקי ריכוז מידע על מקלדות מכניות (סטיקי=הודעה נעוצה בראש הפורום).

פורסם
  • מחבר

חח אוקיי תודה. וסליחה שחשבתי שאת בן לא שמתי לב חחחחח

פורסם

אשמח לדעת מאיפה אתה מתכנן לקנות את הSideWinder X4 כמעט ולא ניתן להשיג אותה בארץ..

פורסם

^יקרה יחסית למה שהייתה פעם.

לפי הקישור שהבאת ההצעה הכי נמוכה היא אומנם 240 אבל לפי מה שרואים זה לא כלול עברית כך שזה הופך אותה ללא רלוונטית לפחות לי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים