עבור לתוכן

סיוט קטן שעובר על המחשב

Featured Replies

פורסם

כבר תקופה מסויימת שההארד דיסק של המחשב כושל אבל מצליח למשוך בכל זאת

אתמול נתקלתי בבעיה שרציתי להריץ CHKDSK בבוט של המחשב וקיבלתי בעיה שבדיקה ביטלה את עצמה שוב ושוב

חפשתי ברשת ומצאתי בן אדם שנתן פתרון לרשום ב CMD את השורה CHKNTFS /T:0 דבר שיגרום שלא יהיה ספירה לאחור לקראת הבדיקה ואת הושרה הזאת כתבתי בוינדוס ואחרי זה עשיתי ריסטרט למחשב

אכן הפתרון הזה עבד והמחשב נכנס לבדיקת דיסק רק שאז התברר שיש בעיה אחרת הבדיקה נתקעת כל פעם ב 11 אחוז

רציתי לכבות את המחשב להתחיל מחדש ולדלג על הבדיקה אבל זה היה בלתי אפשרי בעליל בגלל שהכנסתי 0 שניות ספירה לאחור לקראת הבדיקה והיה בלתי אפשרי לדלג או לבטל את הבדיקה ככה שאי אפשר היה להכנס לוינדוס

ניסיתי ללחוץ F8 ולהעלות את המחשב בכל צורה אפשרית אבל ב SAFE MORE המחשב נתקע על שורה CLASSPNP.SYS

ניסיתי להכנס ל REPAIR בשורה העליונה ומשם יש אפשרות להכנס ל CMD והכנסתי מחדש הגדרות CHKNTFS /T:10

שאמור להחזיר את הספירה לאחור של 10 שניות וגם ניסיתי לבטל לחלוטין את הבדיקה בעזרת CHKNTFS /X :C

שום דבר לא תפס וכל פעם בהדלקה מחדש המחשב היה נכנס לבדיקה ונתקע ב 11 אחוז פשוט סיוט לופ שאי אפשר לצאת ממנו

בסוף באיזשהו נס התברר שב REPAIR היה לי RESTORE POINT אחד יחיד מיום לפני שהוינוס הוריד עדכון קריטי

אני השתמשתי בנקודה הזאת והמחשב לא נכנס יותר לבדיקת דיסק ווינדוס עלה

אני בחייס לא משתמש בריסטור פוינטס ותודה לאל שהייתה שם הנקודה האחת הזאת

עכשיו אני עובד ב SAFE MODE עם אינטרנט הצלחתי להציל כל מיני קבצים לדיסק חיצוני ומחר אני מתכנן לקנות 840 EVO

ומקווה שכל הבעיות HDD האלו מאחורי

פורסם

היית יכול לדלג על כל התלהיך עם live CD כלשהו. גם ככה הדיסק הקשיח עומד למות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים