עבור לתוכן

בעיה קשה ומוזרה בדפדוף באינטרנט

Featured Replies

פורסם

שלום חברים, לאחרונה אני חווה בעיה קשה ומוזרה בגלישה באינטרנט.

ברשותי מחשב חדש, מערכת הפעלה Win xp Pro 32Bit, ותשתית אינטרנט של בזק (ספק- בזק בינ"ל) במהירות של 5 מגה, מודם-ראוטר חדש של TP-LINK וכן כרטיס רשת אלחוטית של TP-LINK . הקליטה האלחוטית היא מצויינת וכך גם ההורדות שאני מבצע שזורמות בקצב של 600KB לשנייה בערך.

הבעיה היא הגלישה בדפי אינטרנט - באיזשהו שלב הדפדפן מחליט שהוא פשוט לא זז !!! הוא פותח בקושי רב דפי אינטרנט והדפדוף נהיה מסורבל ונורא קשה, הדבר המוזר הוא שאם אני מנסה להפעיל טורנט או הורדה רגילה (-כדי לבדוק האם החיבור תקין) ההורדה זורמת בקצב של 600 KB לשניה כאילו הכל בסדר, כמו כן שירותי רשת אחרים כמו שליטה מרחוק וכדו' עובדים חלק, רק הדפדוף תקוע.

ניסיתי בכמה דפדפנים ובכולם קיימת אותה בעיה, כמו כן איפסתי הגדרות דפדפנים לגמרי ועדיין הבעיה קיימת .

למישהו יש מושג לפחות מה הכיוון ???

נערך על-ידי QWERRREWQ
דיוק בכותרת ותוספת נתון חשוב לתוכן

פורסם

היי,

1. מומלץ לבדוק במחשב אחר באותה רשת.

2. מומלץ להתקין מחדש דפדפן לבדיקה.

3. מומלץ להריץ תוכנה לסריקה של וירוסים.

כמו כן, האם ניסית לבדוק זאת כאשר אין הורדות במקביל?

בברכה,

מתן, בזק בינלאומי

שלום חברים, לאחרונה אני חווה בעיה קשה ומוזרה בגלישה באינטרנט.

ברשותי מחשב חדש, מערכת הפעלה Win xp Pro 32Bit, ותשתית אינטרנט של בזק (ספק- בזק בינ"ל) במהירות של 5 מגה, מודם-ראוטר חדש של TP-LINK וכן כרטיס רשת אלחוטית של TP-LINK . הקליטה האלחוטית היא מצויינת וכך גם ההורדות שאני מבצע שזורמות בקצב של 600KB לשנייה בערך.

הבעיה היא הגלישה בדפי אינטרנט - באיזשהו שלב הדפדפן מחליט שהוא פשוט לא זז !!! הוא פותח בקושי רב דפי אינטרנט והדפדוף נהיה מסורבל ונורא קשה, הדבר המוזר הוא שאם אני מנסה להפעיל טורנט או הורדה רגילה (-כדי לבדוק האם החיבור תקין) ההורדה זורמת בקצב של 600 KB לשניה כאילו הכל בסדר, כמו כן שירותי רשת אחרים כמו שליטה מרחוק וכדו' עובדים חלק, רק הדפדוף תקוע.

ניסיתי בכמה דפדפנים ובכולם קיימת אותה בעיה, כמו כן איפסתי הגדרות דפדפנים לגמרי ועדיין הבעיה קיימת .

למישהו יש מושג לפחות מה הכיוון ???

פורסם

תציין בבקשה עם איזה דפדפנים אתה עובד, האם הסרת והתקנת מחדש אותם ללא שום תוספים עליהם ?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים