עבור לתוכן

התלבטות בין מחשב רגיל/HTPC/סטרימר ושאלות משיקות

Featured Replies

פורסם

אני מעוניין לקבל בסלון את היכולת להציג סרטים, סדרות ומוזיקה,

בדקתי קצת את נושא ה XBMC, הוא נראה לי מצויין לנושא,

הן מבחינת יכולות ההרחבה שלו, הן מבחינת התוספות הקיימות (ערוצי Yes, וואלה וכו'),

הן מבחינת היכולת למשוך תאור הסרט/עטיפה/שחקנים, פרטי דיסקים וכו',

הצגה ויזואלית, יכולת להציג תכנים ב Streaming בארץ ובעולם נוחה ועוד.

1. אני מתלבט בין מחשב רגיל, HTPC וסטרימר, האם יש אפשרויות נוספות שכדאי לשקול?

2. יתכן והמוצר הנבחר כלל לא יהיה פיזית בסלון, אלא דרך פתח בקיר הסלון, מאחורי הטלויזיה,

ישב על מדף בחדר שנמצא מצידו השני של קיר הטלויזיה בסלון (ואעביר עינית לצורך תפעול וקליטה),

בהנחה וזה יהיה המצב, האם ההתלבטות בין מחשב רגיל ל HTPC לא רלוונטית, ועדיף מחשב רגיל?

(מכיוון שאין בעיה של ויזואליות, לא צריך משהו יפה, קומפקטי ונוח, וגם אין בעיה של רעש).

3. בהשוואה של מחשב רגיל לעומת סטרימר, ובהנחה שאין לי בעיה של התקנה דרייברים, תוכנות וכו',

איזה יתרון יש לסטרימר מעבר לנוחות שימוש? (מבחינת חיבורים, נראה לי שמספיק HDMI)?

4. יש לי היום Xtreamer SideWinder 2, אני מאוד לא אוהב את הממשק שלו,

והבנתי שאי אפשר להתקין עליו XBMC, האם הוא יכול להיות שימושי בצורה כלשהי?

5. אני מתכוון לרכוש XBOX One וקינקט לטובת משחקים, הבנתי שיש לו גם סוג של מערכת ביקור ביתית,

האם היא משהו שיכול לנהל את כל נושא הסרטים, סדרות ומוזיקה, כולל הצגה ויזואלית של תאור הסרט/עטיפה/דיסק וכו'?

6. במידה ואני מעוניין ביכולת של הקלטה של תוכנית (מחובר דרך הוט), איזה פתרון תומך בכך?

(מחשב עם כרטיס טלויזיה?)

7. כאמור, כל המכשירים יהיו פיזית מעבר לקיר הסלון, ממיר, רסיבר, XBOX וסטרימר/מחשב,

האם אפשר להעביר עינית אחת עם פיצול, או שצריך עינית לכל מכשיר?

בנוסף, אשמח להמלצה על שלט אחד שיכול לתפעל את כל המכשירים.

תודה.

פורסם

1. לדעתי אין מה לשקול. רק מחשב

2. בנוגע לשליטה, במידה והמרחק גדול או שאין שידור ישיר, ניתן להריץ כבל USB מאריך ואליו לחבר את הרסיבר.

הרסיבר של לוגיטק מאפשר חיבור מספר מכשירים במקביל http://www.logitech.com/en-us/promotions/6072

5. מציע לעיין בתראד הבא http://hwzone.co.il/community/threads/526917-%D7%90%D7%A0%D7%99-%D7%9C%D7%90-%D7%9E%D7%91%D7%99%D7%9F-%D7%90%D7%AA-%D7%96%D7%94-%D7%9C%D7%9E%D7%94-%D7%A9%D7%9E%D7%99%D7%A9%D7%94%D7%95-%D7%99%D7%99%D7%A8%D7%A6%D7%94-%D7%9C%D7%A7%D7%A0%D7%95%D7%AA-xbox-one

מחשב חזק עדיף על כל קונסולה. אם אתה מעדיף תמיד תוכל לרכוש גיים-פאד

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים