עבור לתוכן

מבקש הסבר קצר על תוכנת hyper-v

Featured Replies

פורסם

אתה לא מבין ? יש לך מחשב פיסי ? הוא יכול לארח מכונות ווירטואליות, זהו. תוכל להתקין על הברזל כל סוג של HYPERVISOR, של VMWARE, MICROSOFT או VIRTUALBOX. עליהם מכונות ווירטואליות מה שבא לך. כמובן שלא תוכל כמו שנאמר להתקין HYPERVISOR כמכונה ווירטואלית.

• תגובות 38
  • צפיות 12.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

טוב כנראה שיש כמה דברים בשלבים יותר מוקדמים שאני לא מבין,

תודה.

פורסם

מוזמן לפנות אלי בפרטי/מסן.... בהחלט חסר לך ידע מוקדם.

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

בסה"כ אומרים לך שאתה מנסה להתקין מכונה וירטואלית בתוך מכונה וירטואלית. שזה מיותר ולא נחוץ בכלל.

יש לך מכונה מארחת אחת. זה המחשב הפיזי שלך. תתקין בו איזה כלי שאתה רוצה לאירוח מכונות וירטואליות - virtualbox, vmware, hyper-v, ובתוך הכלי תתקין, תריץ ותנהל כמה מכונות וירטואליות שאתה רוצה.

תחשוב במושגים של אורח ומארח. המחשב הפיזי הוא המארח - יש לך אחד כזה. המכונות הן האורחות. אתה לא תגדיר אורח כמארח בעצמו.

פורסם

רק להבהיר, זה לא עניין של מיותר, אלה לא אפשרי. לא ניתן ליצור מחשב מארח ווירטואלי. מחשב מארח (HOST) יהיה תמיד פיסי.

פורסם

טוב, אם בדקת את כל הקונפיגורציות, ובכולן זה לא היה אפשרי, אני לא מתווכח איתך (אני אישית לא בדקתי).

בכל מקרה זה עדיין נשאר מיותר וחסר משמעות.

פורסם

כל ה"ווירטואליזציה" היום היא שייכת ברובה לתחום הHARDWARE BASED VIRTUALIZATION.

מעבדים צריכים לתמוך בזה על מנת לאפשר ווירטואליזציה של ארכיטקטורת X86., זה נועד בין השאר ממה שאני יודע לצורכי אבטחה, וכמובן לעבודה עצמה, שמעבד פיסי יידע מאיזו מכונה ווירטואלית הגיעה הבקשה. זו תוספת חומרתית במעבד, בAMD זה AMD-V ובאינטל זה VT-X/VT-D, אפשר לראות בCPUZ.

http://en.wikipedia.org/wiki/X86_virtualization

עכישו (וכל זה ממה שאני זוכר ייתכן שאני טועה פה ושם), כשיוצרים מעבדים וורטואלים, הם עצמם חסרים את היכולת הזו. כי זו יכולת חומרתית ואילו מעבד ווירטואלי הוא תוכנה בסופו של דבר.

פורסם

חברים אתם אגרסיבים כלפי הבן אדם , הוא רשם שהוא חדש בתחום הוירטואלזציה אין צורך בלרדת עליו או להשפיל !

פורסם

איפה אתה רואה שמישהו מנסה לרדת או להשפיל בדיון? הכל למטרות למידה של מי שפתח אותו.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים