עבור לתוכן

טמפרטורה גבוהה עם H100i ו-2500K?

Featured Replies

פורסם

אז יש לי את ה-H100i כבר כמה ימים, והמעבד שלי ב-OC ל-4.5GHz על מתח 1.38, יציב לחלוטין.

אבל נראה לי שהטמפרטורות שלי גבוהות יחסית. יש לציין שהחדר שלי בגובה של בערך 5 מטרים מהקרקע אז הוא חם יותר, אני מעריך שהטמפרטורת חדר כרגע היא 27 מעלות משהו כזה.

בכל מקרה, הטמפרטורה של המעבד במנוחה היא כרגע 38/42/37/41 ובבדיקת מאמץ של 10 דקות עם פריים 95 הגעתי ל- 79/81/79/78.

ה-H100i שקניתי היה מחבר שלי מה שאומר שלא הושבתי אותו עם המשחה המרוחה מראש כי הוא היה מותקן אצלו כמה ימים, אז ניקיתי את המשחה מהבלוק, שמתי נקודה על המעבד והושבתי אותו. היום לא הייתי מרוצה מהטמפרטורות אז פירקתי את הבלוק, שוב ניקיתי את המעבד עם אלכוהול, שמתי נקודה של משחה שוב והושבתי את הבלוק ואותן תוצאות...

אתמול גם שיחקתי קרייסיס 3 משהו כמו שעתיים והמעבד הגיע לאיזור ה-70 מעלות בכל הליבות.

עם הקירור אוויר הקודם שלי לא הייתי מגיע לכאלו טמפרטורות בחיים, אני חושב שמשהו שעשיתי עם המשחה לא טוב. איך אמורים לשים משחה תרמית ל-H100i?

פורסם

למה כזה מתח גבוה ? זה מוסיף טמפ' !

תוריד מתח בצעדים עד שתמצא את הנקודה שהמחשב עדיין יציב.

פורסם
  • מחבר

אני יודע שמתח מוסיף טמפרטורה, זה המתח הכי נמוך שהצלחתי לייצב עליו את התדר הזה, תאמין לי, אני לא עושה OC מאתמול...

בכל מקרה הוצאתי את המעבד שוב, ניקיתי אותו ואת הבלוק והפעם מרחתי משחה על כל המעבד באופן שווה, אני יודע שזו לא השיטה האופטימלית אבל ה-H100i מכסה שטח גדול יותר מקירור אוויר רגיל והתוצאה היא שמיידית ירדו 5 מעלות ועכשיו במאמץ הגעתי ל-68 מקסימום.

פורסם

מי אמר שלמרוח משחה על כל המעבד לא מומלץ ??

זה שרבים שמים גרגיר במרכז ומקווים שהוא יתפשט באופן שווה על פני כל המעבד אז כל אחד והשיטות שלו.

אני אישית דווקא ממליץ למרוח על כל המעבד שכבה מאוד דקה.

פורסם
  • מחבר

האמת מאז ומתמיד מרחתי על כל המעבד ותמיד היו לי תוצאות טובות. משום מה עם ה-H100i החלטתי לנסות את שיטת הגרגר שלא הוכיחה את עצמה, חזרתי למריחה על כל המעבד והתוצאות השתפרו מאוד.

פורסם

פותח התרד להחליף משחה כל יום זה לא בדיוק נכון, למשחה לוקח זמן להתגבש ואחרי מספר ימים הטמפ' צריכות להיות טובות יותר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים