עבור לתוכן

אינטרנט בכבלים VS אינטרנט בADSL

Featured Replies

פורסם

לאחרונה ראיתי הרבה מבצעים שמפרסמים חבילת 1.5MB בכבלים (לשם אני מחובר היום, לא דיגיטלי בטלוויזיה, חבילת 750KB) כולל ספק ותשתית הכבלים.

והיום אני מתקשר ל012 כדי לברר על המבצע, ומה אומרים לי? ללקוחות כבלים חדשים בלבד! ולא הסכימו להעביר אותי..

בכל מקרה התעצבנתי ובדקתי קצת מה הסה"כ הכולל שאני משלם היום על האינטרנט ושירותי הטלוויזיה, ומה אני רואה?

277שקל לתבל כולל אינטרנט וטלוויזיה

ועוד 130 שקל (לפי נציגת שירות הלקוחות אני משלם להם מעל 145 שקל לחודש.. אולי החשבון שבדקתי שלי ישן קצת..) ל012 כספקית!

מחישוב קצת, 407 שקל, ואם השקלול של נציגת שירות הלקוחות, 422 שקל לחודש!!

אז כמובן שעוד יותר התעצבנתי והלכתי לברר קצת מה מציעים יס והADSL (מהצד של לקוח חדש הפעם)

אז ביס:

חבילת הבסיס + חבילת הסרטים + 3 חבילות לבחירתך + ממיר דיגיטלי אחד + אינטרנט מהיר 1.5 כולל תשלום ליס ולספקית 378 שקל!

וזה עם חבילת מהירות כפולה, הרבה יותר ערוצים, ומחישוב מהיר בלי מבצעים מיוחדים ובלי שדיברתי עדיין עם יס!

מה אתם אומרים על זה??!

שווה לעבור?

ומה בעצם עדיף? ADSL או כבלים? יש באמת פייבוריט ביניהם?

פורסם

לי יש adsl ואני מרוצה ממנו חוץ מבעיה אחת אם תפעילו יותר מדיי דברים שקשורים לאינטרנט אז סביר להניח שיתנתק [אצלי מתנתק אם אני מפעיל אימיול אם עוד חמש חלונות ביחד

פורסם

תמיד משתלם להיות לקוח חדש. אבל מצד שני אם אתה לקוח "כבד" ישמרו עליך בכל מחיר. אני מנוי של "יס" עם 5 ממירים וחבילה מלאה+אינטרנט 750. עכשיו הצלחתי לשדרג את האינטרנט שלי ל-1.5 בעבור 120 ש"ח בלבד (פחות ממה שאני משלם עכשיו על 750).

קצת צעקות וזה עובד למרות שהמבצע הוא ללקוחות ADSL חדשים בלבד. הכל חרטא. בכבלים עושים לך בעיות תעבור ל-ADSL. לא תרגיש ממש את ההבדל (ואפילו יצא לי חרוז!)

ה"חיסרון" היחיד ב-ADSL הוא שאתה חייב לשים פילטרים על כל שקע טלפון שיש לך בכדי למנוע הפרעות בקו ובגלישה.

פורסם

חוץ מ 012 ישנן עוד ספקיות אינטרנט,למה שלא דברר אצלהם? אני בכבלים ונטויזן ודיי מרוצה.

פורסם
  • מחבר

לא כל הספקיות מציעות את המבצע הזה..

אז אם אתם אומרים שאין הבדל ממשי בין ADSL לכבלים, ואני גם יקבל הרבה יותר ערוצים בטלוויזיה וחבילת אינטרנט כפולה, נראה לי שאני אלך להתקשר ליס. ::)

פורסם

יס יותר טוב מכבלים דיגיטליים בהרבה...(מבחינת הזפזופ ותוכן ערוצי הסרטים) אז אם יוצא לך יותר זול דרך יס אז אין כאן מה להתלבט בכלל...

פורסם

בלי קשר לאינטרנט YES אוכלים את הכבלים בלי מלח מבחינת תוכן. תמיד תמצא את אלו שבגלל יצפאן או ערוץ 8 לא מוכנים לעזוב כאילו זה כל עולמם. אם זה מה שיש לכבלים להציע אז שיחפשו.

פורסם

לדעתי יס טובים מכבלים גם במחיר האינטנט וגם בתוכן שלהם..

האיכות שידור של יס ממש עולה על הכבלים והיחס בכבלים ללקוחות ממש גרוע.

פורסם

הכבלים סופגים אבידות קשות ל-יס. הדבר היחיד שהם יודעים לעשות זה רוח. מי לא שמע על Hot? כולם. מי ראה משהו איכותי תחת השם הזה? אני לא. הכבלים משקיעים כסף רב בפרסום התוכן העלוב שלהם, והחבילה הדיגיטלית שלהם פשוט לא טובה, שלא להזכיר את זה שהממירים הדיגיטליים עצמם פחות טובים מאלו של יס. אם כבר כבלים, אני דווקא אוהב את החבילה הבסיסית, הזולה, עם הממיר האנאלוגי. ככה יש לי את AXN שעושה קאמבק קטן עכשיו (תיקים באפילה, NYPD) אחרי שכבר הראו שם את כל הווקר שבעולם, יש לי את נשיונל ג'אוגרפיק ואת ערוץ 8. יש לי את ערוץ הסרטים שמידי פעם יש בו משהו טוב. והכל במחיר זול יחסית. אבל אם הייתי הולך על חבילה יקרה, זו בהחלט היתה ההצעה של יס. נקודת האור היחידה בחבילה הדיגיטלית של הכבלים היא ערוץ ביפ, שאפשר לשרוד גם בלעדיו.

ולסוגיית האינטרנט המהיר: כרגיל, בארץ עושים את הכל על הדרך הגרועה ביותר. גם הכבלים וגם ה-ADSL הן טכנולוגיות יכלו להיות מנוצלות יותר טוב. במקור, רציתי להתחבר ל-ADSL, אבל בגלל המרחק של היישוב שלי ממרכזיית הטלפונים, לא היה שווה מבחינת ביצועים להתחבר. עד שהקימו תחנת ממסר שמעלה את הביצועים לרמה המקובלת, כבר הייתי מחובר לאינטרנט בכבלים. זה, ועניין המודמים המחורבנים של אלקטל, קצת העלו לי את הסעיף בנוגע ל-ADSL. בדיעבד, החבר'ה אצלי שהתחברו ל-ADSL יותר מרוצים (=מתלוננים פחות) מהחבר'ה שבחרו בכבלים.

פורסם

יש על זה כבר ת'רד בפורום רשתות, שם הת'רד הזה היה צריך להיפתח מלכתחילה.

אבל כבר אין טעם להעביר, שכן הת'רד הזה ננעל.

אתם מוזמנים להמשיך את הדיון שם.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים