עבור לתוכן

עזרה בקניית כרטיס מסך חדש GTX650

Featured Replies

פורסם

אני רוצה לקנות עכשיו כרטיס מסך חדש אני מעדיף את הכרטיסים של Nvidia וחשבתי ללכת על הGTX 650 OC 2G של Gigabyte.

המטרה של השדרוג היא יותר בשביל משחקים וגם כמה תוכנות גרפיקה שאני משתמש בהן.

חומרה:

מערכת הפעלה: WIndows 8 pro 32bit

מעבד - Intel Core2Quad Q8200 2.33GHz

זיכרון - 4GB

ספק - 520W

תקציב:

עד 700 ש"ח

אני ישמח לשמוע הצעות על כרטיסי מסך אחרים ועל חנויות מומלצות.

תודה.

פורסם

אם מדובר בחנויות אז לך על TMS.CO.IL

הזמנתי ותוך יום אחד המשלוח היה בבית שלי (אני גר במקום מרוחק בצפון) אז במרכז יגיע בטח באותו היום. הם משתמשים בUPS והם אמינים מאוד.

פורסם

קניתי את הכרטיס מסך על זה על הפנים אני מזה לא מרוצה נראה לי עדיף gtx560 או משהו טיפה יותר יקר וטוב נגיד r9 270x

פורסם

איזה דגם הספק ?

ה - GTX 650 הרגיל אכן חלש ולא משתלם במיוחד (אלא אם אתה מוגבל ל: 470-500 ש"ח בלבד).

באיזור ה - 700 ש"ח הכרטיס ההכי טוב הוא ה - R7 260X שעולה 725 ש"ח, הנה - https://www.tms.co.il/product/12971

אבל ב - 800 ש"ח יש את ה - GTX 650 TI BOOST שחזק ממנו, הנה - http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=10130

פורסם
  • מחבר

תודה רבה על העזרה אנשים...

אם יש לכם עוד הצעות אני ישמח לשמוע אותן....

פורסם

לא ענית על השאלה שלי לגבי הספק, צריך לוודא שהוא יתמוך בכרטיס מסך חדש ושהוא איכותי מספיק לשדרוג.

פורסם
  • מחבר

הספק זה

Zeus 520W

ואיך הכרטיס Gigabyte GTX650 Ti BOOST 2GB GDDR5?

ואני מעדיף מהדגמים של הnvidia יותר מהAMD כי אני מכיר אותם כבר אני לא עבדתי לפני עם AMD.

אני הולך עוד כמה דקות לקנות הייתי שמח לקבל תשובה החלטית בזמן הקרוב...

תודה.

נערך על-ידי OHANA

פורסם

ה - BOOST כרטיס מצויין.

אבל הספק שלך ג'נרי והייתי מחליף אותו לפחות לאיזה 400/450W אבל איכותי.

פורסם

ה

BOOST מעולה

וטוב שאתה קונה אותו של

Gigabyte או גם אחרים טובים כמו אסוס וכו

אל תתקרב לכטיסים GTX של msi!

בשביל חיסכון של-5-20 שקלים אתה קונה מוצר מאיכות נמוכה בהרבה!

פורסם

על איזה MSI אתה מדבר ? ולמה אתה חושב שהוא מאיכות נמוכה ? (ומאיזו בחינה ?)

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

לאחר שנתקלתי אצל חבר בבעיות בכרטיס (כמעט בטוח שזה הGTX 660)דיברתי עם טכנאי ותיק והשאלה הראשונה שלו הייתה "מה זה, msi ?"

לפי דבריו הכרטיסים הללו נוטים לעשות הרבה יותר בעיות ללא קשר לחברת מוצא (nivida amd) או לדגם הספציפי.

ומאיזו בחינה - אני לא מבין בכרטיסי מסך ובמה החברות המרכיבות מוסיפות אבל הבעיה שהייתה לו היא שהתצוגה קרסה פעם אחר פעם בwindos בעוד שזה היה כרטיס GTX 660 (אם אני זוכר טוב).שאמור להחזיק משחקים כבדים.

פורסם

אז הוא מדבר שטויות.

פורסם
לאחר שנתקלתי אצל חבר בבעיות בכרטיס (כמעט בטוח שזה הGTX 660)דיברתי עם טכנאי ותיק והשאלה הראשונה שלו הייתה "מה זה, msi ?"

לפי דבריו הכרטיסים הללו נוטים לעשות הרבה יותר בעיות ללא קשר לחברת מוצא (nivida amd) או לדגם הספציפי.

ומאיזו בחינה - אני לא מבין בכרטיסי מסך ובמה החברות המרכיבות מוסיפות אבל הבעיה שהייתה לו היא שהתצוגה קרסה פעם אחר פעם בwindos בעוד שזה היה כרטיס GTX 660 (אם אני זוכר טוב).שאמור להחזיק משחקים כבדים.

זה היה נכון בעבר כאשר אייבורי היו קונים כמויות של לוחות פשוטים של MSI ועשו להם שם רע בגלל התקלות שהיו.

אבל זה בעבר, כיום MSI היא אחת החברות האמינות ביותר. כדאי שתגיד לטכנאי הוותיק שיעשה קצת שיעורי בית לפני שהוא מנסה לדבר שטויות.

פורסם

זה היה נכון בעבר כאשר אייבורי היו קונים כמויות של לוחות פשוטים של MSI ועשו להם שם רע בגלל התקלות שהיו.

כנראה שאתה צודק. הוא אמר לי על אייבורי משהו כזה.

כדאי שתגיד לטכנאי הוותיק שיעשה קצת שיעורי בית לפני שהוא מנסה לדבר שטויות.

אתם אומרים שלמעשה msi לא נופלת מהחברות האחרות. תודה.

אגיד לו.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים