פורסם 2004 בפברואר 2221 שנים אני רוצה לקנות מחשב חדש. כידוע כל כמה שנים צריך לשדרג, השידרוג הזה הוא בעיה רצינית בגלל שהוא יעלה לי כסף, ולא ההרוים שלי ישלמו עליו.אז רציתי לדעת לכמה זמן בערך יחזיק הכרטיס מסך הזה- Sapphire Atlantis Radeon 9800 Pro 128MB DDR DVI Video Cardמה אם המסך הזה, הוא טוב?17" LG T710BH EZ Flat Monitor
פורסם 2004 בפברואר 2221 שנים אין לדעת , יכול לצאת פתאום משחק שרק הכרטיס הכי טוב בעולם יוכל להריץ אותו בצורה נורמלית , אבל כעיקרון אם ככה משערים מה יקרה אז הכרטיס הזה צריך להחזיק בין שנה לשנתיים וחצי....(יותר קרוב לשנתיים וחצי כמובן...)אבל אל תחשוב פעמיים , קנה את הכרטיס , הוא במחיר ששווה לכל נפש! הוא הכרטיס כמעט הכי משתלם היום(או בכלל הכי משתלם...)
פורסם 2004 בפברואר 2221 שנים קח אותו!אני דווקא מעריך שהוא יתיישן בעוד 2 נגלות של טכנולוגיות (הבאה הולכת לצאת בחודש אפריל וזאת שאחריה כשנה וחצי מאפריל...).הוא הכרטיס המשתלם ביותר כיום, ואם הוא יתחיל לעשות בעיות תתחיל לעשות קצת OC...
פורסם 2004 בפברואר 2221 שנים נכון. הכרטיס הזה כרגע הוא הכי משתלם, ב1570 ש"ח זה הכרטיס הכי טוב שיש בקטגורית המחירים הזאת (למרות שגם כרטיס ב3000 לא עובר אותו בהרבה כל כך).
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.