פורסם 2004 בפברואר 2221 שנים סוף סוף הכרה של החברות לציבור המודרים בישראל? אני מצרף את הפרסומת : (תסלחו לי על הגודל :-X )
פורסם 2004 בפברואר 2221 שנים גם אני קראתי היום ב7:50 את העיתון בזמן ארוחת הבוקר.כבר היה פעם משהו עם מודינג של מחשבים, זה היה עם פרסומת לאתר כלשהו, לא זוכר.(אבל לא HWzone :-\).מעניין..אבל בטח אנשים שראו את זה בעיתון ורק עכשיו מבינים מזה הדברים האלה, יעשו דברים עם קרטוניםוישלחו את זה, ככה שכל מוד עלוב שיש לכם תשלחו, יהיה לכם אחוזים גבוהיים לזכות. LOL ;D
פורסם 2004 בפברואר 2221 שנים תחפושת....אנשים לא מבינים שזה פרויקט בפני עצמו, שזה כולל דברים מיוחדים וצביעה מיוחדת "דקורטיבית"הם חושבים שזה עוד שטות של ילדים לעשות את המארז שיראה כמו פרה או כמו חתול לכבוד פוריםזה ממש אידיוטי וזה מעוות את כל הרעיון של המודינגודרך אגב אני לא חושב שיהיה אחוזים גבוהים לזכותאולי לפרויקט "ספיידי" המהמם יש סיכוי כי הוא קשור גם לדמות מצוירת מוכרתאבל כמו שאתה רואה מהפרסומת ההנהלה מתלהבת מ"תחפושות" של חיות וקדומהתאורה וכאלה דברים לא נראה לי ש"יקנו" או ירשמו אותם יותר משפם על הסידירום ומדבקה של שתי עיניים מחנות "גן-לי" לגני ילדים בחיפה..
פורסם 2004 בפברואר 2221 שנים מחבר אנשים יתחילו לכסות בפרווה את המארזים...חחחחח....בלי שהם יודעים שזה מחמם ובלה בלה... ;D אני קראתי היום ב7:50 את העיתון בזמן ארוחת הבוקר. קראתי את זה ב4:30 כאשר הגיע העיתון למדתי למיני-מתכונת שהייתה לי בתנ"ך :-\ ;D P.S. הלך טוב 8)
פורסם 2004 בפברואר 2221 שנים זה עצוב ביותר!!! תחרות מודינג לפורים? איזה שטויות... כמו שאמר Chevy : הם יכסו את המחשב בפרווה ולא ידעו בכלל מה הם עושים.. זה לא נקרא תחרות מודינג ! זה נקרא לחפש ת'מחשב! מילא .. היה תחרות מודינג הייתי משתתף! ;D
פורסם 2004 בפברואר 2221 שנים מה! איזה פרסים עלובים! כל ההשקעה בשביל חיבור של חצי שנה למקום שני ושלישי. מקום ראשון בסדר אבל יכלו לתת יותר
פורסם 2004 בפברואר 2221 שנים Dקראתי את זה ב4:30 כאשר הגיע העיתון תגיד? אין לך לימודים, צבא..משהו? או שאולי אתה כל יום יושב ליד הדלת ומחכה שעות שלמות שהשליח יבוא ויזרוק את העיתון.. או שמה השליח זו אישה..ואז כל העניין מסתדר.. ;D
פורסם 2004 בפברואר 2221 שנים תגיד? אין לך לימודים, צבא..משהו? או שאולי אתה כל יום יושב ליד הדלת ומחכה שעות שלמות שהשליח יבוא ויזרוק את העיתון.. או שמה השליח זו אישה..ואז כל העניין מסתדר.. ;D אני לא יודע, אני סתם זורק ניחוש אבל לדעתי הוא למד למיני-מתכונת שהייתה לו בתנ"ך P.S. הלך לו טוב לפי דעתי ..
פורסם 2004 בפברואר 2221 שנים סתם תחרות דפוקה, קודם שיבינו במודינג ובכל ההשקעה שכלולה בו ואז יעשו תחרות!!! כמו שאמרו כבר, אפשר פשוט להלביש את המחשב בבגדים ולהגיד שהוא ליצן
פורסם 2004 בפברואר 2221 שנים אני דווקא חושב שזה ממש נחמדככל שזה יכנס ליותר אנשים להכרה, זה יהיה יותר ויותר פופולארי.לפרוייקט ספיידי היה סיכוי לזכות אם הוא היה יותר ציבעוני (זה חייב להיות פוטוגני בשביל העיתון...).אבל יש עוד מלא פרוייקטים מתאימים (ראיתי אחד של פרה, וגם הMOZILLA BOX מתאים. והלגו ועוד מלא...)
פורסם 2004 בפברואר 2221 שנים אני אומר למה לא לנסות?לכל מוד קטן יש סיכוי ומקסימום לא תזכו. זה שווה ניסיון לא?
פורסם 2004 בפברואר 2221 שנים תאמת... זה נראה כזה מזלזל במודינג... זה נראה כאילו כל טיפש שידחוף את המחשב שלו לתוך תחפושת של פאואר ריינג'רס או טלטאביז יזכה במקום הראשון... זלזול מעליב...
פורסם 2004 בפברואר 2221 שנים כן... אבל הם לא יזכו. ושהתחרות תגמר אז אנשים יראו מה זה מודינג אמיתי אם מוד ששווה את המקום ראשון
פורסם 2004 בפברואר 2221 שנים אני לא מבין מה הבעיה?בסך הכל מדובר בתחרות שטובה לנו משתמשי המחשבים המקצועיים, כמו כן הפרסים מכובדים מאוד (ואף יותר מכובדים מכל פרס שאנחנו - האתרים הקטנים נוכל לתת לכם).והכי חשוב, אם אתם חושבים שמעריב או כלנית חשבו על הרעיון בעצמם, תחשבו שוב. הכל תגובה לתחרויות שעשינו בשיתוף עם ידיעות, ומספר תחרויות נוספות שזכו לחשיפה וחלקן (לצערנו) אף לא פורסמו באופן נרחב.
פורסם 2004 בפברואר 2221 שנים נו זה מה שאני אומר. אין בעיה. לי יש במחשב חלון שאני עשיתי ועכשיו קיבלתי סליבים רגישים לUV וקטודת UV וקצת כבלים אבל אני עדיין ישלח את המחשב שלי כי אין מה להפסיד ואולי אני יקבל חיבור אינטרנט
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.