עבור לתוכן

תחרות מודינג חדשה נושאת פרסים - בחסות בזק בינ"ל וכלנית

Featured Replies

פורסם

סוף סוף הכרה של החברות לציבור המודרים בישראל?

:D

אני מצרף את הפרסומת : (תסלחו לי על הגודל :-X )

פורסם

גם אני קראתי היום ב7:50 את העיתון בזמן ארוחת הבוקר.

כבר היה פעם משהו עם מודינג של מחשבים, זה היה עם פרסומת לאתר כלשהו, לא זוכר.

(אבל לא HWzone :-\).

מעניין..

אבל בטח אנשים שראו את זה בעיתון ורק עכשיו מבינים מזה הדברים האלה, יעשו דברים עם קרטונים

וישלחו את זה, ככה שכל מוד עלוב שיש לכם תשלחו, יהיה לכם אחוזים גבוהיים לזכות. LOL ;D

פורסם

תחפושת....

אנשים לא מבינים שזה פרויקט בפני עצמו, שזה כולל דברים מיוחדים וצביעה מיוחדת "דקורטיבית"

הם חושבים שזה עוד שטות של ילדים לעשות את המארז שיראה כמו פרה או כמו חתול לכבוד פורים

זה ממש אידיוטי וזה מעוות את כל הרעיון של המודינג

ודרך אגב אני לא חושב שיהיה אחוזים גבוהים לזכות

אולי לפרויקט "ספיידי" המהמם יש סיכוי כי הוא קשור גם לדמות מצוירת מוכרת

אבל כמו שאתה רואה מהפרסומת ההנהלה מתלהבת מ"תחפושות" של חיות וקדומה

תאורה וכאלה דברים לא נראה לי ש"יקנו" או ירשמו אותם יותר משפם על הסידירום ומדבקה של שתי עיניים מחנות "גן-לי" לגני ילדים בחיפה..

פורסם
  • מחבר

אנשים יתחילו לכסות בפרווה את המארזים...חחחחח....בלי שהם יודעים שזה מחמם ובלה בלה... ;D

אני קראתי היום ב7:50 את העיתון בזמן ארוחת הבוקר.

קראתי את זה ב4:30 כאשר הגיע העיתון :o

למדתי למיני-מתכונת שהייתה לי בתנ"ך :-\

;D

P.S.

הלך טוב 8)

פורסם

זה עצוב ביותר!!! תחרות מודינג לפורים? איזה שטויות... כמו שאמר Chevy : הם יכסו את המחשב בפרווה ולא ידעו בכלל מה הם עושים.. זה לא נקרא תחרות מודינג ! זה נקרא לחפש ת'מחשב! מילא .. היה תחרות מודינג הייתי משתתף! ;D

פורסם

מה! איזה פרסים עלובים!

כל ההשקעה בשביל חיבור של חצי שנה למקום שני ושלישי. >:(

מקום ראשון בסדר אבל יכלו לתת יותר >:(

פורסם

Dקראתי את זה ב4:30 כאשר הגיע העיתון :o

:o:o:o

תגיד? אין לך לימודים, צבא..משהו?

או שאולי אתה כל יום יושב ליד הדלת ומחכה שעות שלמות שהשליח יבוא ויזרוק את העיתון..

או שמה השליח זו אישה..ואז כל העניין מסתדר.. ;D :o

;)

פורסם

:o:o:o

תגיד? אין לך לימודים, צבא..משהו?

או שאולי אתה כל יום יושב ליד הדלת ומחכה שעות שלמות שהשליח יבוא ויזרוק את העיתון..

או שמה השליח זו אישה..ואז כל העניין מסתדר.. ;D :o

;)

אני לא יודע, אני סתם זורק ניחוש

אבל לדעתי הוא למד למיני-מתכונת שהייתה לו בתנ"ך

P.S.

הלך לו טוב לפי דעתי ..

פורסם

סתם תחרות דפוקה, קודם שיבינו במודינג ובכל ההשקעה שכלולה בו ואז יעשו תחרות!!! >:(

כמו שאמרו כבר, אפשר פשוט להלביש את המחשב בבגדים ולהגיד שהוא ליצן :P

פורסם

אני דווקא חושב שזה ממש נחמד

ככל שזה יכנס ליותר אנשים להכרה, זה יהיה יותר ויותר פופולארי.

לפרוייקט ספיידי היה סיכוי לזכות אם הוא היה יותר ציבעוני (זה חייב להיות פוטוגני בשביל העיתון...).

אבל יש עוד מלא פרוייקטים מתאימים (ראיתי אחד של פרה, וגם הMOZILLA BOX מתאים. והלגו ועוד מלא...)

פורסם

אני אומר למה לא לנסות?

לכל מוד קטן יש סיכוי ומקסימום לא תזכו. זה שווה ניסיון לא?

פורסם

תאמת... זה נראה כזה מזלזל במודינג... זה נראה כאילו כל טיפש שידחוף את המחשב שלו לתוך תחפושת של פאואר ריינג'רס או טלטאביז יזכה במקום הראשון... זלזול מעליב...

פורסם

כן... אבל הם לא יזכו. ושהתחרות תגמר אז אנשים יראו מה זה מודינג אמיתי אם מוד ששווה את המקום ראשון

פורסם

אני לא מבין מה הבעיה?

בסך הכל מדובר בתחרות שטובה לנו משתמשי המחשבים המקצועיים, כמו כן הפרסים מכובדים מאוד (ואף יותר מכובדים מכל פרס שאנחנו - האתרים הקטנים נוכל לתת לכם).

והכי חשוב, אם אתם חושבים שמעריב או כלנית חשבו על הרעיון בעצמם, תחשבו שוב. הכל תגובה לתחרויות שעשינו בשיתוף עם ידיעות, ומספר תחרויות נוספות שזכו לחשיפה וחלקן (לצערנו) אף לא פורסמו באופן נרחב.

פורסם

נו זה מה שאני אומר. אין בעיה.

לי יש במחשב חלון שאני עשיתי ועכשיו קיבלתי סליבים רגישים לUV וקטודת UV וקצת כבלים אבל אני עדיין ישלח את המחשב שלי

כי אין מה להפסיד ואולי אני יקבל חיבור אינטרנט ;)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים