עבור לתוכן

תקלה בכרטיס מסך (או שלא)

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

אני צריך את עזרתכם בתקלה מוזרה מאוד שקרתה לי לאחרונה.

התקלה באה ליידי ביטוי כאשר מערכת ההפעלה לא עולה (כאשר ב-Safemode הכל תקין) ולפעמים שהיא כן עולה אז המסך מהבהב ומציג מאין באגים. במשחקים הדבר מורגש הרבה יותר כאשר יש המון גליצ'ים מבחינה גראפית.

בהתחלה הייתי בטוח שהבעיה היא בכרטיס מסך אך לאחר בדיקת מעבדה נראה שהכל תקין אצלו.

ניסיתי להסיר ולהתקין מחדש את הכרטיס (כולל דריברים וגם פיזית הוצאה והכנסה) אך זה לא עזר.....

חיברתי את הכרטיס מסך לחיבור PCIE X4 במקום X16 שאליו הוא היה מחובר וכרגע זה נראה תקין... אני פשוט מנסה להבין האם הבעיה היא בלוח אם או אולי בספק או אולי למישהו יש השערה אחרת....

כרטיס מסך - Gigabyte HD7850

לוח אם - Gigabyte H77-d3h

אם צריך פרטים נוספים אני אוסיף... תודה רבה.....

פורסם

מה דגם הספק שברשותך, האם בדקת טמפרטורות של הכרטיס במאמץ?

כמו כן, אם כבר המחשב עולה תריץ OCCT על בדיקת GPU למשך כ-20 דקות לבדיקת שגיאות.

פורסם
  • מחבר
מה דגם הספק שברשותך, האם בדקת טמפרטורות של הכרטיס במאמץ?

כמו כן, אם כבר המחשב עולה תריץ OCCT על בדיקת GPU למשך כ-20 דקות לבדיקת שגיאות.

את הדגם של הספק אני לא זוכר... אני אבדוק שאני אגיע הבייתה... אני חייב לציין שהמחשב עבד בתצורה זו יותר משנה בצורה תקינה לגמרי...

המחשב עכשיו עולה ורץ (גם משחקים) בצורה תקינה אבל כשהוא מחובר ל-PCIE X4.

אני לא מכיר את התוכנה OCCT... זהו כלי בדיקה? מה בדיוק אני צריך להריץ שם?

פורסם
  • מחבר

עדכון,

עכשיו המחשב לא עולה תקין גם ב PCIE X4 אלה רק ב- Safemode.... למישהו יש רעיון?

פורסם

צלם תמונה של הספק ותעלה, כמו כן בדוק אם יש קבלים נפוחים/מפוצצים על הלוח או שתעלה תמונה טובה של הלוח...

פורסם
  • מחבר

הדגם של הספק שלי הוא thermaltake litepower 500w

תופעה שחוזרת על עצמה זה שהמסך פתאום מהבהב (נכבה ונדלק) וווינדוס מראה את ההודעה הבאה: Display driver amdkmdap stopped responding and has successfully recovered.

פורסם

נסה להסיר ולעדכן את הדרייבר של כרטיס המסך.

פורסם

תנסה את הכרטיס מסך על מחשב אחר.

פורסם
  • מחבר
נסה להסיר ולעדכן את הדרייבר של כרטיס המסך.

הבעיה מופיעה אחרי התקנת דריברים (כל סוג וכל מספר).... במידה ואני מסיר את הדריברים התקלה לא מופיעה... אבל המחשב הופך להיות דיי מוגבל...

אין אפשרות לשחק במשחקים לדוגמא.... ברגע שאני מתקין את הדריברים אז מתחילות הבעיות.

פורסם

נראה כמו בעיית חומרה בכרטיס מסך, אוליי הלחמות שבורות, במקרה כזה תצתרך לפרק ולחמם את הכרטיס מסך בתנור כדיי לנסות לתקן אותו (יש כמה מדריכים כולל כאן באתר)

כדיי לשלול אפשרויות אחרות, תבדוק לפניי זה קבלים מנופחים בכרטיס מסך ותבדוק אותו על מחשב אחר כפי ש Idanmal ו Sashakrik אמרו

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים