עבור לתוכן

המלצתכם לסמארטפון ראשון - הסבר בפנים.

Featured Replies

פורסם

אני לא באמת צריך סמארטפון, מספיק לי נוקיה 100, אבל חשוב לי מאוד לא להישאר מאחור מבחינת ידע, התעסקות כללית במכשירים, שימוש באפליקציות, פתרון בעיות וכו'.

יש לי ידע טכני כללי, אני לא סבא בן 90, רק במקרה של פלאפונים בחרתי בשנים האחרונות להישאר בנקודה שנוח לי, אבל יש לזה מחיר כי נוצר חור בהשכלה, שאוכל לפצות עליו תוך זמן קצר.

באיזה סמארטפון לדעתכם אפשר "לחפור" כמה שיותר, כזה שמציג המון אופציות שהתעסקות בהן מעשירה את הידע הטכני?

פורסם

מה התקציב שלך?

פורסם
  • מחבר

לא אכפת לי להשקיע גם בגלקסי 3

פורסם
מה התקציב שלך?
פורסם

אני לא אוהב טלפונים של סמסונג. גם היצרן וגם היבואן עושים כל מיני טריקים לגבי עברית ונעילות אזוריות שהורגות את כל ה-FUN מהמשחק עם המכשיר. אם אתה מתכוון לשחק איתו, לבצע ROOT ולצרוב רומים - הבחירה שלי כרגע היא הנקסוס 4.

פורסם

בכל אופן אתה הולך להתשמש בזה כפלאפון העיקרי שלך אז כדאי שרשום מה הדרישות שלך

פורסם
  • מחבר

ממש לא. לא מאלה שאוהבים להיות מחוברים לאינטרנט בוריד כל הזמן. אני עדיין מתכוון להשתמש בנוקיה 100 כטלפון העיקרי. אחרי שאכיר את כל הפיצ'רים של הסמארט הוא בטח ישמש כנגן מדיה בלבד.

אבל אני די בור בסמארטפונים וצריך לתקן את זה :)

הנקסוס נשמע נחמד, אברר עוד לגביו ואשמח לשמוע עוד דעות.

פורסם

כל פלאפון נניח עם 500 מגה זיכרון RAM

ו ANDROID 4.0 ּ+ יכניס אותך לעניניים

פורסם

500MB RAM זה כלום, עם כמות כזאת של זיכרון הם זוחלים..

פורסם

בשביל הדרישות שלו זה מספיק

רום נקי של AOSP ייקח נניח 200 -300 מגה

מוסיקה או סתם גלישה באינטרנט יש דפדפנים שיודעים לעבוד טוב עם

זיכרון נמוך

למשל אחיי עם HD2 לא מעוניין לעבור לפלאפון חדש יותר זה מספיק לו

אבל ההבדל במחיר הוא לא כזה משמעותי במיוחד בפלאפונים סיניים

נערך על-ידי aviv00

פורסם

שילך על סיני זול עם 1GB ומעבד כפול ליבה, זה המינימום היום בייחוד במגמה שהשוק הזה נכנס אליה.

פורסם

SONY XPERIA E:

בדיוק ההתלבטות שלי בשבוע שעבר, וזה מה שבחרתי - ולא מצטער. ממש אוהב אותו. אם תרצה לראות את עושר הפונקציות, הורד וקרא את המדריך המלא

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

אם זה סמארט...ראשוני המלצה Gigabyte aku A1. ראשוני נחמד גיגה ראם 800*400 רזו....סביר ובינוני נגיד ככה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים