עבור לתוכן

האם היית שם 3K~ על סמארטפון דגל?

האם היית משלם 3K על סמרטפון דגל? 25 הצבעות

  1. 1. האם היית משלם 3K על סמרטפון דגל?

אנא התחבר או הירשם על מנת להצביע לסקר זה.

Featured Replies

פורסם

חוו דעתכם....

  • תגובות 30
  • צפיות 3.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

שילמתי 3.4K על נוט 2...

(כשזה עוד היה המחיר הכי זול עבורו כן, לא עכשיו...)

פורסם

החברות מתחרות בניהם ככה שמחיר יורד די מהר כדאי לחכות

פורסם

אני מעדיף לשלם 1300 ש"ח על מכשיר דגל (נקסוס 4 ביום שיצא)

פורסם

אני מוכן לשלם סכום כזה למכשיר שיחזיק לי הרבה זמן וימלא את הדרישות שלי.

רכשתי לפני יותר משנה S3 במחיר של בערך 3000 שח ואני מאוד מרוצה מהמכשיר.

מכשיר טוב, תמיכה מחברות של אביזרים, קהילת תמיכה גדולה, נכון לעכשיו גם חלקים חלופיים זולים (יחסית).

אני יודע שאפשר לקבל את זה בפחות ואני לא מתכחש למכשירים שוברי שוק כמו נקסוסים ומכשירים סיניים איכותיים למיניהם (מבית Xiaomi, Huawei וMeizu).

הם שווים את המחיר אבל זה פשוט לא מרגיש אותו הדבר, חוץ מזה שאתה משלם יותר על מכשיר בעיקר מחברה גדטחה יש לך תחושת ביטחון כזאת שלא קנית חתול בשק, לסיניים הללו אין קהילות תמיכה רחבות משמע אני חייב להסתמך על הסיניים שלא ידועים בחיבתם לעדכונים לטווח ארוך, לעומת זאת קהילות של מכשירים מצליחים פועלות לאורך זמן (תראו את Galaxy S1 כדוגמה הוא מריץ בקלילות את 4.3 למרות שסמסונג לא נתנה לו עדכון רשמי).

יכול ליהיות שאני יחליף את המכשיר הזה בתמורת הנקסוס 5 (נחכה ונראה מה יהיה בו כי השמועות עלולות לעוות את המציאות) אבל זה לא אומר שהוא לא נתן תמורה טובה למחיר, וכמובן לא תם זמנו.

פורסם
אני מעדיף לשלם 1300 ש"ח על מכשיר דגל (נקסוס 4 ביום שיצא)

אתה יודע טוב מאוד שזה לא כזה פשוט וזמין להשיג אותו במחיר הזה...

פורסם

זה פשוט יותר מדי לטלפון, וגם יותר מדי למחשב חלש. וחוץ ממוצרי אפל, המחירים צונחים כל הזמן עד שכבר הרבה יותר משתלם לקנות. אבל אני תפרן :x

פורסם

גם אני לא. יש דברים יותר חשובים בחיים מטלפון. עד 1500 לדעתי זה סביר. מעל זה - חבל.

אני קניתי לא מזמן Samsung ATIV S ב 1100 כי ה N8 שהיה לי מאוד אכזב אותי. מחיר מעולה למכשיר ברמה הזאת. קצת מאוכזב מ WP8.

פורסם
אתה יודע טוב מאוד שזה לא כזה פשוט וזמין להשיג אותו במחיר הזה...

אז לי זה היה זמין ובגלל זה קניתי אותו. אם לא היה זמין לי, אולי הייתי קונה מכשיר אחר (שלא עובד את ה-1500 ש"ח).

פורסם

לעולם לא אקנה מכשיר שעולה יותר מטאבלט עשרה אינץ' מרובע ליבות... זה טירוף, זו הפרזה, זאת עבודה בעיניים.

אלה מחירים מופקעים ושערורייתיים - אני מצביע ברגליים.

פורסם

יש גם טאבלטים ב3000 שקל .. זה שאתה יכול לקנות מכשיר מבוסס Tegra 3 עם מסך Low Res של 1280X800 במחיר נמוך לא בר השוואה למכשיר High End .

פורסם

עד לפני חצי שנה בערך הtransformer infinity עם מקלדת על 6400 ש"ח. ובלי עלה 3700 ש"ח בערך. (אני מתכוון למחירים בארץ).

פורסם

אצלי יש מחסום פסיכולוגי לגבי סמארטפונים, אולי אני מזדקן :), גם כל טלפון אצלי מבצע הרבה "צניחות מבצעיות".

בכל מקרה אני לא רואה את עצמי משקיע 3K על טלפון, מקסימום 1.5K, כי זה משהו שיחזיק מקסימום שנתיים, משהו שנופל, משהו שעלול ללכת לאיבוד.

אין לי בעיה להשקיע בדירה, ברכב, טלויזיה, מערכת סטריו, מוצרי חשמל לבית, מחשב וכד', אבל לא בסמארטפון.

נ.ב.

אני מתגעגע לתקופה שלא היו לי מיילים של עבודה בטלפון :cry:

פורסם

כמו שצוין פה, נקסוס הוא לטעמי הבחירה הכי טובה, מכשיר מצוין במחיר טוב.

הנקסוס 4 טוב יותר מה S3 בעיניי, עולה פחות (ועלה פחות מהתחלה).

ואם רוצים מכשיר עדכני במיוחד אפשר כל שנתיים לקנות אחד אחר,

הסכום הכולל יהיה בסביבות הסכום של מכשיר דגל מאותו "דור".

במקרים מסוימים אין ברירה אלא לקנות מכשיר יקר- עמיד במים, גדול במיוחד וכאלה (אם כי אני לא יודע מה המצב מבחינת הסינים המובילים, אני מניח שיש כבר מכשירים יחסית טובים במחירים נוחים יותר).

פורסם

זה גם תלוי מה מכשיר הדגל מציע. נכון להיום אין פיצ'רים מיוחדים ששווים אלפי שקלים. אם יהיה מכשיר למשל שמציע גם מקרן נייד, זה יהיה שווה לי עוד 1500 ש"ח בקלות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים