עבור לתוכן

איכות שמע גרועה!! ב-Galaxy S3. מעבר מאייפון

Featured Replies

פורסם

שלום,

לפני בחודש קיבלתי galaxy s3 חדש (כרגע על 4.1.2), עברתי מאייפון 4.

אני בחור ששומע הרבה מוזיקה, יש לי אוזניות איכותיות Audio Technika שעלו לי הרבה כסף, וממש מפריעה לי האיכות שמע בטלפון!

על הפעמים הראשונות ששמעתי הרגשתי שמשהו שונה - משהו שנשמע לי אישית כאילו כל התדרים הגבוהים מתערבבים ויוצרים צליל שלא כל כל נעים לאוזן. בנוסף גם ההפרדה בין הצלילים פחות טובה. משחק עם האקולייזר לא תיקן את זה.

יחסית לאייפון 4 (ויחסית גם למחשב שלי), אני מרגיש הבדל שממש מפריע לי.

השאלה שלי, האם עוד מישהו כאן מזדהה ומבין על מה אני מדבר, ואם יש לכם רעיונות איך לגרום לאיכות סאונד להשתפר (לא אכפת לי אפילו להתקין רום חדש).

תודה!

פורסם

משהו לא תקין ב- S3 שלך, איכות השמע באזניות בהרבה יותר טובה מאשר אייפון (ל- S3 יש DAC איכותי של Wolfson). אפשרות שניה, שמע זה דבר אינדיבידואלי, התרגלת לשמע באייפון (למרות שאני בספק, שמעתי באייפון 4/4S וגם ב- S3, ה- S3 יותר טוב באופן די גורף).

בנוסף אתה יכול לבדוק מודים שונים כגון זה -

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2002197

נערך על-ידי LazyCat

פורסם

^ מחזק.

כמי שהיה ברשותו S3 ועכשיו S4, אני יכול לומר לך שהשמע מצוין.

שמעתי כמה פעמים באייפונים וזה פשוט לא אותה הרמה.

פורסם
  • מחבר

לא נראה לי שמשהו לא תקין. שומעים שזו לא בעיה אלא פשוט איכות צ'יפ אודיו לא טובה מספיק.

ואתה אומר את זה על סמך ניסיון אישי?

פורסם
משהו לא תקין ב- S3 שלך, איכות השמע באזניות בהרבה יותר טובה מאשר אייפון (ל- S3 יש DAC איכותי של Wolfson). אפשרות שניה, שמע זה דבר אינדיבידואלי, התרגלת לשמע באייפון (למרות שאני בספק, שמעתי באייפון 4/4S וגם ב- S3, ה- S3 יותר טוב באופן די גורף).

בנוסף אתה יכול לבדוק מודים שונים כגון זה -

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2002197

פורסם

אני לא יודע מה איתכם אבל איכות השמע באייפון 4 שלי הרבה יותר טובה מהכמה מכשירים ונגנים ששמעתי בהם.

משתמש באוזניות AKG 518le.

פורסם
  • מחבר

עזוב אייפון, גם במחשב הרבה יותר כיף לי לשמוע מאשר באנדרואיד. יכול להיות שזה קשור לאוזניות עצמן? שיצא במקרה והסאונד של האייפון יותר מתאים להן?

פורסם

אין שום סיבה שבגלקסי S3 ישמעו גרוע מאשר כל מכשיר מתקדם בשוק

למעשה, גלקסי S3 מכיל ליבת סאונד שנחשבת לאחת מבין האודיופיליות בתחום השמע הנייד מדגם 1811 של Wolfson, שומש בעבר בנגני iRiver

נערך על-ידי djelectric

פורסם
  • מחבר

עריכה:

לא חשוב, אני אנסה גרסה אחרת ואתקין ACID ואראה אם זה ישתפר.

נערך על-ידי The_magament

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים