עבור לתוכן

אז איזה מכשירים "קומפקטיים" יש היום בשוק?

Featured Replies

פורסם

ברשותי מכשיר Motorola Atrix 4g שכבר התחיל להתיישן, וחשבתי להחליף אותו במכשיר חדש. הגודל שלו מאוד נוח לי (117.8x63.5 ס"מ ומסך 4 אינץ'), והבעיה שלי (שלמיטב הבנתי הרבה מזדהים איתה) היא שכמעט כל המכשירים הנורמליים כבר הרבה יותר גדולים מזה ופשוט לא נראים לי נוחים במיוחד.

המכשיר היחיד המודרני בגודל הזה שמצאתי (ושניתן להשיגו בארץ) הוא Samsung Galaxy S4 Mini (בערך אותם מימדים כמו ה-Atrix, קצת יותר ארוך וקצת יותר צר ודק). כמובן קיים גם ה-Xperia Z1F שהוכרז עכשיו, אבל לא ברור מתי הוא יהיה זמין בארץ, אם בכלל.

האם יש עוד מכשירים נורמליים שעונים על הדרישה הזו?

• תגובות 31
  • צפיות 5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

טיפה ארוך יותר יש את ה-MI2S של XIAOMI שמציע מפרט מעולה.

קח בחשבון שזה כמו מסך מחשב - מתרגלים למכשיר גדול יותר, אי אפשר לחזור אחורה.

אחי ביקש ממני מכשיר באותו גודל של האייפון שהיה לו (3G) וקניתי לו מכשיר סיני בגודל 5". הוא מבסוט על המכשיר.

פורסם
  • מחבר

ההבדל הוא שאני לא צריך להכניס מסך מחשב לכיס.

תכל'ס בהתחלה גם האטריקס היה לי גדול ולא ממש נוח (בכלל חיפשתי מכשיר קומפקטי כדוגמת ה-Xperia Mini אבל קיבלתי לידיי את האטריקס בחינם) אז אני מניח שבסופו של דבר אני אתרגל גם למכשירים גדולים יותר, אבל בכל זאת זה כבר לא נראה לי יהיה נוח במיוחד.

המכשיר שהצעת נראה נחמד, רק חסרה לי בו כניסת micro SD.

פורסם

אם תבחר את גרסת ה-32GB קשה לי להאמין שיהיה חסר לך משהו.

בכיס הנקסוס 4 שלי מרגיש דווקא קטן יותר לעומת האייפון בגלל שהוא דק יותר.

פורסם
  • מחבר

כן, גם בזה נתקלתי והוא נראה מעניין, למרות שהממשק האייפוני קצת מרתיע.

• 1 חודש מאוחר יותר...
פורסם

נתקלתי באותה הבעיה בחיפוש אחר מכשיר חדש (כרגע מחליפה את הhtc desire hd שלי).

כמה אפשרויות אותן אני שקלתי:

htc one mini (קצת ארוך אבל אפשרי)

motorola moto x (המסך גדול אבל מבחינת מידות פיזיות הוא קטן יותר)

ואם תרצה קטן יותר יש עוד אופציה שהיא motorola droid mini.

אם לא אכפת לך מעידכון לאנדרואיד 4.4 יש את ה-htc one s שהוא פלאפון מצויין וחבל שHTC החליטו לא לעדכן אותו. ניתן למצוא אותו במחירים ממש זולים עכשיו ויכול להיות שבקרוב יצא cyanogenmod בגרסא 4.4 בשבילו.

בכל מקרה שווה תמיד להסתכל על הגודל הפיזי של המכשיר ולא רק על גודל המסך.

פורסם
אם תבחר את גרסת ה-32GB קשה לי להאמין שיהיה חסר לך משהו.

בכיס הנקסוס 4 שלי מרגיש דווקא קטן יותר לעומת האייפון בגלל שהוא דק יותר.

הוא דק מהאייפון 4/4S ב0.2 מילימטר .. ואם לדבר על ה5 , אז הנקסוס החדש עבה יותר מ5/5S . ..

פורסם

אני מתנגד חזק לקבוצת מהנדסי הרשע.

אפל סמסונג וגוגל וכו... נמצאים כיום בראש טבלת הרשע, כל חברה והרשע היחסי שלה.

לעומתם היצרנים הסינים מייצרים מכשירים ללא הגבלות רשע, ונראה שיש לא מעט מכשירים טובים וזולים שאפשר להזמין מחו"ל(או לקנות בארץ אם אתה מוכרח).

פעם אחרונה בחיים!!!! שאני קונה טלפון סלולרי או טאבלט של חברה שמחסירה ממני דברים כמו כניסת מיקרוSD ובטריה נשלפת, ומגבילה אותי בכוונה מתוך רשעות כדי לנצל אותי או למסור אותי לניצול ע"י המשווקים המקומיים שלהם.

אם הם רוצים לקבל חזרה את האמון שלי ושל שאר הצרכנים שנמאס להם מרשעות תאגידית, הם צריכים לשנות גישה.

עד אז שילכו להזדיין, יש אלטרנטיבות ואיתם ננצח.

פורסם

כל נושא הUnibody נוצר בשביל לשפר את המכשירים , להאריך חיי סולה וכו' , לא מתוך "רשע"..

פורסם

שטויות.

אין שום מגבלה הנדסית שמונעת הוספת קורא מיקרוSD ובטריה נשלפת מבלי להתפשר על מרחב.

פורסם
ברשותי מכשיר Motorola Atrix 4g שכבר התחיל להתיישן, וחשבתי להחליף אותו במכשיר חדש. הגודל שלו מאוד נוח לי (117.8x63.5 ס"מ ומסך 4 אינץ'), והבעיה שלי (שלמיטב הבנתי הרבה מזדהים איתה) היא שכמעט כל המכשירים הנורמליים כבר הרבה יותר גדולים מזה ופשוט לא נראים לי נוחים במיוחד.

4" זה קטן מאוד.

אני חושב שאנשים שמחפשים מכשירים יותר קטנים ימצאו מסכי ~4.3" כ "Sweet Spot".

פורסם
שטויות.

אין שום מגבלה הנדסית שמונעת הוספת קורא מיקרוSD ובטריה נשלפת מבלי להתפשר על מרחב.

אם נשתמש בהנחת האינדוקציה שלך, נוכל להוכיח כי אפשר להוסיף כמה חריצי הרחבה שנרצה מבלי להתפשר על מרחב.

פורסם

ואם נשתמש בהנחת האינדוקציה שלך, נוכל להוכיח ש10 סנט שווה למיליארד דולר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים