פורסם 2013 באוקטובר 1212 שנים שלום,יש לי בסלון מחשב HTPC שמחובר לטלויזיה וככה אני רואה סרטים וסדרות, אפילו משחק במשחקים לפעמים.בשביל לא להפריע לסביבה החלטתי לקנות אוזניות אלחוטיות.חשוב לי איכות השמע ומאוד חשוב לי שיהיו נוחות לשימוש ממושך.התקציב הוא בערך 500-600 ש"ח.מאוד אשמח לקבל המלצות.תודה !
פורסם 2013 באוקטובר 1212 שנים להזמין מחול זה בסדר ? אני הזמנתי לפני כשנה G930 ב600 שקל בערך , ולא הייתה לי בעיה עם האחריות כי לוג'יטק שלחו לי אוזניות חדשות שהייתה לי בעיה.
פורסם 2013 באוקטובר 1212 שנים מחבר לקנות בחו"ל גם מתאים, במיוחד שיש לי חבר שטס לחו"ל עוד כמה שבועות.איך G930 בהיבט של איכות שמע ? ואיך הן מבחינת נוחות ?אני הולך לשבת עם האוזניות רצוף כמה שעות אז חשוב לי שיהיו נוחות ושלא יכאבו לי האוזניים.
פורסם 2013 באוקטובר 1212 שנים http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=785890http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=734421יחסית לאוזניות אלחוטיות איכות הסאונד טובה אך כמובן שאוזניות חוטיות עדיפות.
פורסם 2013 באוקטובר 1212 שנים מחבר אני מודע לזה שאוזניות חוטיות עדיפות מבחינת האיכות סאונד אבל במקרה הזה אני לא רוצה להסתבך עם החוט ויהיה לי הרבה יותר נוח אלחוטיות.
פורסם 2013 באוקטובר 1212 שנים איך G930 בהיבט של איכות שמע ? הם 7.1 אמיתי אז אם אתה מעוניין בסראונד לסרטים/משחקים אז זה יתאים. אם איכות חשובה לך יותר אז הם לא בשבילךלקנות בחו"ל גם מתאים, במיוחד שיש לי חבר שטס לחו"ל עוד כמה שבועות.http://www.amazon.com/Sennheiser-160-Digital-Wireless-Headphones/dp/B002SOU2Y0/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1381598071&sr=8-1&keywords=Sennheiser+RS160
פורסם 2013 באוקטובר 1212 שנים מחבר אם ה- G930 בתצורת 7.1 אמיתי אז אני לא מעוניין. בכל מקום שקראתי באוזניות מסוג זה האלמנטים קטנים ולא איכותיים.
פורסם 2013 באוקטובר 1212 שנים לקנות בחו"ל גם מתאים, במיוחד שיש לי חבר שטס לחו"ל עוד כמה שבועות.איך G930 בהיבט של איכות שמע ? לא יודע איך להשוות , אבל לא שמתי לב למשהו רע השימושים שלי זה לשמוע מוזיקה , לראות סדרות ולשחק LOL ואיך הן מבחינת נוחות ? מעולות , הפדים מעור , ואף פעם לא הזעתי איתםאני הולך לשבת עם האוזניות רצוף כמה שעות אז חשוב לי שיהיו נוחות ושלא יכאבו לי האוזניים. אני יושב יותר מ8 שעות על מחשב ולא כאב לי אף פעם .- - - תגובה אוחדה: - - -לקנות בחו"ל גם מתאים, במיוחד שיש לי חבר שטס לחו"ל עוד כמה שבועות.איך G930 בהיבט של איכות שמע ? לא יודע איך להשוות , אבל לא שמתי לב למשהו רע השימושים שלי זה לשמוע מוזיקה , לראות סדרות ולשחק LOL ואיך הן מבחינת נוחות ? מעולות , הפדים מעור , ואף פעם לא הזעתי איתםאני הולך לשבת עם האוזניות רצוף כמה שעות אז חשוב לי שיהיו נוחות ושלא יכאבו לי האוזניים. אני יושב יותר מ8 שעות על מחשב ולא כאב לי אף פעם .
פורסם 2013 באוקטובר 1512 שנים הייתי בהתלבטות כמוך. בסוף קניתי כבל מאריך של 3 מטר עם sleeve בפחות מ-10 ש"ח מאיביי ואני משתמש באוזניות האיכותיות שלי.הרבה יותר נוח ממה שחשבתי - החוט עוד לא הפריע לי. מה גם שבטלוויזיה (שלי לפחות) חיבור כבל אוזניות לא מנתק את הסאונד מהרמקוליםכך שהמאריך מחובר קבוע.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.