פורסם 2013 באוקטובר 1212 שנים אני לא חושב שתמצא מי יודע מה מבצעים על ניידים (אולי הכי הרבה ניידים ללא מע"מ, אך אני בספק), לעומת זאת אולי ציוד היקפי יהיה במחירים משתלמים.
פורסם 2013 באוקטובר 1212 שנים שנה שעברה היה בלי מע"מ ב-KSP ואם היית קונה לדוגמא באילת היית מקבל "הנחת מע"מ " כפולה בעיקרון שווה לחכות אם לא דחוף כי ככל הנראה יגיעו יותר ויותר דגמים עם מעבדי Haswell. כל שנה משהו אחר אז אי אפשר להתחייב...
פורסם 2013 באוקטובר 1212 שנים צריך לעקוב אחרי המחירים מעכשיו, בד"כ הם עולים לאט לאט, כדי שיוכלו "להוריד" אותם במבצעים.
פורסם 2013 באוקטובר 1212 שנים בבאג המחירים מראש גבוהים והמבצעים שם לא תמיד כדאיים, אבל בחנויות אחרות שכן בוחרות המחיר דיי קבוע לפחות בהשוואה למה שאני זוכר משנה שעברה.
פורסם 2013 באוקטובר 1212 שנים מכירה "ללא מע"מ" היא בעצם הנחה בגובה המע"מ, נכון? כלומר, במידה ואני רוכש מחשב כחברה, אני עדיין יכול להזדכות על המע"מ?
פורסם 2013 באוקטובר 1212 שנים התאריך הרשמי הוא יום למחרת חג ההודיה - השנה זה יוצא ב 29.11.אני מעריך שבארץ זה יתחיל ב 28.11 (נר ראשון של חנוכה).
פורסם 2013 באוקטובר 1212 שנים בקניות בארה"ב כמה פעמים השתלם לי מאד לחכות, לא בטוחה שזה משמעותי אם קונים בארץ.
פורסם 2013 באוקטובר 1212 שנים מחבר אני פשוט זוכרת ששנה שעברה ציוד היקפי היה ממש משתלם ומחשבים היו ללא מע"מ.מחשבים ללא מע"מ זו הנחה, מבחינתי.
פורסם 2013 באוקטובר 1212 שנים אם מנצלים זאת כראוי באילת בהפרש העצום במחיר שנוצר אפשר בקלות לקבוע טיסה הלוך-שוב לאותו ליום לקנייה עצמה ולהנות מיום כיף באילת ועדיין להישאר עם עודף בכיס. אם יש חברים/קרובים שנוסעים ממילא אז בכלל ...
פורסם 2013 באוקטובר 1212 שנים שנה שעברה היה בלי מע"מ ב-KSP ואם היית קונה לדוגמא באילת היית מקבל "הנחת מע"מ " כפולה בעיקרון שווה לחכות אם לא דחוף כי ככל הנראה יגיעו יותר ויותר דגמים עם מעבדי Haswell. כל שנה משהו אחר אז אי אפשר להתחייב... אתה בטוח שבאילת הייתה הנחה כפולה ? נשמע לי כבר יותר מידי... נערך 2013 באוקטובר 1212 שנים על-ידי LazyCat
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.