עבור לתוכן

האם שווה לחכות למבצעי "Black Friday"?

Featured Replies

פורסם

מה דעתכם בנושא?

פורסם

מה אתה רוצה לקנות? כמה זה חשוב ודחוף לך?

פורסם
  • מחבר

מחשב וציוד היקפי.

חודש וקצת זה בר המתנה. השאלה אם שווה לחכות.

פורסם

אני לא חושב שתמצא מי יודע מה מבצעים על ניידים (אולי הכי הרבה ניידים ללא מע"מ, אך אני בספק), לעומת זאת אולי ציוד היקפי יהיה במחירים משתלמים.

פורסם

שנה שעברה היה בלי מע"מ ב-KSP ואם היית קונה לדוגמא באילת היית מקבל "הנחת מע"מ " כפולה :s0927:

בעיקרון שווה לחכות אם לא דחוף כי ככל הנראה יגיעו יותר ויותר דגמים עם מעבדי Haswell.

כל שנה משהו אחר אז אי אפשר להתחייב...

פורסם

צריך לעקוב אחרי המחירים מעכשיו, בד"כ הם עולים לאט לאט, כדי שיוכלו "להוריד" אותם במבצעים.

פורסם

בבאג המחירים מראש גבוהים והמבצעים שם לא תמיד כדאיים, אבל בחנויות אחרות שכן בוחרות המחיר דיי קבוע לפחות בהשוואה למה שאני זוכר משנה שעברה.

פורסם

מכירה "ללא מע"מ" היא בעצם הנחה בגובה המע"מ, נכון? כלומר, במידה ואני רוכש מחשב כחברה, אני עדיין יכול להזדכות על המע"מ?

פורסם

נכון.

אסור למכור מוצרים ללא מע"מ.

פורסם

מתי אמור להיות "Black Friday"?

פורסם

התאריך הרשמי הוא יום למחרת חג ההודיה - השנה זה יוצא ב 29.11.

אני מעריך שבארץ זה יתחיל ב 28.11 (נר ראשון של חנוכה).

פורסם

בקניות בארה"ב כמה פעמים השתלם לי מאד לחכות, לא בטוחה שזה משמעותי אם קונים בארץ.

פורסם
  • מחבר

אני פשוט זוכרת ששנה שעברה ציוד היקפי היה ממש משתלם ומחשבים היו ללא מע"מ.

מחשבים ללא מע"מ זו הנחה, מבחינתי.

פורסם

אם מנצלים זאת כראוי באילת בהפרש העצום במחיר שנוצר אפשר בקלות לקבוע טיסה הלוך-שוב לאותו ליום לקנייה עצמה ולהנות מיום כיף באילת :) ועדיין להישאר עם עודף בכיס. אם יש חברים/קרובים שנוסעים ממילא אז בכלל ... :D

פורסם
שנה שעברה היה בלי מע"מ ב-KSP ואם היית קונה לדוגמא באילת היית מקבל "הנחת מע"מ " כפולה :s0927:

בעיקרון שווה לחכות אם לא דחוף כי ככל הנראה יגיעו יותר ויותר דגמים עם מעבדי Haswell.

כל שנה משהו אחר אז אי אפשר להתחייב...

אתה בטוח שבאילת הייתה הנחה כפולה ? נשמע לי כבר יותר מידי...

נערך על-ידי LazyCat

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים