פורסם 2004 בפברואר 2121 שנים הבעיה הראשונה היא יש לי ווירוס בלאסטר [שזה לא ממש בעיה קשה] ואני מנסה להתקין את האנטי ווירוס של נורטון והוא כותב שיש שגיאה ועושה מעין אנטי התקנה והשני הוא שאני עושה צפייה מרובת מסכים וצג אחד אני רואה סרטים ובצג שני רואים הכול מלבד סרטים [במקום שבו אמור להיות הסרט יש פס סגולעריכה 1: הבעיה הראשונה נפטרה
פורסם 2004 בפברואר 2121 שנים קודם כל תיפטר מהבלאסטר, אי אפשר להתקין כמעט שום דבר כאשר ה RPC לא מתפקד.
פורסם 2004 בפברואר 2221 שנים לא מצאתי את זה באתר שלהם אתה יכול לתת קישור להורדהתהנהhttp://securityresponse.symantec.com/avcenter/FixBlast.exe
פורסם 2004 בפברואר 2221 שנים מחבר תודה רבה לגבי העזרה אם הבלאסטר אבל יכול להיות מישהו יודע איך מטפלים בבעיה השניה
פורסם 2004 בפברואר 2221 שנים מה אתה מתכוון שאם נגיד אתה מחבר שני מסכים למחשב אז רק באחד רואים את הסרט? זה הגדרות של הכרטיס מסך איזה יש לך?
פורסם 2004 בפברואר 2221 שנים מחבר כן לזה התכוונתי שרק באחד רואים וזה מוזר כי הכול עבד לי טוב לפני שעברתי לXP וגם כי במסך השני אני רואה הכול מלבד הסרט יש לי geforce 4
פורסם 2004 בפברואר 2321 שנים מחבר יש לי את הדרייבר nvidia ואני לא חושב שיש שם את ההגדרה הזאת [בכל אופן אף פעם לא ראיתי אותה שם]
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.