עבור לתוכן

רמקולים למחשב גיימינג

Featured Replies

פורסם

הJVC כלליות ויתאימו להכל.

הSSV2 יתאימו בעיקר למשחקים וסרטים, הבעיה היא הדגם, בכלל שקנית מחשב ללא כרטיס קול עדיף לך לקחת את הדגם עם הUSB או עם כרטיס קול חיצוני, הבעיה היא שזה לא יהיה טוב לטלפון, יש גם גירסה למכשירים הניידים של אפל (iphone, ipad, ipod) אבל היא לא טובה למחשב (בעיות עם המיקרופון + אין כרטיס קול).

חוץ מזה לJVC יש מוד שיהפוך אותן לOVER EAR כך שהן יהיו עדיפות גם לשימוש ממושך.

לדרישות שלך הJVC יספיקו ובכללי הן אוזניות עם תמורה מלאה למחיר ועוקופות מבחינת סאונד ונוחות הרבה אוזניות יקרות מהן אפילו במחיר של פי 3 ו4 ממחירן.

פורסם
  • מחבר

אוקיי ה jvc נשמע טוב... רק כמה שאלות:

מה זאת אומרת מוד ל over ear? לפי המראה שלהם הן כבר כאלה.

לגבי ה rezer sorround - אני אמור להתקין אותו במקום ה realtek hd audio או בנוסף?

פורסם

הן on ear (על האוזן) ולא over ear. בכל מקרה יש מוד שיסדר את זה פשוט שמים פאדים של אוזניות (אם אני תא טועה אז של סנהייזר).

אתה מתקין את התוכנה של רייזר בנוסף, היא גם לא צריכה לעבוד כל הזמן, רק במשחקים וסרטים כי זה טיפה הורס במוסיקה.

תתחדש על המחשב והאוזניות.

פורסם
  • מחבר
הן on ear (על האוזן) ולא over ear. בכל מקרה יש מוד שיסדר את זה פשוט שמים פאדים של אוזניות (אם אני תא טועה אז של סנהייזר).

אתה מתקין את התוכנה של רייזר בנוסף, היא גם לא צריכה לעבוד כל הזמן, רק במשחקים וסרטים כי זה טיפה הורס במוסיקה.

תתחדש על המחשב והאוזניות.

ה"מוד" הזה זה משהו פיזי שאני מוסיף על כל אוזנייה?

זה בא עם האוזניות או שאני קונה את זה בנפרד?

ותודה :)

פורסם

מוד זה בעצם "לתקן" את האוזניות לצרכים שלך, זה לא בא ביחד עם האוזניות.

במקרה הזה זה פאדים של אוזניות אחרות שאתה מלביש על הקיימות

פורסם
  • מחבר

לפי מה שראיתי ביוטיוב החלפה שלהם היא עניין של הברגה פשוטה.

אבל איפה אני קונה את הפאדים השניים? וכמה זה עולה?

פורסם

אתה אפילו לא מבריג רק מלביש.

אפשר להזמין מebay ואמזון, אין לי את הדגם הספציפי אבל יש בhead fi

פורסם
  • מחבר

סבבה, תודה על העזרה!

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

בקשר למוד של האוזניות, איזה פד כדאי לי לקנות?

עשיתי חיפוש קצר בגוגל, הגעתי לאיזה 5 הצעות שונות, רובן בלי קישור ממש לאתר של קנייה.

מצאתי את שתי אלה למשל:

http://www.ebay.com/itm/2-X-Ear-pads-earpads-cushion-for-Audio-Technica-ES7-ATH-SJ5-DJ-Style-Headphones-/170954587255?pt=US_Replacement_Parts_Tools&hash=item27cdaffc77

http://www.ebay.com/bhp/sennheiser-hd-25-ear-pads

איזה מהם לקנות?

או אולי יש אפשרות שלישית שאני לא מכיר?

הבעיה העיקרית שלי היא שגם אם אני אבחר אחד מהם, אין לי מושג אם הוא מתאים לאוזניות שהצעתם לי (ה jvc HA-s500-z), ואני לא רוצה לקנות דברים על עיוור.

אתם יכולים להמלית לי על דגם ספציפי של earpads שיהפכו את האוזניות האלה ל over ear?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים