עבור לתוכן

ריסטרט באמצע משחקים (או אפילו בתחילת המשחק)

Featured Replies

פורסם

היי חבר'ס...

יש לי מחשב בעייתי, אך ניתן לכם את המפרט, קניתי אותו לפני 5 שנים, איפשהו בין 2007-2008.. כשנה לאחר יציאת CRYSIS הראשון.. :)

להלן המפרט :

מעבד : Intel E8400 Dou.. 3.0Ghz

לוח אם : ASUS P5K-SE

זיכרון : A-DATA DDR2 667MHz

דיסק קשיח : WD AAKS 250GB (AAKS זה הדגם למי שזוכר פעם) :)

כרטיס מסך : Palit 8800GT 512MB

ספק כוח : ג'נרי 500W..

אוקיי, תיאור הבעיה?

מדי פעם (מצחיק לומר ככה), בעצם, כל פעם שאני משחק במשחקי דפדפן, כמו למשל, Runescape, או Combat Offensive, או משחקים ויזואליים, שבהם יש צורך בשימוש קטן של הכ.מסך, או אפילו לא להאמין, משחקים רגילים, כמו GTA IV, וCRYSIS, BLUR, BF:BC2, AC: BROTHERHOOD, או AC II, גם בAmerica's Army, אחרי התחלה של משחק (כאילו, שאני נכנס לשחק), המחשב קורס ומפעיל מחדש את עצמו..

יש לציין (!!!), שלפני כשנה, המשחקים עבדו פרפקט, מאז, עברו קצת ניסיונות (בשדרוגי מערכות הפעלה מXP ל7 וכדו'..)...

וצילמתי תמונה כדי לתת לכם אולי רמז קטן לפתרון הבעיה שלי :

qs6y.jpg

(http://img69.imageshack.us/img69/1059/qs6y.jpg) למי שלא ממש רואה את התמונה..

אני מודע לכך שהטמפרטורות גבוהות (לא יודע מה אמור להיות הממוצע), אבל לפני (שלא ניקיתי אבק בזמן ההוא), זה עמד על כמעט 70מעלות צלזיוס(!!!)...

עכשיו, מה באמת יכולה להיות הבעיה?

תודה למי שיעזור!!:D

פורסם

אותה הבעיה הייתה אצלי.. נפתרה אחרי שהחלפתי ספק כח.

פורסם
  • מחבר
אותה הבעיה הייתה אצלי.. נפתרה אחרי שהחלפתי ספק כח.

האם זה בטוח הספק כוח? לא יכול להיות שזה הכרטיס מסך שנחלש לאחר זמן מה?

על מה אתה מתבסס שאתה אומר שזה הספק כוח?

פורסם

בהתחלה גם חשבתי שכרטיס המסך התחיל לזייף. שלחתי אותו למעבדה (הוא היה תחת אחריות) והוא חזר תקין. אחרי שהחלפתי את הספק שלי בספק כח אחר, הבעיה נפתרה. אני לא יכול לומר במאה אחוז שאתה חווה את אותה הבעיה שהייתה לי, אבל הסיכוי לא קטן, במיוחד אם אתה משתמש עכשיו בספק ג'נרי.

פורסם

בהחלט אפשרי שספק כח ג'נרי לא מצליח לעמוד בעומס וגורם לאי יציבות שמובילה לריסוט.

אני ממליץ להחליף ספק כח לאחד נורמלי גם אם הוא לא גורם הבעיה, בשביל למנוע בעיות עתידיות.

תפעיל את ה- CPU QFAN

ממליץ לרענן את המשחה התרמית של מהעבד.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים