פורסם 2013 באוקטובר 1012 שנים יש לי WIN 8 PRO מחשב LENOVO T61P ב BIOS הפעלתי את השירות וירטואלזציה של INTEL ועדיין מקבל את השגיאה הבאה שאני מנסה להוסיף את הפיצ'ר: hyper v platform cannot be installed the processor does not have second level address translation (slat) capabilities מה צריך לעשות?
פורסם 2013 באוקטובר 1012 שנים מחבר INTEL T7700 CORE 2 DUOבמחשב הנייח יש לי Quadro 9450 אבל אני מעדיף להתקין בלפטופ
פורסם 2013 באוקטובר 1012 שנים המעבד לא תומך בSLAT שנדרש בגרסא 3 של Hyper-V. אני לא יודע על איזה Quadro אתה מדבר.. אם זה Q9450 של Intel אז גם הוא לא תומך. זאת טכנולוגיה שקיימת רק מסדרת מעבדים עם ארכיטקטורה Nehalem ומעלה.
פורסם 2013 באוקטובר 1012 שנים מחבר ואין אופציה לעקוף את המגבלה?...כלומר יש אופציה להתקין VMWARE אבל אני רוצה מחשב אחד שמריץ VMWARE ואחד HYPER-V
פורסם 2013 באוקטובר 1012 שנים מה יש לעקוף פה? גרסא 3 של ה hypervisor הזה מחייבת את ה"פיצ'ר" הזה במעבד. לא רוצה להיות מוגבל בדרישה הזאת, אז תשמש ב hypervisor אחר.VMware היא חברה עם הרבה מוצרים שונים ולא שם של מוצר. יש סיבה שאתה מתעקש להתשמש ב Hyper-V 3?
פורסם 2013 באוקטובר 1112 שנים מחבר לצורכי לימוד. ארצה להתנסות גם VMWARE WORKSTATION וגם ב HYPER-Vכן, ואני יודע ש VMWARE זאת חברה...
פורסם 2013 באוקטובר 1112 שנים לצורכי לימודים, אולי תנצל ההזדמנות ללמוד איך וירטואליזציה עובדת.אתה לא צריך יותר מ Virtualbox כדי להקים מעבדות.
פורסם 2013 באוקטובר 1412 שנים אתה לא צריך יותר מ Virtualbox כדי להקים מעבדות.בלי קשר ספציפי - אני מאוד אוהב את VIRTUALBOX ומעדיף אותה על פני אחרות - היא מאוד נוחה וקלילה ויש לה קהילה גדולה ומאוד תומכתומאוד קל לערוך את קבצי הקונפיגורציה במקרה של צורעס
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.