עבור לתוכן

איך המארז הזה מבחינת רעשים בין 1 ל10

Featured Replies

פורסם

אשמח לקבל תשובה

ובקשר לתקציב אני מעוניין להוציא עליו את הכסף ולכן אבקש בבקשה חוות דעת עליו בלבד ולא עצות למארז אחר

תודה לעוזרים

http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=10017

פורסם
  • מחבר

מישהו ?

מבחינת הכל המארז הזה טוב ?

מאוורר ?

שקט ?

תודה לעוזרים

פורסם

היתה לי את הגרסה הרגילה של המארז הזה(כלומר 690II). מאוורר מאוד (כל החזית והתקרה הם בעצם רשת), לא שקט (אין חומרי בידוד) אך גם לא רועש מדי.

פורסם
  • מחבר

תודה

על התגובה..

אך נראה לי שהגירסההזאת יותר רצינית מהרגיל לא ?

ובכל מקרה אשמח לעוד תגובות למישהו אחר אם יש ..

דרך אגב מה זה אומר מ1 עד 10 מבחינת רעשים ?

פורסם

לא שווה את הכסף. זו גרסה "מיוחדת" פשוט בצבע ירוק עם לוגו של NVIDIA.

בתקציב יש מארזים עדיפים בהרבה.

פורסם

יש לי את הגרסה הפשוטה והמתקדמת. מארז מצוין.

מארז אחד ממש שקט ומקרר מצוין. השני,קצת רועש בגלל קירור של כרטיס מסך.

פורסם

מבחינת רעש הוא בין 5 ל7.

פורסם

יש לי את הגירסה המתקדמת שלו ללא קישוטי NV(מיותרים לדעתי).

לגבי הרעש- תלוי גם בחומרה. הרכבתי אצלי מערכת מחשב בR4 שהיתה הרבה יותר חרישית.

מבחינת הרכבה, מראה ונוחיות הוא מאוד נחמד, אישית אני די מרוצה ממנו.

יש לו מאווררים גדולים יחסית(140 בקידמת מארז ואחד נוסף בגג, 120 מאחורה).

מה שכן, כשמחשב מתאמץ, ניתן לשמוע בקלות את רוב רעש מחומרת המחשב כגון קשיחים מכאניים ומאווררים של מעבד וכרטיס מסך.

כמו שרשמו מעלי, הפאנל הקדמי והעליון בנוי כרשת - לא חומר ממש מבודד.

חיסרונות:

-אין פילטר קדמי נשלף

-פילטר תחתון לא נוח לפירוק וניקוי

-חיווט בחלק האחורי שלו קצת מאתגר, עקב חוסר מקום.

-גומיות של מגירות הדיסקים התפרקו לי אחרי שנה וקצת, מזל שהיה לי פיתרון ממחשב אחר..

כמה נק' שכדאי להתייחס אליהן:

*יש גירסה של מארז זה עם USB 3, ויש גם עם תחנת עגינה נחמדה לדיסקים קשיחים בחיבור SATA(אם צריך)

*יש עוד מארזים טובים בטווח מחיר דומה.

טיפ שלי - קודם כל תגדיר את הדרישות שלך ואת התקציב, ויהיה יותר קל לעזור לך.

פורסם
  • מחבר

מה המפרט שאני רוצה איתו?

אז ככה

16 גיגה זיכרון

מעבד i74770

לוח אם h87 /b85

כרטיס מסך gtx780 gigabait X3 OC

דיסק קשיח 2TB

ssd 250 גיגה גירסת AVO של סמסוונג...

איך המארז מבחינת רעש ובכלל..

יעבוד עם החומרה המצ״ב?

תודה לעוזרים..

ואני יודע שזה ״אובר קיל״ אז אם אפשר רק לענות לשאלה

תודה

פורסם

אתה הולך לקנות את המפרט הזה ? אני מאד ממליץ לך לא לקנות אותו, התמורה פה למחיר גרועה (מעבד יקר מדי שבקושי חזק יותר ממעבדי I5 שעולים 400 ש"ח פחות ממנו) ולקנות GTX 780 זה ממש מיותר כשה - R9 290/X של AMD כבר קרובים מאד כשאחד יהיה זול משמעותית מה - 780 והשני יעלה מקסימום אותו המחיר אבל יהיה ככל הנראה חזק יותר.

לגבי המארז, אתה בטוח שזה מה שאתה רוצה ? אם אתה רוצה מארז בדגש על שקט יש לא מעט אופציות טובות יותר (במיוחד בתקציב של 600 ש"ח) ואם אתה רוצה מארז גדול ומרווח עם אוורור חזק אז גם יש אופציות עדיפות.

פורסם
  • מחבר

אני מאוד מרוצה מnvidia וחוץ מזה שככל הנראה ה290 יעלה אותו דבר כמו ה780 ואם לא אפילו יותר כי בבנדל של tms היום כבר ה780 עולה 2999 שח ותהיה בטוח שה290 יעלה יותר יקר..

ובכל מקרה אין אחד שלא ממליץ על נווידייה וגם מבחינת דרייברים הם פשוט יותר טובים אין מה לעשות זה מציאות אחי..

בכל מקרה לעניין המפרט אני רוצה i7 לא באלי i5 רוצה פשוט רוצה אותו גם אם זה עוד 600 שח במחיר.. ואותו דבר לגבי שאר המפרט רוצה תמפרט הזה

- - - תגובה אוחדה: - - -

ובאשר למארז..

המארז הזה פשוט הכי חתיך שראיתי בכל החנויות ובכל הדגמים ורק רציתי לדעת אם גם שאר תכונות שלו טובות..

אבל בכל מקרה אני דלוק עליו ואם הוא 7 בסולם של הרעש אז זה בסדר..כי לא נראה לי שעם מפרט כמו שכתבתי פה אימתני הוא עדיין ייעשה רעש יותר מאשר מארזים ב79 שח..

פורסם

אני רואה שאין טעם לדבר עם מישהו שקורא למארז "חתיך"...

לא יודע למה נראה לך שה - 290 יהיה יקר מה - 780 כי לפי הדיווחים המוקדמים ה - 290X יעלה כמו ה - 780 וה - 290 צפוי להיות זול ממנו ולא במעט.

בגלל שקוראים לזה I7 בא לך אותו ? לא אכפת לך שהביצועים הם אותם הביצועים פלוס/מינוס 5% (ואפילו פחות) כמו עם I5 במשחקים ?

בכל מקרה תעשה מה שבא לך אבל רק רציתי לציין שאפשר לבנות מפרט שקול למה שהרכבת בהרבה פחות כסף או אחד שיהיה עדיף באותו מחיר.

לעניין הדרייברים, היתרון המרכזי שאני רואה אצל NVIDIA זה תמיכה טובה יותר במערכי כרטיסים.

פורסם
  • מחבר

יש לי תשובות להכל אבל אין לי כח לכתוב..

לעניינינו..

איך המארז עם המפרט שהרכבתי ?

עדיין ירעיש.?

או שכברמ1 עד 10 יהיה 7 ?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים