עבור לתוכן

חייב תמונה שראוים את חומת סין מהחלל

Featured Replies

פורסם

עוד תמונות יתקבלו בברכה

תודה מראש

פורסם

הנה

פורסם

לא הבנתי איפה החומה ( האם החומה היא הקו האדום הדק??? )

פורסם
  • מחבר

תודה רבה רבה אחי

אבל אני עדיין לא מבין מה פה החומה

ואני זוכר שראיתי תמונה שרואים את כדור הארץ עגול ואז ראוים את החומה

יש מצב שישי תמונה כזאת?

פורסם

אם יש תמונה כזו היא מפוברקת כי החומה לא עד כדי כך גדולה.

בתמונה שהביאו פה רואים קטע באורך 150 ק"מ והיא עדיין דקה כל כך שאתה לא מבחין בה, אם היו מצלמים את כל כדוה"א לא היה לך שום סיכויי לראות אותה בצילום.

יש לי צילום של כדוה"א בהפרדה של קילומטר (תופסת 700 מגה בפורמט TIF) ולא רואים שם שום חומה או אפילו כביש.

בשביל לראות את החומה הסינית צריך צילום בהפרדה של 10 מטר פחות או יותר, צילום של חצי כדוה"א בהפרדה כזו צריך משהו כמו 190,000,000,000,000,000 פיקסלים שיתפסו אפילו באופן דחוס הייטב מעל 50 מיליון ג'יגהבייט, טיפה יותר ממה שאפשר לצרף להודעה פה בפורום.

צירפתי את ישראל מתוך אותו צילום, פשוט כי סין גדולה מדי (זה היה 9MB ב JPG).

שים לב שאתה לא מסוגל להבחין בשום פרטים, אפילו לא ערים.

פורסם

בתמונה שהביאו פה רואים קטע באורך 150 ק"מ והיא עדיין דקה כל כך שאתה לא מבחין בה, אם היו מצלמים את כל כדוה"א לא היה לך שום סיכויי לראות אותה בצילום.

יש לי צילום של כדוה"א בהפרדה של קילומטר (תופסת 700 מגה בפורמט TIF) ולא רואים שם שום חומה או אפילו כביש.

בשביל לראות את החומה הסינית צריך צילום בהפרדה של 10 מטר פחות או יותר, צילום של חצי כדוה"א בהפרדה כזו צריך משהו כמו 190,000,000,000,000,000 פיקסלים שיתפסו אפילו באופן דחוס הייטב מעל 50 מיליון ג'יגהבייט, טיפה יותר ממה שאפשר לצרף להודעה פה בפורום.

אבל תקן אותי אם אני טועה-האם חומת סין היא לא העצם היחידי שניתן להבחין בו מחלל?!

פורסם

אתה יכול אולי להביא לינק, או להגיד אולי מאיפה אפשר להשיג כזאת תמונה, יש לזה אולי שם מיוחד שאפשר לחפש בגוגל ?

פורסם
ev1625_PIA01838_md.jpg
פורסם

אבל תקן אותי אם אני טועה-האם חומת סין היא לא העצם היחידי שניתן להבחין בו מחלל?!

תרגיל שיווקי (תעמולתי) של סין. לא באמת רואים את החומה בעין בלתי מזויינת.

פורסם

טעיתי בכמה אפסים 270,000,000,000 פיקסלים ו 760 ג'יגהבייט (זה מה שקורה כשמעלים את הרדיוס בשלישית במקום בריבוע :-[)

but my point stands

ניתן להבחין בחומה בעין בלתי מזויינת, אבל רק ממסלול נמוך (150 ק"מ) ורק בתנאי שהשמש מאירה בכיוון הנכון.

http://www.google.co.il/search?q=great+wall+china+space&ie=UTF-8&oe=UTF-8&hl=en

החומה הסינית איננה העצם מעשה ידי אדם היחידי שניתן להבחין בו מגובה כזה, אפשר לראות גם כבישים, שדות תעופה וכו'.

התמונה מפה :http://earthobservatory.nasa.gov/Newsroom/BlueMarble/

אפשר להוריד משם רק תמונות עד 8192x4096, בשביל הגדולות יותר 21,600x21,600 צריך לשלוח להם אימייל ולבקש גישה ל FTP.

זו אחת התמונות המדהימות ביותר :

land_ocean_ice_lights_350.jpg

פורסם

טוב נו, 150 ק"מ זה גובה שנראה לי רק לוויני ריגול חגים בו, וגם כן לא להרבה זמן...

פורסם

התמונה מפה :http://earthobservatory.nasa.gov/Newsroom/BlueMarble/

אפשר להוריד משם רק תמונות עד 8192x4096, בשביל הגדולות יותר 21,600x21,600 צריך לשלוח להם אימייל ולבקש גישה ל FTP.

זו אחת התמונות המדהימות ביותר :

land_ocean_ice_lights_350.jpg

כשאומרים שתמונה אחת שווה אלף מילים מדברים על התמונה הזאת. אפשר להגיד מה שרוצים על אנשים רעבים, בעיות כלכליות ומדינות עולם שלישי אבל התמונה הזאת לבד מדגימה הכל

פורסם

מסכים זה באמת יצא אירוני בצורה משעשעת.

פורסם

לפחות יש קצת אור מכיוון ישראל

פורסם

יחסית לגודל המדינה שלנו יש אור נחמד.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים