פורסם 2004 בפברואר 2121 שנים מחבר תודה רבה רבה אחיאבל אני עדיין לא מבין מה פה החומהואני זוכר שראיתי תמונה שרואים את כדור הארץ עגול ואז ראוים את החומהיש מצב שישי תמונה כזאת?
פורסם 2004 בפברואר 2121 שנים אם יש תמונה כזו היא מפוברקת כי החומה לא עד כדי כך גדולה.בתמונה שהביאו פה רואים קטע באורך 150 ק"מ והיא עדיין דקה כל כך שאתה לא מבחין בה, אם היו מצלמים את כל כדוה"א לא היה לך שום סיכויי לראות אותה בצילום.יש לי צילום של כדוה"א בהפרדה של קילומטר (תופסת 700 מגה בפורמט TIF) ולא רואים שם שום חומה או אפילו כביש.בשביל לראות את החומה הסינית צריך צילום בהפרדה של 10 מטר פחות או יותר, צילום של חצי כדוה"א בהפרדה כזו צריך משהו כמו 190,000,000,000,000,000 פיקסלים שיתפסו אפילו באופן דחוס הייטב מעל 50 מיליון ג'יגהבייט, טיפה יותר ממה שאפשר לצרף להודעה פה בפורום.צירפתי את ישראל מתוך אותו צילום, פשוט כי סין גדולה מדי (זה היה 9MB ב JPG).שים לב שאתה לא מסוגל להבחין בשום פרטים, אפילו לא ערים.
פורסם 2004 בפברואר 2121 שנים אם יש תמונה כזו היא מפוברקת כי החומה לא עד כדי כך גדולה.בתמונה שהביאו פה רואים קטע באורך 150 ק"מ והיא עדיין דקה כל כך שאתה לא מבחין בה, אם היו מצלמים את כל כדוה"א לא היה לך שום סיכויי לראות אותה בצילום.יש לי צילום של כדוה"א בהפרדה של קילומטר (תופסת 700 מגה בפורמט TIF) ולא רואים שם שום חומה או אפילו כביש.בשביל לראות את החומה הסינית צריך צילום בהפרדה של 10 מטר פחות או יותר, צילום של חצי כדוה"א בהפרדה כזו צריך משהו כמו 190,000,000,000,000,000 פיקסלים שיתפסו אפילו באופן דחוס הייטב מעל 50 מיליון ג'יגהבייט, טיפה יותר ממה שאפשר לצרף להודעה פה בפורום.צירפתי את ישראל מתוך אותו צילום, פשוט כי סין גדולה מדי (זה היה 9MB ב JPG).שים לב שאתה לא מסוגל להבחין בשום פרטים, אפילו לא ערים.אבל תקן אותי אם אני טועה-האם חומת סין היא לא העצם היחידי שניתן להבחין בו מחלל?!
פורסם 2004 בפברואר 2121 שנים אם יש תמונה כזו היא מפוברקת כי החומה לא עד כדי כך גדולה.בתמונה שהביאו פה רואים קטע באורך 150 ק"מ והיא עדיין דקה כל כך שאתה לא מבחין בה, אם היו מצלמים את כל כדוה"א לא היה לך שום סיכויי לראות אותה בצילום. יש לי צילום של כדוה"א בהפרדה של קילומטר (תופסת 700 מגה בפורמט TIF) ולא רואים שם שום חומה או אפילו כביש.בשביל לראות את החומה הסינית צריך צילום בהפרדה של 10 מטר פחות או יותר, צילום של חצי כדוה"א בהפרדה כזו צריך משהו כמו 190,000,000,000,000,000 פיקסלים שיתפסו אפילו באופן דחוס הייטב מעל 50 מיליון ג'יגהבייט, טיפה יותר ממה שאפשר לצרף להודעה פה בפורום.צירפתי את ישראל מתוך אותו צילום, פשוט כי סין גדולה מדי (זה היה 9MB ב JPG).שים לב שאתה לא מסוגל להבחין בשום פרטים, אפילו לא ערים.אתה יכול אולי להביא לינק, או להגיד אולי מאיפה אפשר להשיג כזאת תמונה, יש לזה אולי שם מיוחד שאפשר לחפש בגוגל ?
פורסם 2004 בפברואר 2221 שנים אבל תקן אותי אם אני טועה-האם חומת סין היא לא העצם היחידי שניתן להבחין בו מחלל?!תרגיל שיווקי (תעמולתי) של סין. לא באמת רואים את החומה בעין בלתי מזויינת.
פורסם 2004 בפברואר 2221 שנים טעיתי בכמה אפסים 270,000,000,000 פיקסלים ו 760 ג'יגהבייט (זה מה שקורה כשמעלים את הרדיוס בשלישית במקום בריבוע :-[) but my point stands ניתן להבחין בחומה בעין בלתי מזויינת, אבל רק ממסלול נמוך (150 ק"מ) ורק בתנאי שהשמש מאירה בכיוון הנכון. http://www.google.co.il/search?q=great+wall+china+space&ie=UTF-8&oe=UTF-8&hl=en החומה הסינית איננה העצם מעשה ידי אדם היחידי שניתן להבחין בו מגובה כזה, אפשר לראות גם כבישים, שדות תעופה וכו'. התמונה מפה :http://earthobservatory.nasa.gov/Newsroom/BlueMarble/ אפשר להוריד משם רק תמונות עד 8192x4096, בשביל הגדולות יותר 21,600x21,600 צריך לשלוח להם אימייל ולבקש גישה ל FTP. זו אחת התמונות המדהימות ביותר :
פורסם 2004 בפברואר 2221 שנים טוב נו, 150 ק"מ זה גובה שנראה לי רק לוויני ריגול חגים בו, וגם כן לא להרבה זמן...
פורסם 2004 בפברואר 2221 שנים התמונה מפה :http://earthobservatory.nasa.gov/Newsroom/BlueMarble/ אפשר להוריד משם רק תמונות עד 8192x4096, בשביל הגדולות יותר 21,600x21,600 צריך לשלוח להם אימייל ולבקש גישה ל FTP. זו אחת התמונות המדהימות ביותר : כשאומרים שתמונה אחת שווה אלף מילים מדברים על התמונה הזאת. אפשר להגיד מה שרוצים על אנשים רעבים, בעיות כלכליות ומדינות עולם שלישי אבל התמונה הזאת לבד מדגימה הכל
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.