עבור לתוכן

עזרה בשדרוג כרטיס מסך

Featured Replies

פורסם

אהלן,

החלטתי לשדרג כרטיס מסך והסתבכתי קצת בבחירה של הכרטיס המתאים.

התקציב שלי לקניה הוא באזור ה 900 ש"ח

כרגע הכרטיסים ששמתי עליהם עין הם:

gigabyte gtx 650 ti boost

sparkle gtx 660 OC שבנוגע אליו הייתי שמח לקבל פרטים כי ביקורות לא מצאתי ( ראיתי שהציעו אותו לקנייה מ tms כאן בפורומים )

מפרט המחשב שלי הוא כלהלן:

i5 2310 2.9ghz

thermaltake litepower 600w

לוח אם h61m-s2-b3 gigabyte קצת חלש אני יודע אבל הוא אמור להיות מסוגל לסחוב את הכרטיסים.

מבחינת שימוש, השדרוג הוא לצורכי גיימינג.

אשמח אם תוכלו לעזור לי!

פורסם

יצא עכשיו ה - R9 270X (שזה בעצם HD7870 משופר), כרגע הוא עולה כ - 1150 ש"ח אבל די מהר הוא אמור להימכר ב - 1000 ש"ח אז במקומך הייתי מחכה קצת וקונה אותו. הוא חזק מה - GTX 660.

http://www.techpowerup.com/reviews/AMD/R9_270X/

נערך על-ידי dennis14

פורסם
  • מחבר

אה נחמד, ראיתי שהוא הגיע כבר ל tms.

ספק הכח שלי יכול לסחוב אותו להערכתך? פשוט בכל הביקורות שראיתי עד עכשיו כרטיסי ה radeon צרכו יותר חשמל מהמקבילים ה geforceיים שלהם.

ראיתי עכשיו שבksp יש אותו כרטיס רק של saphire, אפשר לקבל המלצה איזה מהם לקחת?

נערך על-ידי ScaredyCat

פורסם

הכרטיס של GB נראה טוב יותר מבחינת קירור ומגיע בתדר גבוה יותר.

הספק שלך אמור להחזיק אותו, הכרטיס צורך מקסימום כ - 175-180W (בגרסה מומהרת אני מניח שזה יותר לכיוון ה - 200W).

רק שים לב שהכרטיס ארוך למדי ותוודא שהוא וייכנס למארז שלך.

נערך על-ידי dennis14

פורסם

על פניו, על פי הביקורות, הבנצ'מרקים והתמחור בארץ, ה760 עדיין נראה חזק יותר עם תמורה גבוהה יותר. עם הורדת המחיר הצפוייה הוא בכלל יהיה עסקה פנטסטית.

השאלה הגדולה איך ה270 יהיה במשחקים מותאמים לATI ביחס ל760

פורסם

במשחקים כאלה (Dirt 3/Showdown, Max Payne 3, Tomb Raider ו - Hitman: Absolution) הוא יכול לעבור את ה - 760 או להציג ביצועים שווים לו.

כרגע למרות שהוא מעט חלש יותר ה - 270X שעולה 1000 ש"ח נותן תמורה טובה יותר למחיר מאשר GTX 760 ב - 1300 ש"ח.

פורסם

אז עדיין אין חידוש. 7870 XT נמכר באותו מחיר עם אותם ביצועים.... היחס עלות תועלת הזה כבר קיים בשוק

פורסם

ה - XT עולה 1150.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה על העצות, אני מניח שאני אלך על הסאפייר כי הגיגאבייט ארוך יותר באיזה 7 ס"מ וזה כבר לא ייכנס לי למארז.

רציתי לשאול רק אם יצא לכם לראות ביקורת על הכרטיס של סאפייר, כי אני לא הצלחתי למצוא

פורסם

מה אתה רוצה לדעת ספציפית עליו ? הקירור ? אפשר לראות ביקורות של HD7870 עם הקירור הזה.

נערך על-ידי dennis14

פורסם
  • מחבר

יותר על איך הקירור מתמודד עם הכרטיס הזה ספציפית, וגם איך הכרטיס הזה משתווה לגרסאות האחרות של ה 270x מבחינת ביצועים

פורסם

הביצועים הם אותם הביצועים כל עוד התדר הוא בערך זהה (ככה שלא צריך לחפש דווקא את הכרטיס הזה ספציפית בשביל לראות מדד של הביצועים שלו).

לגבי הקירור תראה את ה - HD7870 של ספיר, ה - 270X שמהיר ממנו אמור להיות חם יותר אבל לא בהרבה.

נערך על-ידי dennis14

פורסם

שימו לב 270X עולה רק 1000 שקלים באייבורי וזמין בהזמנה טלפונית (מגיע לסניף נדמה לי או עד הבית בתוספת תשלום).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים