פורסם 2013 באוקטובר 812 שנים היי,שאלה כללית על מנת לדעת את מגבלות לוח האם.יש לי את הלוח אם הזהhttp://www.gigabyte.us/products/product-page.aspx?pid=3305#ovיש לי כרגע מערך CF של 7870 GHZהשאלה היא - אם אפשר להוסיף כרטיס מסך נוסף, לא קשור למערך, עצמאי לחלוטין וזה יעבוד רגיל? (עבור תצוגה בלבד)תודה.
פורסם 2013 באוקטובר 812 שנים מחבר רציתי לדעת לגבי תצוגה, כלומר עוד מסך.יש לי את המערך בעיקר בגלל שני מסכי 27" הדורשים חיבור DVI-D ובגלל משחקים...ואני יכול לחבר רק שני מסכים כאלה (ועוד שניים רגילים..)ורציתי רק לדעת אם אפשר להוסיף עוד כרטיס מסך בשביל מסך שלישי (במקום שניים רגילים) שהוא גם 27" כמו השניים האחרים.רציתי להיות בטוח בזה... לא משהו שהולך להתבצע בקרוב בכל מקרה.
פורסם 2013 באוקטובר 812 שנים למה לא כחלק ממערך משולש?גם אני לא הבנתי, למה אתה לא יכול לחבר עוד מסך כמו הנוכחי.
פורסם 2013 באוקטובר 812 שנים מחבר זה מסך קוריאני 27" עם רזולוציה 2560 על 1440הוא מקבל רק DVI-Dלא חשבתי על מערך משולש..אבל יש לי פשוט כרטיס 5850 שהייתי איתו לפני ששדרגתי למערך הנוכחיחשבתי אם לשמור אותו או לא..
פורסם 2013 באוקטובר 912 שנים מחבר בעיקרון הם לא אמורים לתמוך, גם תמיד כתבו. יש דגמים עם יציאות אחרות אבל הם יקרים יותר. אני זוכר שקניתי מתאם לDP, אקטיבי כזה (עם USB), אחפש אותו ואנסה לחבר את אחד המסכים שלי לMINI DP שיש בכרטיס מסך הנוכחי. נראה אם זה יעבוד. תודה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.