פורסם 2013 באוקטובר 712 שנים אהלן כולם המפרט: 8GB 2TB 1TB 460GTX X3 445 WIN7 נראה לי שאלה כל החיוניים. בקיצור, המחשב לעיתי קרובות עושה קטעים מעצבנים ממש. פתאום נהיה איטי, נתקע, תוכנות נסגרות, נתקעות, קופאות. הפיירפוקס בכלל.. מקרטע על ימין ועל שמאל. התוספים של אדובי קורסים כל הזמן (מעודכנים) סרטוני יוטיוב מקרטעים על FHD הדפדפן נתקע בגלילה וההרגשה הכללית היא פשוט איטיות. תקנו אותי אם אני טועה, אבל המפרט לא גרוע. פעם הוא היה אחלה מחשב... לפני כמה חודשים הלך לי הארדיסק וקניתי חדש של 2TB של סיגייט, התקנתי ווינדוס 7 הכל סבבה, אבל מייד לאחר ההתקנה המחשב קפא ונתקע ועשה ריסטים. בסוף עליתי על זה שזה הדרייבר של הכרטיס מסך. עכשיו מותקנת גירסה ישנה (314.22) ואין את הבעיות ההן. ניסיתי מה שאני יודע (לעדכן דרייברים, סריקות וירוסים ומזיקים, ניקוי כללי וכו) אבל עדיין לא עוזר. מחשבות?
פורסם 2013 באוקטובר 712 שנים trobuleshooting בסיסי ניסית?יש לא מעט כלים מובנים ב Winodws 7 וכאלו שמספקים Sysninternals (תחת מטריית מייקרוסופט) לצורך אבחון וניטור של בעיות ביצועים.
פורסם 2013 באוקטובר 712 שנים מחבר האמת שלא חושב שניסיתי (לא שזכור לי)אני מראש מוותר על הכלים של מייקרוסופט כי פשוט באמת אף פעם הכלים שלהם לא עוזרים או לא עובדים.איזה כלים יעזרו לדעתך? משהו ספציפי אם אפשר
פורסם 2013 באוקטובר 712 שנים האמת שלא חושב שניסיתי (לא שזכור לי)אני מראש מוותר על הכלים של מייקרוסופט כי פשוט באמת אף פעם הכלים שלהם לא עוזרים או לא עובדים.על סמך מה זה נאמר?
פורסם 2013 באוקטובר 1112 שנים מחבר על סמך ניסיון מר עם כמעט כל תוכנה שלהם שיצא לי לעבוד איתה (מOFFICE עד כלי מערכת למיניהם)בCPU-Z הכל נראה תקין.*בדקתי עכשיו במנהל המשימות, שימוש בזיכרון 33% ושימוש במעבד נע בין 16%-22% במנוחה ולפעמים גם 50% ויותר בעת ביצוע פעולה קצת יותר מורכבת כמו סרטוני יוטיוב...זה נורמאלי..? נערך 2013 באוקטובר 1112 שנים על-ידי HairyAss
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.