עבור לתוכן

מחשב איטי, מחרפן

Featured Replies

פורסם

אהלן כולם

המפרט:

8GB

2TB

1TB

460GTX

X3 445

WIN7

נראה לי שאלה כל החיוניים.

בקיצור, המחשב לעיתי קרובות עושה קטעים מעצבנים ממש. פתאום נהיה איטי, נתקע, תוכנות נסגרות, נתקעות, קופאות.

הפיירפוקס בכלל.. מקרטע על ימין ועל שמאל. התוספים של אדובי קורסים כל הזמן (מעודכנים)

סרטוני יוטיוב מקרטעים על FHD

הדפדפן נתקע בגלילה

וההרגשה הכללית היא פשוט איטיות.

תקנו אותי אם אני טועה, אבל המפרט לא גרוע. פעם הוא היה אחלה מחשב...

לפני כמה חודשים הלך לי הארדיסק וקניתי חדש של 2TB של סיגייט, התקנתי ווינדוס 7 הכל סבבה, אבל מייד לאחר ההתקנה המחשב קפא ונתקע ועשה ריסטים. בסוף עליתי על זה שזה הדרייבר של הכרטיס מסך. עכשיו מותקנת גירסה ישנה (314.22) ואין את הבעיות ההן.

ניסיתי מה שאני יודע (לעדכן דרייברים, סריקות וירוסים ומזיקים, ניקוי כללי וכו) אבל עדיין לא עוזר. :cry:

מחשבות?

פורסם

trobuleshooting בסיסי ניסית?

יש לא מעט כלים מובנים ב Winodws 7 וכאלו שמספקים Sysninternals (תחת מטריית מייקרוסופט) לצורך אבחון וניטור של בעיות ביצועים.

פורסם
  • מחבר

האמת שלא חושב שניסיתי (לא שזכור לי)

אני מראש מוותר על הכלים של מייקרוסופט כי פשוט באמת אף פעם הכלים שלהם לא עוזרים או לא עובדים.

איזה כלים יעזרו לדעתך? משהו ספציפי אם אפשר

פורסם

תתקין CPU- Z

תבדוק שהכל עובד בתדרים הנכונים

פורסם
האמת שלא חושב שניסיתי (לא שזכור לי)

אני מראש מוותר על הכלים של מייקרוסופט כי פשוט באמת אף פעם הכלים שלהם לא עוזרים או לא עובדים.

על סמך מה זה נאמר?

פורסם
  • מחבר

על סמך ניסיון מר עם כמעט כל תוכנה שלהם שיצא לי לעבוד איתה (מOFFICE עד כלי מערכת למיניהם)

בCPU-Z הכל נראה תקין.

*בדקתי עכשיו במנהל המשימות, שימוש בזיכרון 33% ושימוש במעבד נע בין 16%-22% במנוחה ולפעמים גם 50% ויותר בעת ביצוע פעולה קצת יותר מורכבת כמו סרטוני יוטיוב...

זה נורמאלי..?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים