עבור לתוכן

העכבר נתקע במשחקים

Featured Replies

פורסם

מאז שקיניתי תמחשב החדש יש לי תבעיה הזאת זו בעיה מוזרה וזה קורה במשחקים שאני משחק mohaa וjk. במוהה זה נתקע בדרך כלל אחרי שעה שאני משחק ולפעמים גם חצי שעה אבל זה לא נתקע לגמרי זה רק נתקע במשחק שאני לוחץ על התפריט זה עובד וגם בווינדוס אין שום תקיעות רק שאני במשחק זה נתקע וזה מוזר זה קורה לי לפעמים מסיבות מסיומות למשל שאני spectator ואני זז כזה מתחת לאדמה זה נתקע או שאני עולה בסולם ומזיז תעכבר אז זה נתקע ואפשר לסדר את התקיעה רק על ידי ריסטרט. מוהה זה עוד פחות משנה לי כי שם זה קורה אחרי כמה זמן אבל בjk זה כל הזמן ככה אי אפשר לשחק וזה קורה רק במולטי פלייר בסינגל זה עובד חלק וגם שאני אפילו פותח חדר משלי עם בוטים העכבר עובד רק שאני נכנס לשרת הוא לא עובד ושם גם ריסטרט לא עוזר ואני לא יכול לשחק בכלל.

יש למישהו מושג מה לעשות כי אני מתכוון לפרמט בימים האחרונים אולי זה יפתור תבעיה :-[

פורסם

נסה אולי להוריד את הכ.מסך ל AGP X4, לפעמים זה קשור.

פורסם

יש מצב שזה בגלל שזה RADEON. כש קראתי את ההודעה שלך ניחשתי שזה RADEON. אני מכיר את הבעייה הזו הייתה אותה לחבר שלי יש לו 9600PRO וזה היה נתקע לו בGENERALS ו בעוד כמה משחקים. אני יכול לתת לך את הפתרון הכי פשוט תנסה להתקין דריברים כי גם אצלו לא מצאנו את הפתרון לבעייה.

פורסם
  • מחבר

התקנתי דרייבירים הכי חדשים ואני תמיד מוריד ואגב שכחתי לציין שזה לא מההתחלה שיחקתי ככה חודש עם המחשב ועבד jk טוב ופתאום ביום בהיר אחד זה החליט להתקע במוהה זה קצת יותר זמן בערך מההתחלה אולי כמה ימים אחרי זה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים