עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

שאלון קצר על אופניים, בשביל פרויקט באנגלית.

Featured Replies

פורסם

כפי שהנכם רואים בכותרת, אני רוצה להיעזר בפורומים (אני יודע שזה לא המקום שמתאים לכך, אבל זהו מוצאי האחרון :-\ ) בשביל השאלון הנחוץ שלי לפרויקט באנגלית (שאני כבר מאחר בשבוע בהגשתו :-\ ).

אז אני מבקש ממכם, לקרוא את שלושת השאלות ולענות בקצרה (שורה או שניים) את דעתכם בעניין, תשובות באנגלית יהיו ממש מצוינות, אבל גם בעברית יתקבלו בברכה :D

תרגמתי גם את השאלות לעברית בשביל האנשים שצריכים זאת, ולהבנת השאלות בצורה יותר ברורה :)

1. Do you think that the Bicycles reached their peak of capability . or they have Where more to develop?

1. האם אתם סבורים שהאופניים הגיעו לשיא יכולתם, או שיש עוד לאן לפתח?

2. is thare room for the Bicycles as amean of cheap transportation way (not on asian Countries) in the modern world. or just for reducing weight, sports, and fun?

2. האם יש מקום לאופניים ככלי תחבורה זול (לא בארצות האסיתיות, שבהם האופניים נפוצים מאוד גם ככה) בעולם המודרני, או רק להרזיה, ספורט וכייף?

3. in some modern Countries many People Replacing their cars for Bicycles to avoid traffic jams, and city pollution. Would you replace your car (in the city) for Bicycle ride?

3. בכמה ארצות מודרניות אנשים מחליפים את מכוניותם לאופניים בערים, לשם התחמקות מפקקים, ומניעת זיהום. האם אתם הייתם מחליפים את הנסיעה במכוניותכם לרכיבה על אופניים בערים?

אני מודה מאוד לכל מי שישתתף בשאלון זה :)

כל הערה, או כל דבר אחר שקשור לפרויקט באנגלית, או לשאלות יתקבלו בברכה :wink:

בתודה שוב, Mickel116

פורסם

למה אופניים ?

פורסם
  • מחבר

לא ממש זוכר למה בחרתי בהתפתחות האופניים בזמנו, אבל כבר מאוחר מידי בישביל להחליף נושא אחרי שכמעט כל העבודה נעשתה ;)

אומנם היה גם על התפתחות המחשב, אבל נושא זה היה הרבה יותר טחון בשכבה שלי ככה שפרשתי למשהו שאני היחיד שיעשה עליו את הפרויקט :)

תודה על הזמן ;)

Mickel116

פורסם

שאלות 2 ו-3 הן שאלות אישיות לכן ממש לא יעזור אם אני או משהו אחר יענה לך עליהן.

בקשר לשאלה אחת, אפשר לבחון תנושא מכמה היבטים וצדדים, אבל כמו שניתן לראות רק בשנתיים שלוש האחרונות ההתפתחות נמצאית בשיאה עם טכנולוגיות שלא מביישות אופנועי מירוץ אקזוטיים וכדומה.

השאלה לאיזו התפתחות אתה מתכוון, האם התפתחות רעיונית כמו אופניים עם גלגלים קטנים או תצורות מוזרות לאופניים או התפתחות טכנית של בולמים בלמים וכדומה ?

פורסם

שאלה לי אליך, אתה צריך שאחרים יענו לך או שאתה לא יכול לענות בעצמך? (התשובות שלי הן כן,כן ולא בהתאמה).

פורסם
  • מחבר

טוב, נתחיל מההתחלה ;)

מדובר בשאלון שנועד לבדוק את דעת הקהל, וככזה הוא אמור לבדוק גם דעות אשיות :)

בקשר להתפתחות האופניים, אז אני שואל האם לדעתכם זהו הLIMIT, או שיש עוד לאן ללכת.

מדובר גם בשיפורים טכנולוגיים, וגם רעיונות חדשים לאופניים.

כנראה שלא כל כך הבנתם למה אני מתכוון, אז הנה כמה דוגמאות, PC-SPOTTechno.

תודה רבה לכולם, אני מחכה לתגובות נוספות בתקווה עם טיפה נימוקים ולא רק לא, לא ,כן ;)

Mickel116

פורסם

אני חושב כי כאן זהו לא הפורום התמתאים ותשובות אובות יותר תקבל בפורומים יעודיים כמו של תפוט וכדומה. כעיקרון התפתחות האופנים נמצאית כיום בשיאה כאשר חומרים חדשים ותצורות חדשות מגיעות ליצרני האופניים, כמו כן בולמים חדשים עם טכנולוגיות נקודה צפה וביטול נענוןע בזמן דיווש מגיעות גם לאופניים פשוטות יותר, כמו כן ניתן לראות מערכות בלימה מבוססות על בלמי דיסק הדראולים ממש כמו בכל אופנוע או מכונית כולל דיסקים מוגדלים של 8" וכדומה. אם כבר דיברנו על דימיון למכוניות ניתן לראות חישוקים מחומרים מרוכבים וגלגלי טיובלס אשר בעזרת חומרים מיוחדים מונעים פאנצ'רים לחלוטין ומאפשרים נסיעה עם כמות אויר מינימאלית לאחיזה מקסימאלית.

מספיק לראות איזה סרט או שנים של מטורפים שעושים דרופים של שני מטר ויותר כאילו לא קרה כלום כדי להבין מה האופניים צריכות לעבור ואין הדבר כמעט לא היה אפשרי מספר שנים קודם לכן.

פורסם
  • מחבר

טוב, תודה רבה KoM על תגובתך, אני ינסח אותה באנגלית בהמשך ;)

ואני מודה לעובדה שזה לא המקום הכי מתאים, אבל מכיוון שכבר שאלתי אני לא רואה שום סיבה להפנות את הגב.

בתודה לכולם, מחכה לתגובות נוספות ;)

Mickel116

פורסם

שמע, תשובה כזאת במיוחד לשאלה הראשונה יכולה להמשך על דפים רבים, במיוחד אם אוהב אופניים נוסף יצטרף... אופניים כספורט אתגרי ממשי הם כבר תחום מפותח מאד ומאד מצליח כספית וגם בארץ הוא פרץ בטירוף. והעובדה שיש זוגות אופניים ב-15000 שקל ויותר שפשוט נמכרות בקצב יפה רק מחזקת תנושא.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.