פורסם 2013 באוקטובר 612 שנים כאשר אני מכניס diskonkey למחשב אני רואה שכל הקבצים שאמורים להיות בו מופיעים כקיצורי דרך ולא כקבצים רגילים. הקיצור דרך מכוון ל:"C:\Documents and Settings\All Users\..\..\windows\system32\cmd.exe" /c "start %cd%01.Xaris_Kostopoulos_-_breite_mou_kapia_(live).mp3 & start %cd%JeFlMDYYAEBKpEv.exe & exit"כאשר זה שם הקובץ:01.Xaris_Kostopoulos_-_breite_mou_kapia_(live).mp3כשאני לוחץ על הקבצים נפתח לי טרמינל cmd עם הודעת שגיאה שהקובץ JeFlMDYYAEBKpEv.exe לא נמצא ולאחר מכן נפתח הקובץ.בדקתי את הdiskonkey עם אנטי וירוס של מקפי ואין עליו וירוסים אני אשמח לעזרה בנושא תודה רבה מראש.
פורסם 2013 באוקטובר 712 שנים בדקתי את הdiskonkey עם אנטי וירוס של מקפי ואין עליו וירוסים אני אשמח לעזרה בנושא תודה רבה מראש.זה לא אומר יותר מדי - אולי ה-AV לא מעודכן - אולי הוא לא מכיר את הוירוס הזה וכיוב'.לי עדיין נראה לי שיש לך משהו חשוד ב-DOK ואו במחשבתסתכל על ספריית השורש של ה-DOK ותראה קבצים מוסרתים\מערכת וכיוב - תראה אם יש שם משהו חשוד
פורסם 2013 באוקטובר 712 שנים זה מדהים איך אנשים מצליחים להידבק בזה כלפעם מחדש... מדובר על malware שכבר רץ שנים על גבי שנים.https://www.google.co.il/search?client=ubuntu&channel=fs&q=usb+thumb+files+drive+shortcut+malware
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.