עבור לתוכן

מחשב לא שולח אות למסך

Featured Replies

פורסם

אהלן חברים,

יש לי את המארז antec 300 והייתה לי בו בעיה מאז שיש לי אותו, כשמחברים אוזניות לפאנל הקדמי ישנו רעש סטאטי מעצבן ביותר. חיפשתי היום ומצאתי פתרון, את זה:

http://forums.bit-tech.net/showthread.php?t=208880

יש לציין שעשיתי את זה כשהמחשב היה דולק. יצאת מפגר? לאחר מכן המחשב המשיך לפעול, הלכתי לאיזה חצי שעה וכשחזרתי הוא היה תקוע. עשיתי לו ריסטארט, ומאז לא עולה. כל העסק מסתובב בפנים, כל המאווררים והאורות עובדים, אבל המסך לא מקבל אות. ניסיתי גם עם מסך אחר. ניתקתי כל פיסת חומרה במחשב וניסיתי להעלות בלעדיה, וכלום. חשבתי שאולי הפנל הקדמי מקצר או משהו כזה, וניתקתי אותו לגמרי וניסיתי - כלום. החלפתי כרטיס מסך, ניתקתי כוננים, נאדה.

הלך הספק? כמו כן לא היה ריח שרוף כלשהו בכלל...

איפסתי BIOS אינספור פעמים, מה שעזר לי מלא פעמים כשהיו לי תקלות מוזרות כאלה. מה אני צריך לעשות??

נערך על-ידי ToMuSH

פורסם

נשמע כמו משהו שקשור ללוח אם, אבל תנסה לשלול על ידי ניתוק הכל מהלוח דיסקים קשיחים סידי, חיבורי הUSB והאודיו של הפאנל הקדמי וכו', ותבדוק אם יש שינוי

פורסם
  • מחבר

ניתקתי הכל כולל הכל, השארתי רק כרטיס מסך בשביל שיהיה לאיפה לחבר את המסך, גם לא פעל, החלפתי כרטיס וגם לא פעל..

פורסם

תנתק הכל לרמה שיש לך ספק, לוח אם ומעבד.

אפילו חיבורים קידמיים תנתק (תפעיל את הלוח ע"י קיצור הפינים עם מברג).

ותבדוק אם אתה מקבל צפצופים כלשהם.

אם אין צפצופים אז בשלב הבא הייתי אפילו מנסה להוציא את הלוח מהמארז (להניח על משטח לא מוליך) ולחזור על הבדיקה.

ניסיתה עם ספק אחר ?

נערך על-ידי sashakrik

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים