עבור לתוכן

שאלה בעניין פרסום באינטרנט

Featured Replies

פורסם

שלום לכם,

יש בבעלותי אתר אינטרנט חזק שמהשבוע האחרון הוא גם ראשון בגוגל בתחומו.

ממוצע של 10,000 כניסות בחודש.

איך אפשר לעניין מפרסמים לפרסם באתר שלי?

וכמה מקובל לדרוש בעבור הפרסום בסדר גודל כזה.

תודה רבה!

אם השאלה מתאימה לפורום אחר,

מצטער. לא מצאתי משהו יותר מדויק.

פורסם

תמיד אתה יכול להיכנס לנושא של גוגל אדסנס ששם אתה מכניס פרסומות של גוגל באתר שלך ומקבל תשלום על כניסות.

כמו כן אם אני מנחש נכון תחפש בגוגל פרסום באינטרנט ותראה אם יש חברות שמפרסמות באינטרנט כל מיני דברים ותציע להם פרסום באתר שלך תמורת סכום כלשהו במסגרת הצעה עסקית...

פורסם

קודם תבדוק מי תהיה מעוניינת לפרסם אצלך.

אני מניח שאתה מכיר את קהל היעד שלך באתר ואת הפילוח שלו לתחומים שונים. תראה אילו מכנים משותפים רחבים יש להם ועל פי

זה תוכל להעריך אילו גופים יתעניינו בפרסום באתר שלך.

לדוגמה, HWzone בבירור פונה לקהל יעד בתחום המחשבים והחומרה ולכן לגיטימי מאוד שחברות תוכנה, חומרה, חנויות מחשבים,

ציוד היקפי יפרסמו כאן. באתר כמו ONE יפרסמו חברות שפונות יותר לגברים כי בבירור אחוז הגברים באתר גבוה יותר. כך תמצא את ג'ילט, חברות רכב וכולי.

אחרי שהבנת מי הם אלו שיהיו מעוניינים לפרסם אצלך, תוודא שאתה יודע בדיוק היכן הפרסומות ימוקמו - לא פחות חשוב. הן צריכות

להיות במקומות בולטים, מקומות שמושכים את העין ועם זאת לא מפריעים לעיצוב האתר וחשוב יותר - לא מפריעים לגולשים.

צור קשר עם אותם גופים ותציע להן שטחי פרסום, כמובן בצירוף פרטים על האתר - פופולריות, כמות כניסות חודשיות, כמות כניסות

ייחודיות, אפיון של הגולשים וכולי. תסביר גם למה אתה חושב שהאתר שלך הוא המקום בו יהיה כדאי להם לפרסם. מן הסתם העלות

צריכה להיות הגיונית.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים