פורסם 2004 בפברואר 2121 שנים פירמטתי את המחשב השני שלי, ואז כשניסיתי להתקין WIN XP (לאחר שסימנתי ב BIOS שהוא יקרא קודם מה CDROM) הוא הציג לי הודעה:DISK BOOT FAILURE, INSERT SYSTEM DISK AND PRESS ENTER(ניסיתי דיסקים שונים של WIN)איך פותרים את זה?
פורסם 2004 בפברואר 2121 שנים נראה שיש למחשב שלך בעיה בדישה לCDROM תבדוק חיבורים או נסה להחליף את הכונן כל זה בהנחה שהדיסק תקין (ומקורי) נסה לבדוק גם אותו על מחשב אחר בהצלחה
פורסם 2004 בפברואר 2121 שנים האם יש לך יותר מכונן סי די אחד?אם כן נסה להעלות גם מהכונן השני..בדוק אם לא נשאר לך בטעות דיסקט בכונן הדיסקטיםהאם אתה בטוח שכונן הסי די היה תקין לפני הפירמוט?
פורסם 2004 בפברואר 2121 שנים מחבר נראה שיש למחשב שלך בעיה בדישה לCDROM תבדוק חיבורים או נסה להחליף את הכונן כל זה בהנחה שהדיסק תקין (ומקורי) נסה לבדוק גם אותו על מחשב אחר בהצלחה השתמשתי בדיסק לא מקורי, אבל אני יודע שהוא תקין כי השתמשתי בו בעבר להתקנת WIN, וגם עכשיו בדקתי שהוא תקין על המחשב הזה (לא המפורמט).
פורסם 2004 בפברואר 2121 שנים מחבר השאלה היא אם כונן הסי די שלך תקין ולא אם הדיסק עצמו תקין...?כונן הCD תקין, בתגובה הקודמת הגבתי לבחור ששאל אם הCD מקורי.
פורסם 2004 בפברואר 2121 שנים יש לי 2 דברים לומר לך אחד אם הדיסק לא מקורי לא ניתן להשתמש בו בתור דיסק מערכת [גם אם עבד ההתקנה קודם מווינדוס אחר זה בדוק אצלי]ושנים אכלת אותה לא ניתן להתקין ווינדוס לא מקורי מדוס [במילים אחרות ממחשב מפורמט]
פורסם 2004 בפברואר 2121 שנים א.לא כל דיסק לא מקורי הוא לא bootableב.לא כל דיסק צרוב הוא לא חוקי (מותר לצרוב לעצמך גיבויים).ג.אם צרבו את הדיסק ב CD COPY ולא סתם העתיקו את הקבצים אז גם הצרוב יהיה bootableואפשר להתקין על מחשב נקי גם מדיסק שהוא לא bootabel, עולים לדוס עם דיסק אחר, מפעילים smartdrv.exe אם לא רוצים לחכות 4 שעות להתקנה ואז מפעילים i386\winnt.exe
פורסם 2004 בפברואר 2221 שנים עדיין זה לא מתקין טוב מדוס ובדקתי את זה בכמה מחשבים גם הטכנאי שלי אמר שלא מומלץ להתקין אקספי בדוס
פורסם 2004 בפברואר 2221 שנים מכיר "טכנאים" כאלו.כל מה שקורה כשמפעילים את winnt.exe זה שהתוכן של ה boot sector שאמור לעלות כשעושים בוט מהסידי מועתק להרדיסק, ברגע שעושים את הריבוט וההתקנה ממשיכה זה לחלוטין זהה להתקנה מהסידי.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.