עבור לתוכן

קניית כבל hdmi

Featured Replies

פורסם

שלום

מעוניין לקנות כבל hdmi1.1 באורך 10 מטר

מישהו מכיר חנות מחיר שפוי ואמינה לקניית כבל באזור תל אביב.

יש מדריך להגדרות לצפיה לאחר התקנה הכבל

תודה

פורסם

צריך להיות זהירים עם כאלא אורכים שלא יהיה ניחות גבוה מידי והאותות לא יעברו כמו שצריך.

סתם שאלא של סקרנות: למה צריך כזה אורך של כבל ?

פורסם

רזולוציות גבוהות(FHD ומעלה) על כבל של 10 מטר רגישות מאוד לאיכות הכבל, ועוצמת הסיגנל ממקור השידור(שעלול להיות חלש או חזק יותר במוצר כזה או אחר).

אני רוצה להאמין שרוב החנויות כבר הפסיקו ליבא כבלים 10 מטר שגורמים להרבה צרות.

לכן כל עוד הציוד שלך לא מוציא סיגנל חלש מאוד יחסית לשאר הציוד הנפוץ בארץ, כנראה שלא תהיה בעיה לקנות כל כבל HDMI 10 מטר.

אם תהיה בעיה אני מאמין שחשוב מאוד שהחנות תשמע על כך כדי לגבש דעה לגבי איכות הכבל שהם מייבאים, וסביר להניח שתוכל להחזיר את הכבל ולקבל חזרה את הכסף.

פורסם

זה הכבל שאתה צריך:

http://www.daganm.co.il/rec/1339-%D7%9B%D7%91%D7%9C-HDMI-1-4-%D7%A1%D7%95%D7%A4%D7%A8-%D7%9E%D7%A7%D7%A6%D7%95%D7%A2%D7%99-%D7%91%D7%90%D7%95%D7%A8%D7%9A-15-%D7%9E%D7%98%D7%A8,-%D7%A2

זה מה שהמליץ לי בחור חביב בשם אלכס שפירו למניעת רעשים והפרעות על הכבל, אני גם צריך 12 מטר ועדיין לא קניתי.

עדכון: הזמנתי את הכבל כמה דקות אחרי, אתמול ממש הייתי צריך אותו(מאמין שיהיה בסדר).

פורסם
  • מחבר

זה האורך שאני צריך מרחק בין המחשב לבין הטלוויזיה

הציוד שלך לא מוציא סיגנל -יש לי טלוויזיה של פנסוניק 32 ומסך

כרטיס מסך ATI 6800

תודה

פורסם

לא הבנתי מה הכוונה הציוד שלי לא מוציא סיגנל?

פורסם
זה הכבל שאתה צריך:

http://www.daganm.co.il/rec/1339-%D7%9B%D7%91%D7%9C-HDMI-1-4-%D7%A1%D7%95%D7%A4%D7%A8-%D7%9E%D7%A7%D7%A6%D7%95%D7%A2%D7%99-%D7%91%D7%90%D7%95%D7%A8%D7%9A-15-%D7%9E%D7%98%D7%A8,-%D7%A2

זה מה שהמליץ לי בחור חביב בשם אלכס שפירו למניעת רעשים והפרעות על הכבל, אני גם צריך 12 מטר ועדיין לא קניתי.

עדכון: הזמנתי את הכבל כמה דקות אחרי, אתמול ממש הייתי צריך אותו(מאמין שיהיה בסדר).

עם כל הכבוד לאלכס שפירו ולאיכות הכבל, 320 שקל לכבל HDMI זה לא מחיר ריאלי להרבה מאוד אנשים.

וגם לא משהו שהייתי ממליץ כשאפשר לקנות 10 מטר ברבע מחיר והוא (רוב הסיכויים) יעבוד לא פחות טוב.

אין צורך בHDMI 1.4 לFHD ומטה.

למרות שאם אפשר להשיג 1.4 HDMI באותו איזור מחיר אז וודאי שעדיף.

ולו רק בגלל שעושים לו בקרת איכות גבוהה יותר ביחס רזולוציה/מרחק.

פורסם

אז אני מעדיף לשלם יותר על כבל איכותי מאשר לקנות כמה כבל שיתברר בסופו של דבר שלא מספקים את הסחורה.

מעל 5 מטר זו כבר בעיה אז 15 מטר זו בעיה גדולה.

חבר שלי השתמש בכבל טוב של 5 מטר וכל פעם שהיה מדליק או מכבה את האור התמונה הייתה נכבת או נעלמת.

זה תלוי הרבה בעוצמת הסיגנל, בסיכוך הכבל ומה מפריע לו בדרך מבחינת השראה.

פורסם

אז לוקחים כבל 10 מטר זול ובודקים.

לא ישר רצים לקנות כבל פי 4 יקר.

ובטח לא כבל 5 מטר ארוך יותר ממה שהוא צריך.

פורסם

10 מטר זה עוד מתחת לגבול. גם כבלים זולים אמורים לעבוד בסדר.

פורסם

אני צריך בין 12-13 מטר ולא רציתי לקחת סיכון, נמאז ממוצרים סינים שלא עושים את העבודה, נכון שהמחיר מופרז אבל המוצר מהארץ ויש אחריות במידה והוא לא מספק את הסחורה.

פורסם

אם אתה קונה בארץ יש לך אחריות. קנה את הכבל הזול - החנות מתחייבת שהכבל יעבוד \ יספקו לך כבל אחר שעובד \ יחזירו לך את הכסף.

פורסם

אצל KSP הכבלים יותר זולים מאיבורי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים